.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101
    Голям фен Аватара на notlike
    Извинявай, че ти го казвам, ама си си набила филма. Това, че момчето просто си е цъкало ФБ-то, не значи, че не те обича. Не очаквай след всяка казана дума по твой адрес приятелят ти да налита на бой и да разбира от бой своите приятели. Нима не можеш да съществуваш без него? Да, вярно е, че момчето може и да те защити, но пък уважавай избора му - нито ти е изневерил, нито е направил нещо съществено, за да мислиш даже за раздяла...
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Здравейте отново

Благодаря, че се отзовахте! Бих искала да поясня отново (защото в темата ми е ясно написано), че не съм се обидила, че едва ли не някой си казал, че съм имала малки гърди. След като аз се харесвам, значи всичко е наред. НО....мен ме засегна факта, че приятеля ми, мъжа до мен не се обади нито веднъж да каже нещо и да се опита да ме зашищи. Говоря не само за шегатата с момчето на стероиди, но като цяло за неприятният индивид в цялата работа. Не очаквам да стане да се бие или да направи скандал, просто как аз успях да се измъкна от ситуацията с шега (макар, че не ми беше за шеги), така и той можеше да вметне нещо. Разбирам ако се беше случило веднъж, два пъти..но това нещо се проточи 3-4 дни, в които оня мухльо не спря да се ебава с мен и да ме дразни.
    Държа да отбележа, че аз проблем с неговите приятели нямам. Аз ги имам за мои приятели, защото ги намирам за много точни. Изключение прави оня мухъл, който дори не е част от нашият кръг само като няма на кога да досажда. Не мога да кажа, че съм "сухарче", защото добре умея да нося на майтап и съответно да се шегувам. Но просто някои дами не са изпитали това нещо на гърба си, мъжа до тях да се свие като някоя морава и да гледа безочасно. Не е приятно усещането когато виждаш, че това се случва. Не го и пожелавам, защото преди всичко един мъж трябва да държи на жена си и да не позволява такива неща да се случват. Още по малко, че приятеля ми, той самият не харесва съответният индивид. Разбирам ако му е приятел и не иска да влиза в контра с него, но не..той не е.
    Някой спомена нещо за изисквания и критерии. Аз изисквания и критерии по марка на кола, по джоб, по къща- нямам! Мен материалното не ме влече в любовта. А сега защо, ама как избирам такива мъже, ами така се случва. Сърцето ми ги избира вместо мен. А и човек се учи от грешките си, не е нужно на човек нещо "да му куца", за да направи такива.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh Виж мнението
    Някой спомена нещо за изисквания и критерии. Аз изисквания и критерии по марка на кола, по джоб, по къща- нямам! Мен материалното не ме влече в любовта. А сега защо, ама как избирам такива мъже, ами така се случва. Сърцето ми ги избира вместо мен.
    С изключение на тази част от поста ти, те разбирам и съм съгласна с теб. Както казах по-горе сподели с приятеля си това, което каза и на нас, и следващия път когато въпросния идиот се появи, просто и ти и гаджето ти му заявявате в прав текст, без увъртания, че няма да търпите държаието му, и не щете компанията му.

Просто някой направи коментар за това какви мъже съм избирала и дали нещо на мен ми е куцало. И просто дадох разяснение. Той си знае кой е

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ти си знаеш, но не мисля, че си заслужава заради някакъв си страничен мърльо да си съсипвате връзката. Поговори с приятеля си, не му прави напук, ами му кажи от какво ти е станало обидно и нека му е за урок занапред.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Просто някой направи коментар за това какви мъже съм избирала и дали нещо на мен ми е куцало. И просто дадох разяснение. Той си знае кой е
    Никъде не съм казала,че трябва да гледаш парите или колите Мисълта ми беше,че явно нещо ти куца при избора на точния човек,защото всяка твоя тема,която съм засичала (а те не са малко) е за момче,с което отношенията ви куцат още от началото,а за мен това не е нормално
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Може и така е да било. Но в момента не сме никакък в началото. Оточних, че сме заедно година и половина и нещата си вървят добре.

