- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Аз телец като чуя и ми се подкосяват краката.
Много съм резервирана и към двата пола от тази зодия.
Телците, които познавам се отличават най-вече с лъжите си. Лъжат, мажат, а най-лошото е, че си вярват сами, докато опитите да прикрият истината са толкова жалки, че чак е тъжно.
Да, също са и много дразнещи. Имат таланта да се разхождат по тънък лек, играейки си с нервите на човек.
Една приятелка до сега само в телци се е влюбвала и много добре вижда тези черти, но ги намира за привлекателни.
Мистерия.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Същото. :>
Телците трудно се впечатляват, трябва да си им много интересен, за да пробиеш :О
Също така трудно стават мили/нежни/някви такива неща, не си падат по романтиката, или поне не по класическите разбирания за нея. Абе като цяло са супер земни същества и намират розовите, захаросани работи за лигави. Но пък ако покажат някакво мило отношение, то значи наистина им идва от вътре и е искрено. Не мисля, че бих били любезни колкото да спазят етикета или нещо такова, защото са брутално искрени. :>
Казах ли, че тез хора са адски хладнокръвни и много рядко ще ги видите разгневени, крещящи и т.н.? Не са кибритлии и са адски хладнокръвни наистина. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.