- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Ох толкова много сте изписали, толкова много искам и аз, ама не знам за кое да се хвана
Съгласна съм с теб, НО
ние може и да сме добри и всичките там качества, които изброи, но имаме ужасни, ужасни страни, които можем никога да не покажем, но съзнанийцето ни е пълно с какви ли не неща. :> Привличаме се от всичко тайнствено и една идея... 'лошо'. Лепим се за всичко, което ни дойде... Ние сме хората, които ще тръгнат в тъмната гора сами като по филмите, за да видят какво има, щото ни хлопа дъската : D
абе абе яя си дай фейсбука/скайпа, може някой път да си говорим астрално :Р хаха ^_
авв искам да кажа и за телците и близнаците :3
Близнаците са умни, интелигентни, приказливи, шеговити и до там. Не ме привличат любовно. Мъжете стават за приятели, жените не ме кефят.
Телците... някой каза, че са черногледи и проклети... мога да кажа... че само така изглежда. И това изглеждане е дразнещо и... очарователно. Харесват ми, но ме дразнят също толкова... и мамка мО това дразнене е хубаво... но все пак не бих искала да имам садо-мазохистична връзка с някой телец, защото ще си е точно такава и мЪного ще си поплаквам :Д Това на теория ест, няма да върна някой заради зодията му, пак казвам. ^ х)
Единия телец, който познавам... научилО съм толкова много от него и толкова си го обичам, но и за момент не ми е минавало през главата, че можем да имаме някви любовни/сексуални отношения. Все едно е гей. xD А всъщност си е много хетеро. На него едва ли му пука, най-вероятно не, но не му се сърдя.
Другия... другия... е супер хладнокръвен, трудно, ама много трудно привързващ се, трудно обичащ и като цяло трудно се впечатлява, което до някъде е интересно. И ...теЗ хора са силно сексуални. ^
Телците всъщност са красиви/чаровни... и момчетата и момичетата.
Д-р Хаус супер много прилича на телец във филма. :> Иначе е близнаци ^
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-16-2012 на 21:54
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.