hip-hop tanci...mi zapalih se ot filmite iii mnogoto izgledani klip4eta i reshih da se zapisha (mnogo sum dovolna) ...
futbola....obojavam da igraq fotbol s priqtelite mi![]()
хмм хоби !?!
Ами моето хоби е рисуването
Рисувам от 6 годишна незнам как се запалих
Още в 1 клас исках да съм в рисувателна паралелка
От детската градина до 2-3 клас ходих на едни курсове, незнам дали
са точно курсове
После спрях, но до ден днешен си рисувам, постоянно!
Обичам да рисувам. Занимавам се професионално с това. Да съм по-точна с графичен дизайн.
Обичам да карам ролери и блейд. Само чакам да се стопли и да спре да вали и веднага отивам на рампата или на стадиона да карам от 10 сутринта до 12 ролери, после от 3 до 5 пак ролери и от 5:30/6 до 7 блейд и от 11 до 1/2 сутринта пак ролери. Като мания ми е усобенно с добра компания.![]()
Музика, спрот, обичам да чета и книги всякакви жанрове, рисувам (графити и някакви луди рисунки), също така много обичам да пътувам и когато сме в друг град или държава винаги си взимам сувенири с традиционото за мястото където се намираме.
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Покер
Момичетата ( хаха)
Обичам да спортувам...най-вече баскетбол и волейбол
Плуване
![]()
![]()
![]()
[/b] аз лично пицувам и съм страшно запалена по оригами и ми е интересно дали няккои от вас също е зпален![]()
![]()
![]()
![]()
Спортен тип съм. Главно футбол, но напоследък в тези жеги![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
amii .. обичам да танцувам,пея,чета книги (които разбира се, са ми интересни) , да карам кънки на лед , да карам колело,да плувам..
Ролериии <3 <3 ... снимам ( много обичам да снимам природата...например:когато слънцето изгрява...когато луната е огромна...когато има големи вълни в морето и такива не6та..<3 ..мии значи това са ми хобитата: 1.Снимане
2.Карам ролерии и 3.Обичам да съчинявам танци! :Д
Ръкоделие...още от 4-та група в детската градина го практикувам.![]()