Здравейте отново

Благодаря, че се отзовахте! Бих искала да поясня отново (защото в темата ми е ясно написано), че не съм се обидила, че едва ли не някой си казал, че съм имала малки гърди. След като аз се харесвам, значи всичко е наред. НО....мен ме засегна факта, че приятеля ми, мъжа до мен не се обади нито веднъж да каже нещо и да се опита да ме зашищи. Говоря не само за шегатата с момчето на стероиди, но като цяло за неприятният индивид в цялата работа. Не очаквам да стане да се бие или да направи скандал, просто как аз успях да се измъкна от ситуацията с шега (макар, че не ми беше за шеги), така и той можеше да вметне нещо. Разбирам ако се беше случило веднъж, два пъти..но това нещо се проточи 3-4 дни, в които оня мухльо не спря да се ебава с мен и да ме дразни.
Държа да отбележа, че аз проблем с неговите приятели нямам. Аз ги имам за мои приятели, защото ги намирам за много точни. Изключение прави оня мухъл, който дори не е част от нашият кръг само като няма на кога да досажда. Не мога да кажа, че съм "сухарче", защото добре умея да нося на майтап и съответно да се шегувам. Но просто някои дами не са изпитали това нещо на гърба си, мъжа до тях да се свие като някоя морава и да гледа безочасно. Не е приятно усещането когато виждаш, че това се случва. Не го и пожелавам, защото преди всичко един мъж трябва да държи на жена си и да не позволява такива неща да се случват. Още по малко, че приятеля ми, той самият не харесва съответният индивид. Разбирам ако му е приятел и не иска да влиза в контра с него, но не..той не е.
Някой спомена нещо за изисквания и критерии. Аз изисквания и критерии по марка на кола, по джоб, по къща- нямам! Мен материалното не ме влече в любовта. А сега защо, ама как избирам такива мъже, ами така се случва. Сърцето ми ги избира вместо мен. А и човек се учи от грешките си, не е нужно на човек нещо "да му куца", за да направи такива.