- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ Е БОРЯНА/ЕВОК
Доста се зачудих дали да отговарям на следващите два поста, но реших, новото ми "аз" ще бъде по-отворено към нормални човешки въпроси... поне днес
1. лапаш ли? засега не
2. колко често къкаш? моля?
3.колко често пишкаш?преди по 2-3 пъти на ден, а от няколко седмици повече и не знам защо :/
4. като сереш миеш ли се? да
5. колко тоалетна хартия харчиш? всъщност изключително много, винаги си късам някви малки парченца си ги сгъвам :д
6. обичаш ли да мастурбираш? Ъм, доста странен въпрос. Приятно ми е, но чак да обичам...
7. бъркаш ли си в дупето? не
Кога последно пръдна? записвам си
А кога последно пръдна пред хора? Почувства ли се неудобно и усетиха ли те? и това си записвам... иначе досега не ми се е случвало да ме усетят
1. Имаш ли в момента някаква цел (от всякакво естество) и ако да - каква е тя и какви жертви си готова да направиш, за да я постигнеш (ако имаш няколко цели, може да ги напишеш всички)? А ако все още нямаш цели, можеш да кажеш какви мечти имаш. Точно в момента целта ми е чисто материална и краткосрочна и жертвите, които съм готова и ще направя са свободно време. В по-генерален план... хм... омг, нямам цели :с
Но пък си мечтая да постигна нещо, което ще остане за дълго и ще бъда запомнена. Не мога да уточня, може би е просто наивно желание и няма да се случи, но все пак...
2. Съжаляваш ли за нещо до този момент в живота си? Предполагам, че да, но в момента не мога да се сетя.
3. От какво се вдъхновяваш най-често? От силни и пламенни личности, които се борят за идеалите си и постигат нещо в живота си.
4. Имаш ли някакви идоли (модели на подражание)? Да. Не желая да ги кажа :Д Ако толкова те интересува може някой път да по питаш на лично :]
5. Кои, според теб, са най-големите добродетели - тези, които всеки човек трябва да притежава? може ли да ти отговоря малко по-натам?
Съответно - кои са най-големите пороци?
6. Имаш ли някакви твърди принципи за момента, или си по-склонна към конформизъм? Иска ми се да имам принципи, но за съжаление в момента съм склонна към конформизъм. Но пък се надявам с времето да си изградя някакви :/
7. Имало ли е в живота ти дотук такива възлови моменти, които да те променят напълно или поне в голяма степен? И ако има, колко са те? Да, 2. Но не са точно моменти, а по-скоро периоди.