.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

^ Срам-несрам, обясних му още тогава от какво точно ми е станало раздранението. Спирта като че ли помогна малко, а в нета четох за розова вода. Мдам, и аз мисля, че е от неправилна епилация. Уж гледах да го държа под прав ъгъл, но не опъвах кожата и минавах по няколко пъти. А на краката не ми станаха резки като не опъвах пък! Странна работа... абе, ще трябва време да свикна както трябва с епилирането. А, пробвах и с лед, поуспокоява малко. Кожата ми е неравна сега, дано нещата се пооправят, че иначе не знам...

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    ^ Срам-несрам, обясних му още тогава от какво точно ми е станало раздранението. Спирта като че ли помогна малко, а в нета четох за розова вода. Мдам, и аз мисля, че е от неправилна епилация. Уж гледах да го държа под прав ъгъл, но не опъвах кожата и минавах по няколко пъти. А на краката не ми станаха резки като не опъвах пък! Странна работа... абе, ще трябва време да свикна както трябва с епилирането. А, пробвах и с лед, поуспокоява малко. Кожата ми е неравна сега, дано нещата се пооправят, че иначе не знам...
    Розова вода, ама ако иначе не ползваш, не знаеш нито каква най-добре да си вземеш, нито как точно ще ти подейства. Студеното най-облекчава. Следващият път като се епилираш не ги чакай да пораснат много. Ще се оправят, ама поне още 2 дни ще са така. Така става понякога при първо епилиране.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си