- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
то густо, то пусто
Шанса за лошо изживяване не е 50/50, защото би бил 50/50 ако имаше ясна граница между добро и лошо изживяване.
Добро изживяване би било примерно да те спре някоя яка форумкиня, да те закара у вас, да си разкъса дрехите и да извика "еби ме жребецо". Лошо изживяване би било да го направи дебела и космата форумкиня, или форумец. Как обаче ще характеризираш типичното изживяване някой от форума да те спре: казва кой е, откъде те познава, разменяте 2 изречения и си ходите?
Въпросът е, те теб засякоха ли те? :Д
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не, защото никога не са ме виждали.Значи съм постигнал това което искам.
n00bs
Не, просто разбрах, че интернет не е място където да си пускам снимките. Даже по едно време пращах снимка на всеки, който ми поиска на лично.
n00bs
Аз дори имам само 4 мой снимки на компа (имам повече снимки на хора които са ми пращали), а за целия си живот едва ли имам повече от 60.
n00bs
и мнооооо ме дразниш защо не ми казваш ,къде е онова място , какво ще ти стане??!??!?!?!?!
нали е момиче,търси внимание - няма да ти каже![]()
maDamn
ами да го духа тогава , ама тя не заслужава и това удоволствие дето се прави толкова , никога няма да го получи. Смърт за такива като нея!
Твърде много агресия, вероятно породена от неизразходвана сексуална енергия. От 5 години си е все същото - кой бил грозен, кой имал мустаци, защо некой пуска снимки, защо друг не... Не уважавате личния избор, само мрънкате. Найта би опраскал 90% от девойките тук, ама иначе е железарка, с милионите претенции; Якудза е пуснал снимка на бицепс, изживява се като съдник едва ли не - ти ставаш, ти не; дори не знам що пиша и аз, акъл море-глава шамандура...
На всеки би му станало приятно, ако некой (дори и непознат) му каже, че е привлекателен, нали това е смисълта на живота?
Найте...бива ли такова нещо?! Разваляш си имиджа...тц..тц..тц![]()
maDamn
втф,за какъв имидж говориш:О
тва е просто форум..
http://i.imgur.com/vHuKP.jpg
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
ще ставаш ли жена на Тодор якуза ?
6б3З10
lol,nope:S