- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ Е БОРЯНА/ЕВОК
Не харесвам котки. Въпреки това ми харесва да използвам за изтягане <3
Не ми допада идеята и малко ме е страх.
Нямам, доста съм начинаеща :Д
Искам, но съм прекалено смотана, за да го направя.
Значи сте гаЖита?
колко слаТко
от кога?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Напрежение ли усешам между двамцата, или просто се ебавате?![]()
как приемаш новите начала?
Обичаш ли промените?
Податлива ли си на манипулация и моделиране?
Ти си обичаш да се напасваш към хората или те към теб?
Колко процента мъж и колко процента жена има в характера ти> ?
Би ли простила изневярва?
Може ли и вълка да е сит и агнето да е цяло?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На колко години си?
Защо хем се смяташ за по-умна/"бърза"/ спрямо другите момичета, хем за по-"бавна"?
"Леко, леко и ние ше ви настигнем,
ще ви ебем без грам да мигнем"
16
Не съм казвала, че се смятам за по-умна. Въпросът беше за логическото мислене.
И не се смятам за по-бавна. Казах просто, че понякога съм бавна и имах предвид, че бавно схващам някакви елементарни неща.
Кое искаш да промениш в себе си и защо да си прекалено смотана (в какво се изразява това)?
Страх ли те е от самотата (като в случая самота означава да оставаш насаме със себе си често и за дълъг период от време)?
Как си вдигаш настроението?
За какво са ти правили комплименти най-често?
Някакви по особени планове за лятната ваканция?
Критична ли си по природа (към другите и към себе си)?
Има ли нещо, в което да вярваш, и ако да - кое е то?
Според теб, избързваш ли често с преценките си относно дадени хора и/или събития?
Какви са наблюденията ти за времето, в което живеем?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
само да предупредя, че ще отговарям утре
мислех сега на малко, но са някакви прекалено дийп :д
много ли обичаш бира
кога запоследно има гадже
още бъркаш ли южния с борисовата
колко приятели имаш
какво умееш да готвиш
оригвала ли си се
би ли живяла в къща в гората >?
6б3З10
Колко ме обичаш?
Кога ще ми купиш бира? Ама ей тоооооооооооооооооооооооо ооооооооолкова бира!
Още ли ти/ви трябват дисковете ('щото май намерих оферта, дали е добра ще разберем..скоро)?![]()
А бтв с'я се сетих...Ти (чиста) българка ли си? Смисъл има нещо екзотично (в 'убавия смисъл,де) в теб.![]()
Бо, носиш ли чорапи със сандали?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
как приемаш новите начала? Засега добре...
Обичаш ли промените? Да. Не обичам прекалената монотонност.
Податлива ли си на манипулация и моделиране? май да :с
Ти си обичаш да се напасваш към хората или те към теб? по-скоро нещо средно
Колко процента мъж и колко процента жена има в характера ти> ? никаква идея![]()
Би ли простила изневярва? Сложен въпрос... зависи от отношенията ми с момчето и общо взето от цялата ситуация. Но мисля че съм склонна. Не знам, доста съм начинаеща в отношенията с хората :д
Може ли и вълка да е сит и агнето да е цяло? прекалено общо + че не обичам да анализирам разни поговорки/клишета/етц
Кое искаш да промениш в себе си и защо да си прекалено смотана (в какво се изразява това)? Искам да променя много неща. Например искам да спра да бъда мързелива (ама ей така, хоп! и спирам :д), също така искам да се науча да комуникирам по-добре с хората, да съм по-амбициозна, малко по-малко наивна и още много, много неща, а смотаността ми се изразява в това, че не правя почти нищо по което и да било от нещата.
Страх ли те е от самотата (като в случая самота означава да оставаш насаме със себе си често и за дълъг период от време)? Ако имам алтернатива (т.е. да знам, че ако искам да изляза или да поговоря с някого има на кого да разчитам) не ме е страх, обичам да оставам сама, пък и ако излизам всеки ден се изтощавам. Но пък ако оставам сама, само защото нямам друг избор си е кофти и не желая да ми се случва.
