.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 297
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Има ли потребител дето те дразни ? А който харесваш ?
    Обичаш ли деца ?
    Ходиш ли на фитнес ?
    Любим спорт ?
    Външния вид или акъла е по важен според теб ?
    Кво мислиш за мен ?

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Отговорите ми харесват. Много на място са. Очаквах, че ще кажеш нещо от сорта синьо или зелено за очите, не ме питай защо. Обаче не очаквах, че няма да имаш брат или сестра. Пак не ме питай защо.. Харесват ми историйките, за които се сещаш. Впечатленията ми са добри. Интересно ми стана това за брата и сестрата, подскажи защо си предполагала, че имам такива
    Иииииии още въпроси:
    Любима напитка? От безалкохолните обичам от тия фалшивите гаризани Ябълчица, сайдерче нещо... :Д По-вкусни са ми от фантите :Р И кола обичам... с кафенце и цигарка
    Любим алкохол? Падам си по по-лекичък алкохол - червено вино, мартини, вермут
    Кое е най-малкото момиче, с което си имал връзка?Шестнайска :Р
    С колко си взе последния изпит?Последният беше по педиатрия в петък и го взех с отличен, ето и снимка, да не кажеш, че си съчинявам - http://www.drnick.hit.bg/pediatriq.JPG Иии не се заблуждавай от шестиците, че съм някъв зубрач, просто съм в добра серия в момента Та след тоя изпит толкова ми олекна, че не съм седнал да чета за следващия, който е идния петък, пък и е нормално да си дам 2 дни почивка, въпреки че няма време
    Какво искаш да работиш за в бъдеще?Като малък си мечтах да стана кондуктор, ама се отказах нещо В седми клас реших, че ще ставам лекар - от тогава не съм се отказал от тази мечта, а от няколко години съм си избрал и специалност - очни болести
    Щях да те питам кога имаш имен ден, ама си спомних името ти Все пак да кажа - 6 декември, но не обичам риба :Р
    В кой квартал живееш в Пловдив?Квартал Мараша, около Фламинго Синема (вече Арена)
    Какво мислиш за Столипиново? Ще споделя една случка... като малък обичах да се возя много в автобусите на градския транспорт и когато бягах от училище, обикалях по рейсовете... Качих се на 116 веднъж, като мислех, че последната му спирка е в Изгрев, само че мислех, че минава през Свиленградско шосе, а той минава покрай Марица.... И на последна спирка в Столипиново... Слезнах и виках да поседя малко и пак да се кача на рейса, пък той взе, че потегли... И аз реших да стигна от единия край на Столипиново, до другия (посока Свиленградско шосе) и оттам да хвана друг автобус. Преминах цялата улица Ландос, която не е чак толкова дълга, ама на мен ми се стори, сякаш беше цяла вечност, докато я премина. Вървях с едно войниче и още една жена, а навсякъде наоколо имаше групи цигани, които само ни оглеждаха.... умрях от страх направо и само се молех да свърши тая улица... Мисля, че това е достатъчно, за да се разбере какво мисля за Столипиново
    Друууууг? :Д
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Мега фен
    Град
    <3
    Винаги съм мислила, че това е раздела, в който мозъчните клетки идват, за да умрат, но случайно видях, че последната тема, в която е писано е 'горещия стол', не знам защо я отворих, имахме си такава в 'кофата'. ^^
    Не четох какво си писал, НО видях, че си скорпион. :О Ако това на снимката си ти, не си приличаш много на зодията, но както и да е.

ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ УЧИШ МЕДИЦИНА?!
    Като човек, който също е в сферата на здравеопазването, мога да изредя куп причини, поради които е ужасно да се занимаваш със здравеопазване. ^^
    Защо не пишеш в кофата ни?! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Има ли потребител дето те дразни ? ->Има такива, които са ми направили неприятно впечатление, взимат се много на сериозно и очевидно прекаляват със самочувствието, много са нахакани и всичко знаят и могат, пък като им видиш снимките, чак се чудиш дали са се поглеждали в огледалото да се видят на кво приличат... Ааа и подхождат чак вече с пренебрежение към простосмъртните Но това само прави лошо впечатление, няма начин да ме раздразни, дори се забавлявам и ми става смешно, като чета някои коментари
    А който харесваш ? -> Разбира се, че има. Общо взето от няколко коментара в няколко различни теми човек може да придобие представа що за човек е съответния такъв. Сега няма да давам конкретни примери за тези, които ми харесват, че да не се възгордеят. Който си го харесвам, вероятно го е усетил и си знае
    Обичаш ли деца ? -> Да, много са ми милички децата Но в последната година ми станаха още по-милички, защото имах предмет педиатрия в университета и просто беше ужасно... сблъскваш се с болни деца, някои от които са с неизлечими болести и не може да им се помогне с нищо... а за някои знаеш, че ще си отидат след някоя друга годинка... и тези деца не са виновни с нищо, а съдбата ги е наказала толкова много... и като видиш родителите до тях, още по-жално ми става... Случвало ми се е дори, докато разпитвам родител и като почне да разказва за заболяването на детето, се разплаква... Спирам до тук, че ми стана гадно чак...
    Ходиш ли на фитнес ? По принцип се опитвам да спазвам някаква форма, но в момента точно съм в "почивка" ))
    Любим спорт ? -> Тенис на корт и волейбол
    Външния вид или акъла е по важен според теб ? Акълът е по-важен, но външния вид не трябва да се пренебрегва! Направо ми се гади като видя 12-16 годишни женски прасенца как им седят прашките отвънка, заголили ШКЕМБЕТАТА и като сложили 2 тона грим и вече са най-красивите... А всъщност изглеждат все едно са глътнали капсула... гърбави и шкембелийки... Е, това не важи за всички, но има тенденция за затлъстяване на младите жени в България... И то не е само от мазната храна, която се яде на крак, ми и от бездействие - пред компютъра и без спортуване и тва е... И разбира се, от КОЛИЧЕСТВОТО ХРАНА, което се изяжда... Много обичам, когато жена каже: "Ми аз качвам килограми, пък нищо не ям" - това всъщност е Н Е В Ъ З М О Ж Н О ... няма как да случи просто... тея сланинки не идват от въздуха... Да, има и ендокринологични и болести на обмяната, но дебелите, които са дебели заради това, са малък процент, пък и те може да имат болест и пак да си хапват като за световно Та мисълта ми е, че трябва да се обръща внимание на външния вид, не само за да се чувства комфортно човек като се разхожда по улицата, ами и от гледна точка на здравето, защото затлъстяването води до куп проблеми с течение на времето... Спирам, че много се отплеснах
    Кво мислиш за мен ? -> Кефиш ме, забавен си ми, само не прекалявай да се изтъкваш колко см ти е обиколката на бицепса - на мен не ми пречи, но някои 100% си мислят, че се надуваш Ааа и продължавай да тренираш, но моля ти се без зоб!!! Добавки - да, но зоб, моля ти се - недей, ако искаш ще ти кажа на лично съобщение какви са ми съображенията
    Друуууг?
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Винаги съм мислила, че това е раздела, в който мозъчните клетки идват, за да умрат, но случайно видях, че последната тема, в която е писано е 'горещия стол', не знам защо я отворих, имахме си такава в 'кофата'. ^^
    Не четох какво си писал, НО видях, че си скорпион. :О Ако това на снимката си ти, не си приличаш много на зодията, но както и да е. -> Сори, не знаех, че скорпионите имат някакъв точно определен външен вид, на който не отговарям На коя зодия приличам тогава

ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ УЧИШ МЕДИЦИНА?! -> Защото, по дяволите, болестите никога няма да престанат да съществуват, винаги ще има болни и все някой трябва да ги лекува и аз реших, че искам да бъда един от тези, които да се нагърбят с тази задача... Не, че ще спася света, но ще съм доволен да помогна с това, което съм научил през обучението и което тепърва ще научавам по време на практиката и то на възможно повече хора, друг е въпросът колко неблагодарници има и какви пациенти идиоти има...
    Като човек, който също е в сферата на здравеопазването, мога да изредя куп причини, поради които е ужасно да се занимаваш със здравеопазване. ^^ Аз също се сещам за куп такива причини, сещам се и за куп причини, които биха ме отказали от следването, ако бях наясно какво точно представлява, когато се записвах... Ама представи си всеки ако заради тия причини, които говорим с теб, се откаже да стане лекар, няма да има нито един такъв... А и ти щом си в сферата на здравеопазването, а си наясно какво е положението, защо не си се прехвърлила в друга сфера Между другото според мен специално в България оправия на здравеопазването няма, а няма и да има за напред
    Защо не пишеш в кофата ни?! ^^Влизал съм няколко пъти, но доста отдавна, явно тук в тоя раздел ми се е сторило по-интересно и пиша само тук
    Дррруууууг?
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    За брата и сестрата-изглеждаш ми много търпелив. Повечето хора, които познавам и които са търпеливи имат по-малък брат или сестра.. А и някакво предчувствие имах, не мога да кажа точно защо смятах така.
    Това за шишкавите момичета ми хареса много. Още се смея.
    Според теб момичетата в Пловдив, които са на 13-15 години по-"развратни" ли са от тези, които са на 17,18?
    Защото всичките, които познавам са пращали голи снимки на някой за да привлекат някакво дори и мимолетно внимание.. И това е само един от примерите, които мога да дам.
    Имаш ли мнение за наркотиците? Ако да, какво е?
    Използвал ли си наркотици?
    Какво е мнението ти за "днешната младеж"?

За брата и сестрата-изглеждаш ми много търпелив. Повечето хора, които познавам и които са търпеливи имат по-малък брат или сестра.. А и някакво предчувствие имах, не мога да кажа точно защо смятах така. Много правилно си усетила, наистина съм много търпелив, но все пак имам някаква граница и ако се случи някой да я пристъпи става ужасно, щото сипвам много на отсрещния човек, чак в повече... И после съжалявам де, ама пък да не е пристъпвал границата Леле веднъж как се развиках на един пазач, който пазеше паркомясто без да има право да го прави... Такива неща му наговорих, че все още се срамувам като го погледна тоя човек, въпреки че след случката се изяснихме и сега едва ли не сме първи приятели, щото често ми се налага да ходя там, където той пази място Всеки път след оная случка, когато му сипах много, като се заговорим и аз все му споменавам как съм се изложил оня път и как сигурно още ме мисли за простак и той все се смее и ме убеждава, че не е така
    Това за шишкавите момичета ми хареса много. Още се смея. p Шишкавите момичета са ми от най-болните теми, наистина... Далеч съм от мисълта, че аз изглеждам перфектно, напротив... И при това самочувствието ми е сигурно едно към сто в сравнение с дебели свинки на по 16, които си мислят, че след като са лапали на 15 момчета и след като са си направили сефтето на 14, това е защото са много красиви и всички ги харесват, а не щото са просто лесна мишена за секс... Ама за дебели наистина мога да приказвам много, ама наистина е безполезно, щото повечето не възприемат... просто си обичат храната и си ядат, ама поне да не се правят на 2 и 2 и да не казват "Ама аз хич не ям, пък постоянно качвам..."... качваш ти... качваш само по асансьора, щото стълбите са ти трудни... Изказвам се толкова критично, щото... знаеш ли защо? Щото дебелите хора си мислят, че е невъзможно да се отслабне, а това не е вярно, просто трябва усилия и постоянство. Аз също си мислех, че не могат да се качват килограми и преди 2 години бях 55 кг, а сега съм 69... просто трябват усилия и постоянство Ама на дебелите 15-ки закво им е да са слаби, като и сега като са 60-65 кг пак ги плющят като за световно...
    Според теб момичетата в Пловдив, които са на 13-15 години по-"развратни" ли са от тези, които са на 17,18? [
    Защото всичките, които познавам са пращали голи снимки на някой за да привлекат някакво дори и мимолетно внимание.. И това е само един от примерите, които мога да дам.
    Имаш ли мнение за наркотиците? Ако да, какво е?
    Използвал ли си наркотици?
    Какво е мнението ти за "днешната младеж"?
    Съжалявам, налага ми се да излезна спешно, на останалите въпроси ще отговоря по-късно, Лионке, това на пречи да задаваш още, а също и искам да изкоментираш последното ми изказване за дебелите момичета
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Имаме няколко във форума такива. Тлъстички, дето се мислят за голямата работа, че са си направили сефтето с някой, че се запознали с някой на някакъв купон и вече се шибат всяка вечер с него. Ама наистина, що не се погледнат в огледалото, та да видят колко жалки и смешни изглеждат. А си мислят, че не могат да отслабнат единствено, защото ги мързи да си помръднат дебелите задници навън да потичат или да направят някое упражнение. Храна и секс. Това им е в главите. Като пускат на всеки се мислят за много "Велики" и много "харесвани", а не осъзнават, че момчетата и мъжете ги гонят единствено щото нямат друга п*тка (съжалявам за грубия израз..), която да им прави кефа.. И ми е направило впечатление това, че наистина те са на 14-15-16, ама спят с 25-30 годишни. Да си правят сметка колко са желани.... А и секс не се прави със всеки срещнат. Колко по-хубав е секса с чувства и любов.. Дали ще разберат някой ден? Е, сигурно, ама ще е късно.
    И въпроси:
    Би ли спал с дебеланка?
    Разбирам, че не ти е приятно женските да ти мрънкат на главата колко са дебели, рошави, как грима им се е развалил.. Нали?
    Коя е любимата ти книга?
    Имаш ли любим анимационен герой?
    Какви чужди езици знаеш?
    Боледуваш ли често?
    Романтичен ли си?
    Преценяваш ли хората от пръв поглед?
    Завистлив ли си?
    Какво е мнението ти за цигарите? Разбрах, че си пушач. Искаш ли да ги спреш?