Btw нито вчера ми звъня, нито днес. :/ Изчаква аз да му звънна или нещо друго се мъти? :/

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Може и така е да било. Но в момента не сме никакък в началото. Оточних, че сме заедно година и половина и нещата си вървят добре.

Btw нито вчера ми звъня, нито днес. :/ Изчаква аз да му звънна или нещо друго се мъти? :/
    Най-вероятно иска да ти покаже, че за него не си права в случая и, че както ти можеш да не му отговаряш, така и той на теб. Може да си мерите инатите добезкрай така. Изчакай още ден-два, ако не ти звънне той, го направи ти.

Супер фен
    Хехе. Мамата си тракате жените ей. Парадирате, че сте силни и независими от нас мъжете, а в действителност и пет метра не можете да изминете без нас. Както и да е. Авторке ще бъда груб, но прям защото го заслужаваш- насрала си се в преносния, а най- вероятно и в буквалния смисъл на думата. Въпроса е не защо приятеля ти не те е защитил, а защо си допуснала някакъв мухльо да те накара да се изчервиш? Нали нямаш комплекс заради гърдите, тогава? Вместо да чакаш на приятеля ти да те защити е можело ти сама да го направиш. Всъщност, ако погледнеш от друга перспектива си изпуснала идеална възможност да го злепоставиш в публичност, да демонстрираш сила и покажеш ясно на другите и приятеля си, че и сама можеш да се оправяш в такива ситуации.

А ти какво си направила...Мога да си го представя- свила си се в миша дупка, не си могла да кажеш нищо, не си реагирала даже и после си се ядосала, че приятеля ти не е реагирал. Да, можеш да му се разсърдиш в случай, че този същия би те закачал, но физически. Тогава нямаш нямаш превъзходство, не би могла да се защитиш и ето тук идва ролята на мъжа. В конкретния случай обаче става въпрос за словесна закачка! Приятеля ти няма никаква вина и не си го изкарвай на него само защото ти нямаш достатъчно акъл да отвърнеш подобаващо на такива типове!

Най- лесно е да хленчиш обвиняваш другите за собствените си грешки, а най- трудно е да бъдеш поне малко самокритичен.

Поздрави
    Последно редактирано от Alabalaportokala : 06-13-2012 на 17:18

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Прав е алабалапортакала обаче. Не бива да се сърдиш на приятеля си. Без да правиш драми, можеш просто да поговорите и да споделиш как се чувстваш. И сега ще се цитирам:

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    следващия път когато въпросния идиот се появи, просто и ти и гаджето ти му заявявате в прав текст, без увъртания, че няма да търпите държаието му, и не щете компанията му.
    Та така.

Нищо де, ако да си груб. Все пак затова съм писала в форума, за да мога да получа и второ мнение по въпроса. Не очаквам всички да мислите като мен. Така че приемам това, което си написал.
    Но държа да почертая, че не съм се "насрала". Да, стана ми адски неудобно поради факта, че имаше много хора на масата както и майката на едно от момчетата (това го казах май). Но в темата ми пише, че отвърнах с шега и мога даже да ти кажа каква- "Май наистина е време да ми подариш един чифт гърди, мило." или нещо от тоя сорт беше. Преди това си бяхме говорили с приятелите му за силикон и аз се шегувах, че моят приятел като си смени работата, първото нещо ще бъде да ми сложи гърди. (Естествено в кръга на шегата, той е твърдо против, но понеже си сменя работата и доста се шегувахме на тая тема с какво ще ни черпи). И се отвори нова тема съответно, че малките гърди са на мода ... . Та не съм се свила в мишка дупка. Признавам, че ми стана неприятно, но целият тоя неприязам беше в оставата на предишните дни, в които тоя ме ебаваше. Ще ми кажеш, ами защо не си му казала, че ти е неприятно да говори за бившите на приятеля ти ? Ами как да му кажа, като той това иска да чуе. Той го правеше нарочно само и само да ни скара. Затова очаквах приятеля ми като негов познат да му каже да спре, защото все пак не се говореше за моите бивши, а за неговите. А той какво правеше? Мълчеше и сякаш това мълчание беше един вид съгласие за всичко какво оня каза. Поне за мен мълчението е знак за съгласие в повечето случеи. Ей това ме издразни.
    И ти ми викаш, ако е било физически контакта тогава е той трябвало да реагира. Ами утре други ден, ще стане и физически. А той какво ще прави? Ще стои и ще ме гледа, ще разцъква facebooka? Някои нещa трябва да се предотвъртят от рано, да се говорят от рано за да не стане играчка плачка накрая.