Как си вдигаш настроението? Не знам, май нямам метод. По-скоро „изключвам” и започвам да се занимавам с нещо безмозъчно (напр. да гледам някви сериали) и заспивам и на следващия ден повечето пъти ми е минало.
За какво са ти правили комплименти най-често? Като цяло комплиментите ме смущават и не мога да запомня, но май за устните и талията.
Някакви по особени планове за лятната ваканция? Ами не, смисъл, имах, но малко се промениха нещата. Няма да е нещо специално. Единственото, което искам е да стигна поне до пета книга от „Песен за огън и лед” и евентуално да мина през Варна.
Критична ли си по природа (към другите и към себе си)? Казвали са ми, че съм много критична към себе си и много малко към другите. Не знам дали е лошо.
Има ли нещо, в което да вярваш, и ако да - кое е то? Мммм, това е нещо, над което съм се замисляла доста пъти и не мога да си отговоря. Предполагам с времето и опита ще започна да вярвам в нещо, но засега не се сещам за нищо. Може би в това, че с достатъчно воля, хората могат да постигнат каквото пожелаят. [/b]
Според теб, избързваш ли често с преценките си относно дадени хора и/или събития? Да, доста често подценявам хората. За събитията обаче май не – почти винаги гледам първо да разбера цялата ситуация и тогава да си правя заключения. (поне така мисля де :/)
Какви са наблюденията ти за времето, в което живеем? Държиш ли на подробен отговор? Ако да, ще ти отговоря после.
Колко ме обичаш? еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееей толкова. Пък и нали си ми най-добра приятелка :*
Кога ще ми купиш бира? Ама ей тоооооооооооооооооооооооо ооооооооолкова бира! Когатооо.... хм, на седми имало няква форумна...
Още ли ти/ви трябват дисковете ('щото май намерих оферта, дали е добра ще разберем..скоро)? Дискове? Мисля че вече не ми/ни, но ще видим.
А бтв с'я се сетих...Ти (чиста) българка ли си? Смисъл има нещо екзотично (в 'убавия смисъл,де) в теб. Чиста българка съм си. Смисъл, поне дотолкова, доколкото мога да си проследя корените. Единственото за което знам е, че единият ми дядо (е) има/л някви роднини в Македония, но не мисля, че това се брои :Д
много ли обичаш бира много
кога запоследно има гадже всъщност никога не съм имала
още бъркаш ли южния с борисовата почти се надявах да е забравено :/
колко приятели имаш 3-4
какво умееш да готвиш Тестени сладки неща. Поне това ми е приятно, сигурно мога и друго :д
оригвала ли си се да?
би ли живяла в къща в гората >? ако гората е в центъра на голям град
Бо, носиш ли чорапи със сандали? По боси крака ли да ходя като е студено?
Трябва ли да бъдат приспани бездомните кучета, или има и по... хуманен начин да се справим с проблема?
Предпочиташ да си по-умна или по-глупава от евентуално гадже?
Вярваш ли в паранормалното?
Ако трее да си избереш само една храна, за цял живот, каква би била тя?
Би ли жертвала 10 айкю пойнтс за да си доволна от тялото си?
Най-хубав спомен?
Най- лош?
Желаеш ли да си направиш някъде пиърсинг, ако да къде?!
А татос?!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
А бтв днес се сетих - защо не можеш да си връзваш връзките на обувките?Смисъл някво интересно е.
![]()
Амбициозна ли си? Питам на теория, а не доколко изпълняваш амбициите си на практика. Също така те питам само за твоето мнение, а не за това, което са ти казвали другите (дори да си мислиш, че другите са по-обективни). Важи и за останалите въпроси.
Живееш ли за мига?
Съвестна ли си?
Намираш ли се за отговорна? (игнорирай това, което са ти казвали другите)
От 1 до 10, колко силно те привлича идеята за самоусъвършенстване?
Моментно удоволствие или дългосрочна полза?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga