.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 346

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    няма да върна някой заради зодията му, пак казвам. ^ х)
    Аз телец като чуя и ми се подкосяват краката.
    Много съм резервирана и към двата пола от тази зодия.
    Телците, които познавам се отличават най-вече с лъжите си. Лъжат, мажат, а най-лошото е, че си вярват сами, докато опитите да прикрият истината са толкова жалки, че чак е тъжно.
    Да, също са и много дразнещи. Имат таланта да се разхождат по тънък лек, играейки си с нервите на човек.
    Една приятелка до сега само в телци се е влюбвала и много добре вижда тези черти, но ги намира за привлекателни.
    Мистерия.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    и много добре вижда тези черти, но ги намира за привлекателни.
    Същото. :>

Телците трудно се впечатляват, трябва да си им много интересен, за да пробиеш :О
    Също така трудно стават мили/нежни/някви такива неща, не си падат по романтиката, или поне не по класическите разбирания за нея. Абе като цяло са супер земни същества и намират розовите, захаросани работи за лигави. Но пък ако покажат някакво мило отношение, то значи наистина им идва от вътре и е искрено. Не мисля, че бих били любезни колкото да спазят етикета или нещо такова, защото са брутално искрени. :>

Казах ли, че тез хора са адски хладнокръвни и много рядко ще ги видите разгневени, крещящи и т.н.? Не са кибритлии и са адски хладнокръвни наистина. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Същото. :>

Телците трудно се впечатляват, трябва да си им много интересен, за да пробиеш :О
    Също така трудно стават мили/нежни/някви такива неща, не си падат по романтиката, или поне не по класическите разбирания за нея. Абе като цяло са супер земни същества и намират розовите, захаросани работи за лигави. Но пък ако покажат някакво мило отношение, то значи наистина им идва от вътре и е искрено. Не мисля, че бих били любезни колкото да спазят етикета или нещо такова, защото са брутално искрени. :>

Казах ли, че тез хора са адски хладнокръвни и много рядко ще ги видите разгневени, крещящи и т.н.? Не са кибритлии и са адски хладнокръвни наистина. ^
    И отново уцелваш десетката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си