- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
сега се прибирам и ще влизам да се къпя ;d
ти от къде си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
въй фъна е станал баси тъпия еби му майката...
не
педали бол...
Добре![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз сигурно поече няя влизам
ем като не искаш не влизай .. аз от следващия месец ще влизам ама рядко ;d
искам си стария форум, старите потребители, не някви нови педали... ай сиктир
и аз искам ама няма ;D
ти новите не ги ли харесваш,аз с друго впечатление съм останала ;D
не мога да ти разбера начина на мислене и едва ли някога ще ти го разбера сигурно,защото съм против алкохола не зная,но ти вредиш в момента само на себе си,а си една 18 и си толкова вгорчен от живота знаеш ли,какво хора не ги интересува как си,какво си преживял така,че спри да се оплаквашПриятен си ми,като характер,но от оная вечер се държиш някак грубо,съжалявам но съм чувствителна и не съм свикнала да ми говорят така ;d
ми хуу повече няя влизам всичко хубаво на всички...
Разказвайте ся деее, къв е мухабета![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
http://vbox7.com/play:d0b20486d5 е тва е жена ми![]()
Здравейте !
ти нали нямаше да влизаш повече ;D
няям ко да прая сори че пиша
абе Иване![]()
и аз съм тъжен![]()
и аз съм Иван за кой път да го кажа, но ти имаш ракия, аз бира, само пикая и страдам
6б3З10
хора,защо пиете постоянно ? искам да ми обясните ;D