- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
Т'ва е отвратително.
Ако толкова боли по егото жена да те удари, просто я зарежи - няма право да те удря. Но да й отвърнеш е леко тъпо - винаги един мъж е по-силен от една жена => неравостойно е да се удря жена. Все едно да удариш дете или куче, или нещо по-слабо от теб.
Иначе.. да, авторът е постъпил ужасно, но пък всеки заслужава прошка. Опитай се да й се извиниш. Като за начало й позволи колко време там й е нужно да ти натяква, да те кара да лазиш в краката й и пр. Ще омекне.
В разни списания пише, че е добре след такава изява да се ходи известно време на консултант и т.н.
Ако тя е с високи критерии и изисквания (както дамите тук, сред които и аз), може би единственото, което ще я възпре да не те изостави, е ако й гарантираш, че ще посетиш психолог и ще работиш активно над проблема ти с нервите.
Успех.
Сега наистина много неща зависят от нея, а ти просто се дръж примерно и се надявай на най-доброто.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
М., виждам, че в този и останалите постове пак развиваш ненужни теоретични постановки, колкото да си в спора. Отчитай разликата между предупреждение и извършено действие, защото в противен случай манипулираш фактите (а оттам и аудиторията).
И понеже в два поста по един или друг начин визираш това, което написах, ще ти отговоря:
Аз на жени не съм посягал, но не съм някой 15-годишен пикльо, та да разрешавам някаква девойка да ме прави на шматка и то публично. Ако има бойни мераци и посегне първа, това е акт на агресия и ответната ми реакция се води самозащита, независимо кой е по-силен и кой по-слаб. Дори в НПК го пише. В случая има и дори бонус - предупреждение, а не моментално ответно действие. В конкретния случай тонът и подходящо подбраните думи свършиха своето и избегнахме проблема. А точно това умеят интелигентните хора - да избягват проблемите. По принцип се стремя да контактувам с нормални и уравновесени хора, защото самият аз съм такъв. Ако някоя желае да ми разиграва циркове с поведение тип "членка на Фемен", просто ме губи като компания. Прави разлика между етично/морално и законно, защото първото е чисто субективна категория.
И стига с тея женски манипулации. Когато не ви оттърва и трябва да поемете някаква отговорност сте слабия пол, а иначе се дуете как имате власт над мъжете, по-хитри сте от тях и можете да ги накарате да правят всичко, което ви скимне. Не сме длъжни да ви търпим ПМС-тата, истериите, постоянната смяна на настроения и решения и тоновете безумни идеи, които ви спохождат ежедневно. Това, че някои го правят, е въпрос на индивидуален избор, но това не означава, че е валидно за всички.
Когато една жена прояви агресия, тя просто навлиза в територия, която не й принадлежи (агресията не е женския начин за справяне с напрегнати ситуации). А в чуждо село и керемидите бият.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-21-2012 на 21:45
Welcome to the Jungle...