.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 178

Hybrid View

Приемай го както искаш.В написаното си не съм конкретизирала смъртта,а женитбата на късна възраст.Залавяш се за несъщественото (в случая) и пропускаш същината на темата.И каквото и да казваш - не,36-37-40 годишната възраст не е препоръчителната за раждане на деца - с течение на времето броят на яйцеклетките в организма значително намалява,следователно овулцията не е редовна,от което пък следва,че забременяването на горните години и след тях е абсолютно труднопостижимо.Едно,че към 40-те здравето на жената е рисковано и възможността за спонтанен аборт е двойна,друго,че с времето матката губи еластичността си,ракритието на м.ш става по-трудно,от което следва,че самото раждане е по-трудно.Като толкова желаеш,чакай да станеш на 36-37-40 и се мъчи тогава да забременееш,но недей да ми обясняваш,че тези години са най-препоръчителните за бременност/раждане,защото съм абсолютен привърженик на биология и медицина и съм готова да споря. !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Като толкова желаеш,чакай да станеш на 36-37-40 и се мъчи тогава да забременееш,но недей да ми обясняваш,че тези години са най-препоръчителните за бременност/раждане,защото съм абсолютен привърженик на биология и медицина и съм готова да споря. !
    Я ми покажи къде точно съм казала,че искам да забременея на 35+ или къде твърдя,че "тези години са най-препоръчителните за бременност/раждане" ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си