.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ЗЪБИ

Супер фен Аватара на Transform

ЗЪБИ

Здравейте,имам въпрос относно зъбите,или как да ми станат бели,известно ми е че няма да станат като на тези от рекламите,но предложете някаква процедура за по-бели зъби в домашни условия.
    В по-късен период искам да си ги избеля при заболекър,но сега съм 10-ти клас и мисля че ми рано,все пак не е евтино.
    Пуша , пия кафе,все фактори пречещи на това,но .. няма как навик ми е.

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Избелваща паста, макар че няма да има кой знае какъв ефект. Друг вариант е пудра за зъби. Продава се в аптеките, но мисля че не се препоръчва за пушачи. http://www.biocosmetics-cattier.com/...ind=12&prid=68

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от Transform Виж мнението
    Някой като ми каже ''ама няма как''направо откачам.
    1.Има как!!!
    Знам,че си пуснала темата за друго,но не мога да те подмина така.Навика може да се изкорени,още по-важно е да го прекратиш когато е вреден за здравето ти.
    Откажи ги тия цигари и не си губи времето с тях.
    Хем няма да имаш толкова проблеми с потъмнелите зъби.

Не съм ти наставник или ментор,просто ти го казвам с най-добри чувства.

2.Да,избелзваща паста за зъби.Сега въртят рекламата на КОЛГЕЙТ MAX WHITE ONE ACTIVE 75 мл.

http://apteka.framar.bg/30025031/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Има и по-лек варинат,който не е ACTIVE.

Друго,друго...има някакви като прахчета,пудра дето се търка по зъбите през определно време и уж избелва,но не знам колко е полезно за емайла.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Горе казаха.
    Другото, да, при зъболекар за избелване. Ама имай предвид, че тъй или иначе пак ще ти се скапят зъбките от кафенцето и цигарките.

Цитирай Първоначално написано от Transform Виж мнението
    Здравейте,имам въпрос относно зъбите,или как да ми станат бели,известно ми е че няма да станат като на тези от рекламите,но предложете някаква процедура за по-бели зъби в домашни условия.
    В по-късен период искам да си ги избеля при заболекър,но сега съм 10-ти клас и мисля че ми рано,все пак не е евтино.
    Ама как така - няма как, навик ми е? Ти си 10 клас, за какво няма как говориш? Смешно е, ще кажеш, че си пушила 20 години, че викаш, че няма как..Пък за кафето да не говорим.. Няма как вика..Божеее?!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Някой като ми каже ''ама няма как''направо откачам.
    1.Има как!!!
    Знам,че си пуснала темата за друго,но не мога да те подмина така.Навика може да се изкорени,още по-важно е да го прекратиш когато е вреден за здравето ти.
    Откажи ги тия цигари и не си губи времето с тях.
    Хем няма да имаш толкова проблеми с потъмнелите зъби.

Не съм ти наставник или ментор,просто ти го казвам с най-добри чувства.

2.Да,избелзваща паста за зъби.Сега въртят рекламата на КОЛГЕЙТ MAX WHITE ONE ACTIVE 75 мл.

http://apteka.framar.bg/30025031/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Има и по-лек варинат,който не е ACTIVE.

Друго,друго...има някакви като прахчета,пудра дето се търка по зъбите през определно време и уж избелва,но не знам колко е полезно за емайла.
    Съгласна!!!
    Също така има избелващи води за уста и дъвки.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Това помага, но не си мий зъбите два пъти на ден с него. Редувай с обикновена паста.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Lacalut и Sensodyne имат също избелващи пасти. Втората не съдържа SLS.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

искаш ли нещо по старомодно,но върши работа..
    Пиии много мляко(без значчение прясно или кисело) но гледай да не е плодово,заради оцветтелите и т н-да си е обикновенно.
    И всеки ден яж поне една ябълка!
    след около месец ще си мацка

Супер фен Аватара на Transform
    точно на такива съвети се надявах
    ако подейства обаче,ще съм пич

Голям фен Аватара на cheburashka
    Sensodyne пастата е прекрасна! и Елгидиум също
    иначе съм пробвала следния трик: взимате 2-3 намачкани ягоди или пък просто половин ягода и търкате с нея зъбите, за по-голям ефект може и да я поръсите със сода, обаче не се препоръчва, особено пък за честа употреба
    не знам дали съм си внушила или наистина имаше някакъв ефект

Голям фен Аватара на JuStElly
    Една лъжичка сода бикарбонат смесена с няколко капки лимон.Бъркаш го,докато стане нещо като паста,слагаш я на четката си и си миеш зъбите с нея.Помага (: .

Голям фен Аватара на shaunaa
    Аз си купих избелващо апаратче за зъби, което струваше 8. 50 лв . Представлява гумени шини, две гелчета и още нещо, което се слага върху шините и свети. Не мога да Ви го обясня много добре за това ще ви кажа как се казва WhiteLight. ИЗползвам го някъде от 4-5 дена и според мен има ефект не е голяма разликата, защото и преди ми бяха съвсем леко по-тъмни зъбите, а сега са бели, но не като на тези от рекламите, ами..... ;дд
    Вярвай в мечтите си !

Smile

Blend-A-Med 3D White Pearl, или Colgate Max White One. На мен лично ми помогнаха. Мия зъбите си по 3 пъти на ден.

Може да помогне и по честото миене на зъби... Сутрин и вечер, а когато имаш желание и обед..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Избелваща паста. Наскоро гледах едни, специално произведени за пушачи - не помня името, ще проверя утре и ще ти кажа.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Една лъжичка сода бикарбонат смесена с няколко капки лимон.Бъркаш го,докато стане нещо като паста,слагаш я на четката си и си миеш зъбите с нея.Помага (: .
    Това много уврежда емайла .. вярно избелва, ама ..
    Пудрите за зъби са по същия начин, но са малко по-леки
    Това WhiteLight не върши никаква работа... ползвала съм го бая време
    Избелваща паста, помага... стига да нацелиш правилната, на Елгидиум е хубава .. И Колгейт макс уайт уан също

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Това много уврежда емайла .. вярно избелва, ама ..
    Пудрите за зъби са по същия начин, но са малко по-леки
    Това WhiteLight не върши никаква работа... ползвала съм го бая време
    Избелваща паста, помага... стига да нацелиш правилната, на Елгидиум е хубава .. И Колгейт макс уайт уан също
    Права си,наистина уврежда емайла,трябваше да кажа.. аз понеже съм със изключително здрави зъби и реших да го пробвам и в продължение на 1 седмица го правех всеки ден и имаше ефект.. и все пак не ви го препоръчвам,ако нямате здрави зъби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си