.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от wakethedead Виж мнението
    значи още на първата среща сваля гащите да се види дали става или не ?
    +1... и разбира се - ако не е наред, няма смисъл и на среща да ходите... Директно си тръгвате по живо, по здраво
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Разбираемо, след като не би имал шанс да бъдеш с нормална жена.
    Някой, нещо май е засегнат? И какво значи нормална жена... всички сте еднакви... едно време жените искаха пари и kyр, сега искате само пари!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Някой, нещо май е засегнат? И какво значи нормална жена... всички сте еднакви... едно време жените искаха пари и kyр, сега искате само пари!
    Ей, хейтър... не всички са такива...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Благодаря ти Боже, за това, че не съм попадала на такъв, по-малък от 18. :Д
    ахаххахах къде си, бе :Д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Понякога просто ви се чудя как ей така обобщавате и слагате всички под общ знаменател... Това, че пишка колкото палеца ми не ме задоволява не означава, че искам да съм с някой с огромен. Даже съм пробвала с доста голям ( не съм мерила с линийка колко) и на мен също ми беше дискомфорно. На моменти даже болеше.

А пък dream1707 - или наистина не си толкова сексуална или просто не си преживяла достатъчно, за да разбереш, че задоволяване с пръст няма да ти е винаги достатъчно. Не го казвам с лошо. Просто казвам ,че има момичета/жени , както и мъже/момчета, които са по-сексуални от други и търсят повече преживявания и разнообразие.
    Е да съм казала, че трябва с пръст да те задоволява, казах, че щом с пръст може, значи и с 10 санта пак ще може ..
    И по-скоро вие (говоря общо) не сте попадали на наистина добър "любовник" .. Когато един мъж знае как да си изиграе картите предварително и ви възбуди на макс ви е почти 100% гарантирано голямото удоволствие, независимо дали ще са 5,10,15 или 20 сантиметра

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    От кое да съм се засегнала?
    Това, че си бил само с разни евтини курви, впечатляващи се от "100 лв", говори лошо само и единствено за теб. И да, никоя себеуважаваща се жена не би обърнала внимание на мъж(?!), който ще я сравнява с подобни индивиди.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Irti
    Ще си позволя един коментар, че сте много надъхани.

Първо се научете как да правите секс.

Не пищете за голям кур, че с малък не знаете какво да правите. Мъжете не са виновни с какъв кур са. Отвъртете едни тела, едни цици, една красота и после имайте претенции. Много искате, а малко давате. Получите ли голяма пръчка - ревете. Малка - ревете.

Искайте, но и предлагайте нещо, което наистина си заслужава.

Замислете се. Никой човек не е уникален, за да искате уникални работи от друг. Да ви еба.

Не видях миминко (така ли беше) да пише в темата. Защо ли? Защото е жена отдавна и знае как да се оправя. И да парите са важни, но това е друга тема. Всяка жена търси защитата на парите и не говорим да ви впечатляват с 20 лв и едно кафе. С пари имаш бъдеще. Можеш да постигнеш всичко. Без пари ще пощиш комари. И не вярвам да зареже някой, защото му е малък пишока. Не е важна магическата пръчица, а магьосника. Беше казал някой. Бал съм го кой.
    Последно редактирано от Irti : 06-18-2012 на 06:24

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Irti напълно прав брат ... ама не е и като да не е важна ... размерът винаги е имал ,има и ще има известно значение за по-голямата част от жените... и има една друга българска приказка - " на комшията му е само с 1 см по-голям , ама пак ми е по-хубаво" :Д парите са си важен фактор ... , но само с тва трудно , ако не задоволяваш една жена , ще е с теб , но за кво ще си мисли и с кой още ще го прави е отделен въпрос . Често се случва , а квото и да си говорим с колкото по-малък - толкова по-трудно...така че всякакъв спор е излишен... и ubuntureload всъщо е напълно прав ... като го четете всички се засягате и "ама аз не съм такава" " не всички жени..." нормално е няма закво да се правите на др ... а и да мислите , че сте такива не сте , нормално е всеки да се заглежда по-хубавото и скъпото...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Повече от фен
    Моят е 15!! Ставам ли за един път, или слабо?

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a Виж мнението
    Моят е 15!! Ставам ли за един път, или слабо?
    Отивай да спиш, рано ти е за секс още ...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    ахаххахах къде си, бе :Д
    не бе, аз нямам нищо против и маалко по-малките, просто се радвам, че така ми се е случвало.

не с линийката, просто дланите ми .. мерила съм си ги, щото трябваше да измеря едни разстояния в педи и от там съм запомнила :д

Мега фен Аватара на draid
    Тогава идва въпроса как преценяваш втората длан, която очевидно няма как да се запълни. Освен ако не говориш за педи, но и тогава няма как да не направиш грешка от порядъка на 1-2см. Просто инженерното в мен проговаря, не слагайте някакви цифри

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Личните ми наблюдения сочат, че "Размера няма значение", "8-9 см стигат" и тн са фрази, които принадлежат на:
    1. Мъже с малки ...
    2. Жени, чиито мъже са с малки ...
    3. Хора, които си нямат представа какво значи "малки"

Не зависи от магическата пръчка, но без нея фокусника не е фокусник!!!

