- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще кандидатствате след 12 клас и къде?
Какво ще кандидатствате след 12 клас,ще ползвате ли оценка от матура или разчитате на изпити?
в ТУ Варна/с оценка от матура по физика/ да не съм луд да давам пари за изпити
Така е,за някои университети наистина не си заслужава да се ходи на изпит...
при положение, че може да ползваш оценка от матура и тя е хубава, няма смисъл от излишни пари за изпити
Аз съм се записала на изпити в СУ,но мисля да кандидатствам с матурата,защото чета само лоши отзиви за оценяването там
Къде ще кандидатстваш,защото и на мен едно от желанията ми е педагогика
Архитектура във Виена само с диплома![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Няма значение какво мислиш ти. Ще ти се вземе по-високата оценка и с нея ще кандидатстваш, улеснили са те хората. Тук -> http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu...stezatelen_bal
Иначе това дето млЪкниве казва, че нямало смисъл да се ходи на изпити.. Ами, мойче, не е баш така.
Аз ще кандидатствам Психология на 3 места - СУ, НБУ и Варненски свободен (един конкурс, който ако го спечелиш учиш първата година на разноски на университета). Естествено, Свободният е за най-крайни случаи, понеже и мен ме притеснява оценяването в СУ. На предварителен се изложих и ако и на редовен е така, не искам да влизам на някакво много задно желание.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А какви са ви оценките от матурата по БЕЛ?
ТУ София, с изпит (вече доста успешно изкаран) и диплома![]()
Аз имам по-малко 5,29 и искам в СУ,но незнам дали ще ме приемат,а балът не съм сигурна колко ще ми е защото ще ходя и на редовния изпит
някой да има представа как се образува бала в ЮЗУ ? Ще съм му много благодарен. Интересувам се от право,психология и публична администрация.![]()
![]()
![]()
В балообразуването за ЮЗУ(всички специалности/професионални направления) участва: средния успех от дипломата за
завършено средно образование. Оценката от явяване на конкурсен изпит се умножава с коефициент 1,25.
Психология-Български език или история на България; или Държавен зрелостен изпит по бълг. език или история, или философия;
Право-1. Български език или Държавен зрелостен изпит по бълг. език 2. История на България (тест) или Държавен
зрелостен изпит по история
Публична администрация-Български език или история на България; или Държавен зрелостен изпит по бълг. език или
история, или философия
мерси много.ами от каде може да видя максималния бал за тази година и минималния по тези специалности от миналата година
също така чух че очастват и отделни оценки от дипломата,но как става ?![]()
Много се саднах като влязох в тоя форум
http://www.math10.com/bg/visha-matematika/
просто си виждам в бъдеще първата двойка по ВМ
Френска филология в СУ и ПУ с изпити.