- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
valdesbg добре.Ще те оставя да си живееш в собственият свят,защото вече постепенно усещам как се заражда бавно и постепенно "опозицията на народното недоволство" във форума.А иначе работата не е по различна от раздухването по медиите на разни неща като боевете в училищата.Нищо че и по наше време ги е имало,но никой не ги е споменавал просто и нищо че възрастните ти дават акъл как да им се оплачеш нищо че това след това може и да се окаже огромната ти грешка.Но нали възрастните са си свършили работата.Казали са ти да се оплачеш
Пък и ми стана много интерсно кога ти за последно износи бебе та да знаеш какво е чувството.Да не говорим че ако не всички,тоголяма чат от пишещите момичета/жени още не са го усещали на свой гръб.
DisappointedDreamer абсолютно нищо от написаното от теб не съм изкарал колкото и да ти се ще да е така.Аз попринцип не деля хората на полове,националности,вярва ния етноси и т.н.Деля ги на индивидуалностти. Останалото са си само и единствено твои коплекси по темата.А дали ти правя лошо или добро впечатление....е все пак няма се женя за теб.Това си е лично твои избор.
Оттам нататък темата взе да придобива леко феминистки привкус.
magita това дето го написа сама ли го измисли или го прекопира отнякъде.Ако си го измислила сама само мога да те поздравя.Честито имаш дарбата и идеята да участваш в най-крайните феминиски организации.
Колкото и да не ви харесва на някои жени без сперма-материалът,който се образува в МЪЖКИТЕ полови жлези няма как да създадете живот колкото и да се напъвате.Може чрез инвитро,но пак ви трябва този материал.Иначе ще износите дете ама на таратанци.По същата феминистка логика може да се каже че вие сте просто едни инкубатори,които след време може да се направят и електронни.И сега има разучаване на разни методи за преобразуване на клетки в такива каквиото са нужни и слагането им за развиване на жената,където им е мястото или в корема на мъжа по разни методи до достигането на определена възраст и след това с машини,което може да изключи участието на мъжа или пък на жената,но да не сме толкова крайни.Все пак природата ни е създала организми,които са полово разможаващи се за разлика от други,които се разможават безполово чрез пъпкуване и т.н.То си е по дафут и не трябва да се променя, а идеята на природата при по висшите организми и половото им разможаване т.е. създаването им от два индивида е в това че става смесване на повече гени и органзимите получават повече полезни мутации,които им помагат да се адаптират към променящата се постоянно среда.Именно и за това децата на хора,които са роднини са по застрашени от аномалии и страшни заболявания,защото гените са почти еднакви.Именно и за това Хитлер е щял да унищжи чистата си раса,което показва че и тези,които са против отношения с разлини също са в грешка.Но твърде много се отклоних от темата както и вие всъщност де.Та идеята ми като цяло беше че тия феминистки възгледи дето ги изказваш са само за по книжките.Винаги мъжа може да се изкара че само си изхвърля материала без да прави кой знае какви усилия и че не създава нищо или пък че жената е просто един органичен инкубатор,колкото и лошо да звучи и просто помага на живота който и е пратил мъжа да се доразвие.
Sh@d0w преди да даваш определения по дефаут за това,което съм писал можеше поне леко да се опиташ да се понапъъънеш и да забележиш че в общи линии този път защитаваме една и съща теза вместо да пишеш само за да ми споменаваш ника.Жалко защото все пак изглеждаш умен човек...
Последно редактирано от Niakoitam : 06-24-2012 на 08:58
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Другаря Фройд го е написал... Добре е, че анализираш всички, ама първо анализирай твойте мисли.
Далеч съм от феминистка и тва е част от т'ва което е написал. Свързано със спора. Пича е написал около 130 страници за отношенията м/у жена - мъж... Ще забележиш, че вие сте феминистите... Някак си съм склона да се замисля над думите над Фройд, а не над твойте... Питам се защо ли??
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright