- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Добро Утро ! ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добро и изтрезняло утро
така учи се :d снощи пък стана нещо, което исках да стане от 10 месеца и така се напих че не помня ко съм прайл ;x
Никога ли не си мила чинии ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Буби сори за снощи ама много ми дойде... сериозно
пак осрах раотата майка му да еба
мн дълго е за обясняване... ама грешката ми беше че пих ;d ама супер много ми олекна дайба... най-после ;x
Радвам се,че ти е олекнало,но се държеше супер грубо снощи
ако си мислиш че ми беше забавно и весело на говоря на болната ми тема...
еееееми... тва е ми е гадната страна
пълен съм с изненади хах
мен ме изнерви това,че викаш да не ти си бъркам в живота там,какво каза още и след дни ме питаш нещо за съвет .. това аз не го разбирам и се изнервих ;D
приятен ден ;*
ай приятен ден
спрях, просто снощи беше различно
ще тръгна и 50 ..
е поне постигна ли нещо с това пиене ?