- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ви е балът и къде кандидатствахте?
Ето как си подредих желанията:
1.СГСАГ "Христо Ботев" - Строителство и архитектура с АЕ
2.СГСАГ "Христо Ботев" - Геодезия
3.НПГПТО "М.В.Ломоносов" - Компютърна техника и технологии
4.ПГМ "Н.Й.Вапцаров" - Възобновяеми енергийни източници
5.НФСГ - Икономика и мениджмънт с АЕ
6.18 СОУ с японски език
7.СГСАГ "Христо Ботев" - Недвижими имоти
8.СГСАГ "Христо Ботев" - Парково строителство и архитектура
9.СГСАГ "Христо Ботев" - Транспортно строителство
10.СГСАГ "Христо Ботев" - Водно строителство
11. 2 АЕГ - ЧЕ - АЕ;ИЕ;М;Г
12. 1 АЕГ - ЧЕ - АЕ;ИЕ
13. 32 СОУ - ЧЕ - АЕ;РЕ
Балът ми за професионални гимназии е 33,321, а за езикови 33,214 =]]
Подредил съм ги така:
1.91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" ЧЕ-НЕ;АЕ/РЕ
2.1 АЕГ ЧЕ-АЕ;НЕ
3.1 АЕГ ЧЕ-АЕ;ИЕ
4.1 АЕГ ЧЕ-АЕ;РЕ
5.1 АЕГ ЧЕ-АЕ;ФЕ
Бала ми е 34,608 и съм момче
Бал 34,8. За НПМГ - 34,6
1. НПМГ - Биология и биотехнологии с английски език
2. НПМГ - Биология и биотехнологии с немски език
3. НПМГ - Биология и Химия с английски език
Дано да ме приемат. Стискам палци на всички останали да ги приемат където искат.
![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
1. ГПАЕ с английски и немски
2. ГПАЕ с английски и руски
3. ПМГ с информатика и английски
Мисля, че още на първо класиране ще ме приемат.
Стискам палци всеки да го приемат там, където иска![]()
Xriis..
защо съжаляваш за испанската? ;/ честно казано и аз малко се чудя дали не съм сгрешила...
иначе коя паралелка писа? с английски ли?
Балът ми е 33,178 . За ГПЧЕ Плевен ми е предостатъчен ,затова съм доволна ,а и не си давах много зор да уча![]()
На 1-во желание писах - ГПЧЕ Плевен с немски и английски
На 2-ро желание писах - ГПЧЕ Плевен с френски и английски
На 3-то желание писах - МГ с география и ИТ
На 4-то желание писах - МГ с биология и химия
На 5-то желание писах - СОУ "Иван Вазов" с биология и химия
Убедена съм ,че ще ме приемат на 1-во желание или на 2-ро ,така че е ясно ,че ще съм в ГПЧЕ-то . И все пак гледах оценките на целия град .![]()
Същото мнение^^
А и 3-ма човека от нашия клас ще влязат 100% в 1АЕГ![]()
А и според мен няма как да вляза в 164 на 1-во класиране , така че най-вероятно ще ходя в АЕГ -то![]()
При мен има вероятност да вляза в немската. Всъщност където и да вляза ще съм доволна.
и аз мисля, че нямам голям шанс за испанската и най-вероятно ще съм в 1АЕГ..само дано не увеличат бала с ааадски много, че и за там ще ми се объркат нещата..иначе и аз писах испанската с английски на 1во място, но вече знам английски на адски добро ниво, така че.. ;д
Аз никога не съм харесвала английския и не съм възлагала големи усилия да го науча .. Все пак разбрах колко е важен и че няма начин да не го уча .. Решила съм лятото да си преговоря нещата и да науча туй-онуй нещо .. ;дд
А от нашия клас са писали 3-ма човека на 1-во желание 1 АЕГ . 1 момче с 34 бал , 1 момче с 33,5 май и 1 момиче с около 32Предполагам ,че поне момчетата ще влязат ..
Поне се успокоявам ,че тази година осмокласниците ще оформят хубава паралелка , спрямо хора ;дд
Поне един от тея двамата е уменДругия (с 33,5 бал) преписваше от тоя с 34
![]()
Имам някакви надежди за 91 НЕГ с бал 35, 250. Ако не, със сигурност ще ме приемат в 9 ФЕГ. Някой да знае нещо за нея (9 ФЕГ), защото една моя съученичка не спира да говори колко наркоманско било училището? Е, вярно е, че братовчедка й не я бяха приели там и оттогава е настроена срещу самото даскало. Но все пак, хубаво ли е училището?![]()
Бал - 35,213 (на матурата по БЕЛ се изложих -.-). Кандидатствах за ПМГ с паралелка информатика. ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
33,178 бал,момче съм
1.9 ФЕГ
Надолу писах още малко училища,но мисля,че ще ме приемат във френската
Успех с кандидатстването![]()
Бала ми е 33 и нещо. В моя град си подадох документите за една обикновена гимназия, в Благоевград подадох за ЕГ-то.
1. ЕГ, английски с немски
2. ЕГ, английски с френски
3. ЕГ, немски с английски
4. ЕГ, френски с английски/испански
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."