Предишният пост е отправен към Alabalaportokala.

Град
    Някои нещa трябва да се предотвъртят от рано, да се говорят от рано за да не стане играчка плачка накрая.
    Сама го каза,а не го правиш ... Звънни му,недей да чакаш той да ти се обади!Излезте само двамата и говорете за тези неща.

И к'во? Хем се правя на сърдита, хем му звъня. :/

Супер фен
    Извод: когато нещо те засяга, приятеля ти не реагира (а той не може да реагира за всички врели не кипели които плямпа този) поемай ти инициативата. В случая е можело да се справиш без него. И в предишните случаи е можело да се справиш без него. Казваш, че той е мълчал, този ви неприятен. Ами ти защо си мълчала и не си го сложила на мястото му? Ако виниш него не забравяй, че и ти имаш вина. Вие сте двойка. Действайте колективно в такива ситуации... Както и да е...

Не мога да схвана как твърдиш, че си се изчервила и в същото време не си се свила в миша дупка? Изчервяването означава срам, а срамът в публична ситуация като тази се третира като слабост. Показваш един вид, че си се засегнала от нещо. Дори и да си отговорила с шега, не си била истински убедителна и е била колкото да отбиеш номера.

И ако утрешния ден този почне да те закача физически, а приятеля ти не реагира... да, тогава вече ще имаш право да си ядосана и да пускаш теми от такова естество

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Извод: когато нещо те засяга, приятеля ти не реагира (а той не може да реагира за всички врели не кипели които плямпа този) поемай ти инициативата. В случая е можело да се справиш без него. И в предишните случаи е можело да се справиш без него. Казваш, че той е мълчал, този ви неприятен. Ами ти защо си мълчала и не си го сложила на мястото му? Ако виниш него не забравяй, че и ти имаш вина. Вие сте двойка. Действайте колективно в такива ситуации... Както и да е...

Не мога да схвана как твърдиш, че си се изчервила и в същото време не си се свила в миша дупка? Изчервяването означава срам, а срамът в публична ситуация като тази се третира като слабост. Показваш един вид, че си се засегнала от нещо. Дори и да си отговорила с шега, не си била истински убедителна и е била колкото да отбиеш номера.

И ако утрешния ден този почне да те закача физически, а приятеля ти не реагира... да, тогава вече ще имаш право да си ядосана и да пускаш теми от такова естество
    Приятел, представи си че този идиот е леко пийнал и тръгне да и посяга, тогава сама ли трябва да се справи?

Това, че човек се изчервява, не значи моментално, че човек се е засегнал от дадено нещо. Аз съм се изчервявала да речем когато някое готино момче, което много харесвам ми е правел комплимент, например. Или в други такива подобни ситуации, които не са свързани с това, че съм се засегнала с нещо или, че някой с нещо ме е обидил. И не съм съгласна с теб, че едва ли не съм показала слабост. Ако наистина беше така, щях веднага да си тръгна, ред сълзи, сополи... как си му е реда. Както и да е.
    Моята мисъл е, че аз лично това го приех като неуважение спрямо мен и абсулютно никакво чуство за такт. (и от приятеля ми, и от оня). Айде оня ще кажеш майната му, ама както и да го погледна просто все можеше нещо макар и на шега приятеля ми да каже. А още повече ме издразни факта, че гледаше facebooka на няк'ва негова приятелка дето се била оженила (гледаше и снимките просто). Как да не се ядосва човек?
    Последно редактирано от Ne_Znaesh : 06-13-2012 на 18:21

