- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- 10 000 лв
само ще ти кажа, че хората за такива съвети дават пари на други умни хора, които им казват най-добрия възможен вариант за момента.
Само ще ти кажа,че съм с 5 бона напредe и не ме интересуват съветите на умните хора.![]()
Здравейте, колеги! Някой пробвал ли е с Moneygram?
Бих ги инвестирал в крипто валути и по вероятно в хардуер за копането й. Ще се възвърнат бързо с печалба
в обучение
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Благодаря! Подадох си документите и чакам да заработя. Надявам се да е лесно![]()
тия лесните начини за печелене на пари не са за вас
един ден много народ ще ревне
ако не вложите малко усилие няма как да стане
макар че без умения и знания трудно ще стане вашата
да съм честен имам бизнес план и то много добър но ми трябват 4 милиона
тва с 10 000 бих си купил земя и нищо повече
всичко друго и фъс работа
Последно редактирано от haritov : 04-10-2018 на 07:27
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
bih si poruchal 5 Tedi Aleksandrovi
Слагаш ги на машинкиите и на 100лв врътка и каквото стане![]()