.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Няма да ти хареса какво ще напиша, feel free to ignore if it doesn`t fit in your universe.

Тва че сте от един клас не пречи, проблема ти е друг. Мислиш си че ако и споделиш и тя те отреже ще се озовеш в деветия кръг на ада и всеки път като се видите ще ти увеличават огъня около казана. А дефакто не е така. Това ще е просто едно отрязване и нищо повече. Нищо не се променя, никой нищо не губи. Спри да се филмираш от тая посока.

Друго - задължително и кажи че я харесваш при това скоро. Преди това обаче вземи се сближи с нея. Щото ако и го треснеш от нищото - ще те отреже 100 %.

Ако ще играеш кифла.. по добре не почвай нищо бтв.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Няма да ти хареса какво ще напиша, feel free to ignore if it doesn`t fit in your universe.

Тва че сте от един клас не пречи, проблема ти е друг. Мислиш си че ако и споделиш и тя те отреже ще се озовеш в деветия кръг на ада и всеки път като се видите ще ти увеличават огъня около казана. А дефакто не е така. Това ще е просто едно отрязване и нищо повече. Нищо не се променя, никой нищо не губи. Спри да се филмираш от тая посока.

Друго - задължително и кажи че я харесваш при това скоро. Преди това обаче вземи се сближи с нея. Щото ако и го треснеш от нищото - ще те отреже 100 %.

Ако ще играеш кифла.. по добре не почвай нищо бтв.
    Споделям мнението и за да няма 10 букви,ти казвам да не идеализираш момичетата.Всеки човек има недостатъци и не е хубаво да си създаваш грешна представа,защото после разочарованието щке е голямо.Успех.

Тва че сте от един клас не пречи, проблема ти е друг. Мислиш си че ако и споделиш и тя те отреже ще се озовеш в деветия кръг на ада и всеки път като се видите ще ти увеличават огъня около казана. А дефакто не е така. Това ще е просто едно отрязване и нищо повече. Нищо не се променя, никой нищо не губи. Спри да се филмираш от тая посока
    Въобще не ми е до това. Както казах, момичето е много разбрано и свястно, никога не би се опитала (ако не отговаря на чувствата ми) да направи ситуацията още по-неудобна. Още повече, че последният й любовен провал (ако мога така да се изразя) е именно заради несподелени чувства между нея и едно друго момче.

Близки сме доста с нея. Всеки ден се закачаме и смеем в училище, пишем си във ФБ до късно вечер.
    Определено си мисля, че ме харесва (разбира се, тук може и да бъркам), но не съм сигурен дали и аз я харесвам, или просто не искам да съм сам, а да си намеря някого... Това е проблемът.
    Последно редактирано от SayHello : 06-20-2012 на 16:39

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оакал си пейзажа много лошо авторе. Станал си приятелКА на таз девойка, освен ако късните ви разговори не включват разни целувки, прегръдки, интимности, еротики, намеци, завоалиран секс и т.н.

ти не те знам дали я харесваш, но това не е най-големия ти проблем.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си