- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
аууу, да не би да те оформят? ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ми то да имаш 5 оценки и всичките да са ти двойки не е харабия ;d
ау... наистина е кофти... тц, тц, Иване, излагаш се!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
знаеш ли колко ми пука за даскалотоколкото на една мравка и пука за европейското
е, няма ли да ти е тъпо, ако трябва да заверяваш?!
не... ще ми е тъпо ако няям пари за зала![]()
О, ти пък! Моля ти се все едно не съм го чула. Бахти... да останеш и да не успееш да си вземеш изпитите... Ти остави залата, за нея винаги има време, ама даскалото... Смисъл, окей, не учиш, ама пък толкова 3 да нямаш, стига, моля ти се!
са говоря с едни от класа по скайпа и ми ги казват![]()
Движа се на чет'ри колела, отворени вратите - леко с 20 за да чуваш по-добре басите![]()
аз дрехите събличам ги, мангизите обичам, Е34-ка тича ми, бъдещето виждат ми...
саринчеееееееее![]()
не знаеш ли че ше умра девствен ?
как сиии![]()
AngerfisT никой не умира девствен живота преебава всички
6б3З10
е ако можеш...![]()
по-скоро на фитнес с теб, да го стегне тва дупище ти ще и помогнеш нали
6б3З10