Имаме няколко във форума такива. Тлъстички, дето се мислят за голямата работа, че са си направили сефтето с някой, че се запознали с някой на някакъв купон и вече се шибат всяка вечер с него. Ама наистина, що не се погледнат в огледалото, та да видят колко жалки и смешни изглеждат. А си мислят, че не могат да отслабнат единствено, защото ги мързи да си помръднат дебелите задници навън да потичат или да направят някое упражнение. Храна и секс. Това им е в главите. Като пускат на всеки се мислят за много "Велики" и много "харесвани", а не осъзнават, че момчетата и мъжете ги гонят единствено щото нямат друга п*тка (съжалявам за грубия израз..), която да им прави кефа.. И ми е направило впечатление това, че наистина те са на 14-15-16, ама спят с 25-30 годишни. Да си правят сметка колко са желани.... А и секс не се прави със всеки срещнат. Колко по-хубав е секса с чувства и любов.. Дали ще разберат някой ден? Е, сигурно, ама ще е късно. -> Ахххх, нямаш си идея колко съм съгласен с всичко това, което си написала Дали ще разберат някой ден, се чудиш... може и да разберат, ама наистина ще е късно и няма кой да иска да им посегне вече, докато се осъзнаят... Лошото е, че сега не осъзнават нищо, ама то си е техен проблем
    И въпроси:
    Би ли спал с дебеланка? -> Няма как да се получи... ако говорим за спане един до друг, за мен няма да има място... Ако говорим за секс - няма как да ми стане от дебеланка
    Разбирам, че не ти е приятно женските да ти мрънкат на главата колко са дебели, рошави, как грима им се е развалил.. Нали?Бе, Лионке, то те не мрънкат, че са дебели... те не осъзнават, че са дебели и си мислят, че са окей ) Лошото е, че като те питат "Как изглеждам", ако им кажеш, че са напълнели и се сърдят... Между другото има тенденция при жените - като си хванат приятел се успокояват много и правят големи пърдялници за няколко месеца Като казваш рошави и за гримирането се подсещам за едно момиче - не ползва грим и рядко полага грижи за косата си - не е грозна, напротив - чаровна е, но не се поддържа. Направиха й фотосесия и взе, че си ги качи снимките във фейсбук и почнали много да я зарибяват. После ме попита какво мисля за снимките й, а аз й отвърнах, че са хубави, но начина, по който изглежда на тях няма нищо общо с действителността, щото тя нито се облича с дрехи, с каквито е на фотосесията, нито се гримира, нито полага грижи за косата си... И тя вика: "Аз мисля, че както си ходя естествено съм си достатъчно хубава, няма нужда от гримове". Аз се съгласих, че е хубава, но няма човек, който да не се нуждае поне от малко корекция (а в нейния случай даже не е толкова малко )) и я питах защо се задоволява с някакво посредствено ниво на външност, след като може да надгражда, само с малко усилия И ПОСТОЯНСТВО... Ама така и не възприема и се отказах да й давам съвети
    Коя е любимата ти книга? Приключенията на Том Сойер
    Имаш ли любим анимационен герой? Любимите ми детски бяха Том и Джери и Попай моряка )) Интересното е, че все си мечтаех Том някой път да хване наистина Джери и да го изяде, взе съжалявах горкия котарак ))
    Какви чужди езици знаеш? Не мога да твърдя, че знам някой език... Учил съм английски и мога да се оправям в разговорите, но би било твърде смело да каже, че го "знам" )) И немски съм учил, но нивото ми е доста посредствено