Какво са ви виновни батките,че са им малки патките????
    Вие постоянно искате и се оплаквате а какво давате?????
    Има много путки навън...Най обичам е такива лигли дето постоянно тряя им се угажда.Просто ги прайм черррррррни!!!.
    Като имах приятелка с малки цици кво...да я зарежа ли?Вие като толкова искате какво давате бе дами???Дова дето и всяка друга може да ми го даде налЕ така????

Голям фен Аватара на reperw
    ЖЕНА БЕЗ ГОЛЕМИ ЦИЦИ ,НЕ МОЖЕ ДА ТИ КОМЕНТИРА ПЕНИСА !

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Мъж с малък пенис няма право да казва какво да коментира и какво не!!!!

Супер фен Аватара на cyclops
    Това е несравнимо. Пенисът е органа, който доставя удоволствие. Не циците. Вие в циците ли си го вкарвате?
    Иначе ако някой не се кефи на малки цици и каже, че не иска да спи с такава ОК. Разбирам го. Всеки си има предпочитания. Същото важи за брюнетки, блондинки, слаби, дебели и т.н. Но все пак това си остава несравнимо с пениса !

Голям фен
    Тъпички сте много.Сега курвите ще се обадят , че моят бил малък , да ,ама не е . Размерът има значение до 1 момент - психологически и физически.Ако е някаква разтворена , която я плякат 24/7 и е малоумна , ако види нещо под 18 санта сигурно няма да се навие да и го вкарат.Съшият момент го има има ли значение външният вид - ми има , но до някъде.Вие не бихте тръгнали дори и с голям красавец , ако се държи с вас , като с боклук , нали ? В секса са важни много неща - нагласа , размер , умения . Уморявам се да обеснявам глупости , ей

Т.е. ти твърдиш, че ако той е с пенис 5 см ако се настроя психически ще ми е достатъчно? Това са глупости. Все едно, когато съм гласна вместо да изям една порция храна, за да се наситя да ми дадеш ягодка.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Трябва да харесваш всичко в един човек, за да стане твоята перфектна половинка... Колкото играе роля характерът, толкова и хуя. Трябва една жена да харесва и двете у един мъж, за да легне с него. Да не говорим, че това са едва 2 фактора, а има десетки. Същото е и когато мъж харесва определена жена. Трябва да харесваш човек цялостно, а не определена част и да пренебрегваш друга, независимо дали пренебрегваш малкия хуй, малките цици, държанието или каквото и да е друго.

btw, доста се отклонихме от темата.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Абе секса не е просто вкаране на член с определена дължина и изкарването му. Верно че е някаква основа, ама не значи, че е неква трагедия. От биохимична гледна точка не пениса прави секса, отношенията между един мъж и една жена, начина по който я докосва и бля-бля доставят огромно удоволствие. Някой каза не зависило от магическата пръчица, но без нея фокусника не е фокусник - има фокусници и без пръчици. Абе тая тема е доста голяма и не може да бъде изчерпана по този начин.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ми не мацко,имах на предвид,че твойта путка не е златна,че да седа само при тебе сееш ли се!!!!
    Тва дето ще си го вкарвам у твойта,мога и на всека друга.С нищо не я превъзхождаш една дупката имате и толкова...нищо повече

Всеки може да си го вкара на който си иска и всяка може да спи с който си иска. Това са съвсем отделни неща.

Хареса ми коментара на ccdesigns и споделям това мнение. Ако някой не ме привлича достатъчно и не отговаря на това, което търся просто не е за мен. Независимо дали е мъж или жена. Важи за двата пола.

За всеки к** си има п****. Пълно е с теми на тесни, дето и пръст им идва дебел, а тези 8 сантиметра ще им идват направо огромни . Ако жената не е доволна от рамера на к**или мъжа от циците, просто да не се мъчат и двамата а да си намерят друг.

Друг е и въпроса с методиката за мерене . Ако ще давате точни размери, е редно да опишете и опитната постановка, преди това (ТУ -рулз ). Освен това има и друг важен размер който трябва да вкарате във функцията . В зависимост от начина на мерене и степента на твърдост във възбудено състояние резултатите ще варират с +- 3-4 санта. за дължина и 1-2 сантиметра за обиколка. До сега дадените коментари, нямат научна стойност, така че от сега нататък в леглото само с линийка, шублер и термометър

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivanoff20V Виж мнението
    Ми не мацко,имах на предвид,че твойта путка не е златна,че да седа само при тебе сееш ли се!!!!
    Тва дето ще си го вкарвам у твойта,мога и на всека друга.С нищо не я превъзхождаш една дупката имате и толкова...нищо повече
    А ти нали знаеш, че от п*тка до п*тка има разлика Едно е да е тясна и да ти е готино, друго е да е широка като кофа и да не изпитваш никакво удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си