Искам да ти кажа, че НЯМА как да удвоиш-троиш 10 000 за 6 месеца! Т.е. има, но риска е прекален!
До момента:
1. Вкарай ги в банка - един от най-сигурните начини да НЕ загубиш парите си, но с 3-4% лихва ще ги удвоиш след 30 години
2. Бързо оборотни стоки - ако ти сече пипито и имаш голяма доза късмет!
3. Интернет маркетинг - предполагам че говориш за FOREX... 1во изчети поне 3 книги на тази тема и след това евентуално се пробвай, големи шамари се изяждат иначе! Ако си опитен играч можеш да стигнеш до 20% на година, другото е хазарт! Хубавото е че има демо версии, но не се заблуждавай! Когато играеш с виртуални пари е МНОГО по-различно!
4. Наркотици - печалбата ти възлиза на около 50%, но конкуренцията не прощава!
5. Хазарт - има ли смисъл да ти обяснявам! Има европейско играй еврофутбол
6. Земя - това е мнооооого дългосрочна инвестиция!
А сега да вляза и аз с моите бисери
ще ти разкрия част от последните ми инвестиции:
около 1500 евро в две колекции сребърни монети - проба 999 /2в1 1во инвестиция в сребро, 2ро инвестиция в колекция/
С 5000 евро купих 10% от ново-откриваща се фирма с иновативни идеи
До края на месеца смятам да вкарам 10 000 евро в откриване на бар /инвестиция, която все още обмислям/
Моя съвет:
Всеки от гореизброените съвети е опция!
Аз ще добавя закупуването на пакет акции на някоя ударена от кризата компания, но с шансове за извоюване на добри позиции! Имаш компютър и интернет има изобилие от информация, с тия 10 000 ги раздели на 3х3000 и купи акции на 3 компании или на 2 според това как ти се вижда бъдещето!
Пример:
Аз лично пропуснах да направя малко парички сега. Началото на годината смятах да закупя акции на hTC, последните няколко години е една и съща тенденцията всяка пролет /при пускане на новите модели/ акциите им скачат и после пак се нормализират!