    Боледуваш ли често? Не, разболявам се изключително рядко (за щастие)
    Романтичен ли си? Склонен съм да отговоря положително на този въпрос
    Преценяваш ли хората от пръв поглед? Долу-горе смея да кажа, че в голям % първото ми впечатление за даден човек с времето се потвърждава и от няколко минути разговор общо взето добре се ориентирам по преценката, но понякога са ставали и грешки и то обикновено в негативен план - мислел съм в началото човека за доста добро попадение и свестен, пък после се оказва, че е добре прикрит лицемер...
    Завистлив ли си? Категорично НЕ и много ме отвращава завистта на хората, която си личи от далече...
    Какво е мнението ти за цигарите? Разбрах, че си пушач. Искаш ли да ги спреш? Според мен цигарите не са нищо повече от един вреден навик, който не малко хора сме придобили. При някои действително се стига до зависимост, но тя може да бъде изкоренена, стига човек да има желание. Аз пуша от 18 годишен и преди 2 години бях спрял за 8 месеца да пуша - да, беше трудно в началото, но като издържиш няколко седмици, после дори не се сещаш за цигара и дори ми се е случвало да се чудя, как аджеба, някой може да се трови доброволно и да си плаща затова Сега пуша само по време на сесията, щото си внушавам, че с цигарите убивам притеснението и се успокоявам, ама тва са глупости )) Убеден съм, че всеки може да ги спре, стига да го иска достатъчно - това е мнението ми за цигарите, ти какво би казала по този въпрос - дразниш ли се на пушачи, пречат ли ти, мислиш ли, че могат да се спрат цигарите?
    Друуууууги въпроси :Р
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не се дразня на пушачи, самата аз имах един кофти период през който бях започнала да пуша, но след една-две седмици започна да ми става лошо и след като повърнах от тях не съм припарила до цигара. Не ми пречат, тъй като майка ми е пушачка, както и батко ми и дишам цигарен дим всеки ден. Това си е избор на пушачите, никой не може да им нареди да спрат. Малко се издразних, че влезе тази забрана за пушенето в закрити помещения, защото първо, че така заведенията губят клиенти и второ, че това е един вид дискриминация. Обаче съм твърдо против хората, които пушат само за изгъзица, защото това е "модерно". Или 11-12 годишните пикливи деца, които се мислят за по-големи с цигара в ръка. То не, че аз съм много голяма, обаче си имах причина, поради която се насочих към цигарите, а не само заради гъзарията. И да, мисля, че цигарите могат да се спрат. Само че се иска голяяяяяяяяяяяяяяяяяяма воля за това. Спомням си как баба ми си държеше кутията с цигари и я оглеждаше.. хвърли я на земята и каза "От днес аз НЯМА да пуша!". И наистина спря. И до ден днешен не пуши. Това няма да го забравя, такава воля и такова желание... Можеш да ги спреш, стига да искаш!
    Иии:
    Имаш ли хоби?
    Обичаш ли да рисуваш?
    А да си похапваш?
    Вярваш ли в духове?
    Вярваш ли в Господ?
    Мнението ти за изневярата? Би ли я простил?
    Кое е най-слабото ти място?
    Би ли променил нещо в себе си?
    Какво е способно да те изкара извън релси?
    Между другото много ми харесва това, че не е нужно да си обяснявам въпросите по-подробно и ме разбираш, и отговаряш пълно на тях! Дано ме разбра