Моята мисъл е, че аз лично това го приех като неуважение спрямо мен и абсулютно никакво чуство за такт. (и от приятеля ми, и от оня). Айде оня ще кажеш майната му, ама както и да го погледна просто все можеше нещо макар и на шега приятеля ми да каже.
    Това за мен е много точно казано. Едва ли, ако беше казал, че приятелят ти е с малка пишка, а ти си беше замълчала и направила на разсеяна, на приятеля ти щеше да му стане хубаво.
    Не става дума да го бие, да се карат, а просто да вземе отношение по някакъв начин, било то и на шега или просто да каже нещо от сорта на Аре, не се занимавай с циците на приятелката ми, става ли?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Приятел, представи си че този идиот е леко пийнал и тръгне да и посяга, тогава сама ли трябва да се справи?
    Отговора на въпроса ти се съдържа в последното изречение на мнението което си цитирал!

Авторке започвам да си мисля, че се държиш като ощипана само и само да се изкараш права. Е не си, не си, не си.... НЕ СИ! Ситуация тип срам от момчешки комплимент няма нищо общо със ситуация в която получаваш закачка тип черен хумор пред голяма аудитория от хора! Тогава от срам до срам има разлика, както и от изчервяване до изчервяване! И щом приемаш такива неща като неуважение си доста издребняла. Стегни се моля те и се дръж като зрял човек. Вместо да хленчиш като някоя кифла, тропни малко с крак, нахъсай се и покажи на себе си и приятеля си, че можеш да се оправяш сама.

На мен просто ми е интересно- ако някой каже нещо подобно, посочвайки не нея, а майка Ви или сестра Ви, няма ли да я защитите..?!

Град
    И к'во? Хем се правя на сърдита, хем му звъня. :/
    Ами спри да се държиш като дете в детската градина ... Правела се на сърдита?!Как така се правиш?!Или си сърдита,или не.А и това,че си сърдита не означава,че не може да излезете и да говорите Ти пак се сърди ама и му покажи грешките,които според теб той е допуснал ... Това,че излизаш с него не означава,че си загърбила всичко

Град
    Цитирай Първоначално написано от Мечо_Буболечо Виж мнението
    На мен просто ми е интересно- ако някой каже нещо подобно, посочвайки не нея, а майка Ви или сестра Ви, няма ли да я защитите..?!
    Да ги защитим от к'во?!
    Оня с нищо не я е обидил Това,че е говорил за бившите на нейния не е обида.Като не й е приятно да беше казала и може би щяха да се съобразят с нея.Това с гърдите също не е казано като обида след като нейните не са отпуснати,а напротив - има си бюст.Момчето просто е сравнил размера на гърдите на оня стероидния с нейните,защото е била най-надарена ... Поне от написаното аз т'ва разбрах.Обиди/заплахи/гавра няма ...

От простотията му. Това сравнение е чиста простащина.
    Ако аз го кажа за майка ти, ти сериозно ли нищо не би направила?
    Ако той го беше казал на теб, твоят приятел как би реагирал?
    Ако всеки простак си позволява да коментира така теб, майка ти, сестра ти?
    Не става дума тя има или няма цици, комплекси и т.н. Става въпрос, че е просташко някой да си позволява така да се отнася към нея.

Представи си, приятеля и работи (до колкото прочетох), тоест не е малък. Нямам си и на идея какви детски истории само в главата, да си играеш ти на телефона докато всички са на масата... Много заблудени хора има, но това е вече отвратително..

Off... Добре, явно аз съм сгрешила. Не мога се тормозя повече и да го мисля. Ще му се обадя и това е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си