Първо да поздравиш специално баба ти от мое име за голямата воля! Второ - и на мен са ми много весели тия гъзарите, дето са на 12 и пушат, направо изглеждат като на 15-16 (сигурно така си мислят) Лошото е, че наистина много от рано взеха да започват с цигарите, ама то си има родители за тая работа, ако има достатъчно контрол, няма да се случва това. Аз мога да ти кажа аз как пропуших. Бях 12 клас и ходех на уроци за кандидат-студентски изпити и много се притеснявах как ще свърши цялата работа и бях рухнал психически и ги почнах цигарите. Понеже вече съм на 23, очевидно няма пред кого да се "гъзаря", щото нито съм в гимназия, нито имам това тийнеджърско мислене за гъзарията, но пак си продължавам да си пуша, въпреки че знам че е вредно, просто ми е кеф (макар и да пуша по малко де) ) То не, че всички пушачи не са наясно, че е вредно и може някои хора и да нямат пари за ядене, ама цигари си купуват, това си е право на личен избор и приоритет, аз дори ги оправдавам, щото разбирам, че е трудно в днешно време. Ама знаеш ли кое ме дразни - някой по-възрастен от мен като почне да ме поучава колко били вредни цигарите... все едно съм малоумен... и аз отговарям: "Оле, ма то вредно ли било наистина? Спирам ги, благодаря, че ме просветлихте по въпроса!" Имах и един асистент по пулмология, който казваше: "Колеги, няма да пушите, пушачите са второ качество хора", обаче гледаш как през престилката му прозира кутията Pall Mall Толкова за цигарите за сега
    Имаш ли хоби? -> Обичам много да пътувам с колата, особено вечерно време и дори през нощта, решавам го с някой и си правим екскурзийка ей така изненадващо, много е яко така на момента като го реши човек. Друго, което много обичам да правя, е да имитирам хората, но се препоръчва имитациите на характерните мимики, жестове, типични фрази и т.н. за някого, да се правят пред него, щото ми се е случвало човек да рабира, че го имитирам, ама го чул от друг и реагира остричко, а аз по принцип не го правя с цел подигравка, ами за да разведря обстановката и да се посмеем
    Обичаш ли да рисуваш? -> Обичам да правя карикатури, ама по принцип изобщо ме няма в рисуването...
    А да си похапваш? -> А, бе, когато сам си направя нещо за ядене, най ми е вкусно ) Пък когато е вкусно нещо, всеки го обича... Но понякога късно вечерта мързелът надделява над глада и дори си лягам гладен в някои случаи
    Вярваш ли в духове? Това е много интересна тема, по принцип допускам, че може да има такива работи, но не съм се докосвал до тази материя... ако се запозная с някой, който е по-навътре в нещата, би ми било интересно
    Вярваш ли в Господ? -> Да. Преди година и половина, обаче, бях на другия полюс. Имах труден период и бях се отчаял много, мислех си, че ако има Господ, не биха ми се случили някои неща, които се случиха и говорех кви ли не глупости... Май месец ми се случи пътуване до Франция, много се страхувах от пътуването със самолет и само се молех ако има Господ, да пази самолета Всичко беше наред, разбира се, само че в деня, в който си пристигнах от Франция, взех на баща ми колата и един глупак взе, че ме изтряска отстрани... Няма да обяснявам, че е много дълго, ама от тогава си промених коренно мисленето ииии се срамувам как по едно време бях почнал да богохулствам Няма да се повтори
    Мнението ти за изневярата? Би ли я простил? Мнението ми за изневярата - крайно негативно, разбира се. Връзка с изневяра - абсурд. Да простя - не (хайде да не се заричам де, ама аз съм доста краен, затова го казвам сега още). Без компромиси в това отношение, без значение връзката нова ли е, на 5 години ли е, дали има женитба и деца... за съжаление дори с цената на това да страдат децата, пак не бих простил изневяра. То жена ми ще знае какво е мнението ми още предварително, затова ще внимава и няма да стори такова нещо - това го споменавам заради хейтърите, които ще кажат, че съм егоист да жертвам децата си пред принципите си Не, това дори не са принципи, просто изневярата е недопустимо нещо, ако аз я извърша, не бих имал претенции ако жена ми ме напусне
    Кое е най-слабото ми място? -> Прекалено състрадателен съм и взимам чуждите проблеми много присърце... Прекалено доверчив съм понякога, а също и доста търпелив и на някои по-близки хора позволявам да ми се качват на главата понякога, но както бях споменал - имам си граница и аз като човек и после ако я прекрачи някои, става неприятна ситуация Друго слабо място, ама то по-скоро не се нарича слабо място, ами недостатък - това, че съм много краен по отношение на някои неща (напр. както се изказах за изневярата), ама няма да раздувам въпроса и да се впускам в обяснения. Иначе от тялото ми слабото ми място е кожата - много чувствителна на дразнения и външни въздействия... лошо
    Би ли променил нещо в себе си? Разбира се, всеки има недостатъци и всеки бърка някъде. Когато усетя къде бъркам, се опитвам да се променя, за да не допускам пак същата грешка. На приятелите си съм казал, когато има нещо, което ги притеснява, да ми го казват, а не да си мълчат и да си траят От външния вид - бих искал да кача още 10 кила :Р
    Какво е способно да те изкара извън релси? -> Най-често други хора и по-точно поведението им. Напр. когато някой му е ясно, че не е прав, обаче напук продължава да спори и да ти обяснява неговото, без изобщо да се опитва да се вслуша в това, което му казваш... И нахалното поведение на някои хора също ме вбесява
    Между другото много ми харесва това, че не е нужно да си обяснявам въпросите по-подробно и ме разбираш, и отговаряш пълно на тях! Дано ме разбра -> Разбрах те. На мен пък ми харесва, че влизаш в разговор и коментираш отговорите ми и така се получава диалог, което е важно, защото ако се получи като разпит само с въпроси и отговори, би било доста отегчително, а така ми харесва Хайде, чакам пак коментари, както и следваща порция въпроси, че бонусът е само до неделя
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ах, това за изневярата.. И аз бях на това мнение до преди време, обаче напоследък го промених. Дали е за това, че имам прекрасна връзка (да, знам, на 13 за каква връзка мога да говоря, обаче е така.. дори 20 годишни хора ми завидяха < и като казвам това нямам намерението да се хваля или нещо, просто си защитавам мнениетo.. Та дали е от момчето, или просто съм прекалено влюбена - не знам. А може би и двете? Имам му пълно доверие и знам, че не би направил такова нещо, а дори и да го направи то ще си има причина, която със сигурност ще е достатъчно разбираема, че да му простя. Но все пак, това е нещо недопустимо и със сигурност ще ми стане изключително неприятно ако разбера, че човека, на който държа ме е предал по този начин. Но всъщност не се знае, дано не разбирам какво е да ти изневерят.. Имам роднини, които са изневерявали и съм им се сърдила, че са го правили. Що се отнася за мен - никога не бих изневерила и да искам няма да мога..
    И така:
    Изневерявали ли са ти?
    Гнуслив ли си?
    Харесваш ли се? Като външен вид, характер..
    Можеш ли да танцуваш?
    Влияеш ли се от мнението на околните?
    Колекционираш ли нещо?
    Какво харесваш в компанията си?

И един важен въпрос -Смяташ ли се за щастлив? Какво може и те прави истински щастлив човек?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Тая тема се изгуби.

Град
    лионче сядай и да та почваме

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Гр. Добре, айде.

Град
    първи въпрос - сядаш ли

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Да, споко.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Иии усещам как няма да има особено много въпроси. :3

П.П. - тъпо ми е, че storex последните дни не писа тук. Отговорите му бяха много добри.

Голям фен Аватара на slimbo
    Познаваш ли лудия с резачката

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Познаваш ли лудия с резачката
    Не

Град
    как се казваш Любов
    на колко си?
    имаш ли си приятел ?
    повече приятели или повече познати?
    познаваш ли някой лично от форума ?
    какво мислиш да правиш лятото ?
    каква искаш да станеш като пораснеш голяма
    засега толкова

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    как се казваш Любов Трите имена и ли? И btw, името ми е Люба, само че всички ми казват Любов.
    на колко си? 13
    имаш ли си приятел ? Да
    повече приятели или повече познати? Повече познати, имам един-два истински приятеля.
    познаваш ли някой лично от форума ? Да
    какво мислиш да правиш лятото ? Като гледам ще си седя вкъщи повечето време.. На хората не им се излиза в жегите, на мен също, след като температурите превишиха 30 градуса. На море май няма да ходя пак, ще чакам братовчедка ми да дойде, може да идем до Пловдив за 1-2 седмици. Ще го измисля някак.
    каква искаш да станеш като пораснеш голяма Ако ти кажа колко много съм мислела по този въпрос и все не мога да си отговоря. За сега искам да стана интериорен дизайнер, по-нататък ще му мисля. Има още мноооооооого време. Преди всичко искам да съм преуспяла, за да мога да си издържам детето, което мисля да имам занапред.
    засега толкова Питай каквото ти е на сърце.
    .
    Последно редактирано от li0n : 07-10-2012 на 09:17

Град
    обичаш ли даскалото ?
    вкъщи или на даскало ?
    кой клас си ?
    четеш редовно книги / само когато трябва / въобще ?
    любим предмет ?
    най-годен предмет ?
    имаш ли приятели от класа ?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    обичаш ли даскалото ? Да. Не, защото уча много, имам си причини
    вкъщи или на даскало ? Вкъщи.
    кой клас си ? Сега ще съм осми.
    четеш редовно книги / само когато трябва / въобще ? Чета много. Сега чета една Wishpin. След дъъълга почивка отново я набарах.
    любим предмет ? В училище ли? Математика. Ако е попринцип предмет някакъв - едно ангелче ключодържател, кутийка за бижута и син шал.
    най-годен предмет ? Да, май става въпрос за предмет от бита. Четка за зъби!
    имаш ли приятели от класа ? Ами очертава се повечето хора, с които бяхме в 7 клас да са отново в моя клас тази година така че да.
    .

Голям фен Аватара на TaylorGang
    Като дойдеш в Пловдив , къде ти харесва най-много да се размотаваш ?
    От колко време ходите с приятеля ти ?
    С колко завършия тая година ;д ?
    Любима песен в момента?
    Какъв стил музика слушаш ?
    Пушиш ли ? Ако - не , опитвала ли си ?
    Спортуваш ли нещо ?
    Колекционираш ли разни неща ?
    Коя ти е любимата книга ?
    Любима комедия / ужас / екшън ?
    Гледаш ли някои сериал в момента ?
    Коя зодия си ?
    Шоколадов / Ванилов сладолед ?
    Пазиш ли си още играчките от когато си била малка ;д ?
    Някои потребители в форона ,които ти харесват ?
    Някои които те дразнят с коментарите си ?
    Суеверна ли си ?
    Гледаш ли футбол ?
    Любимен футболен отбор [Български] ?
    Обичаш ли змии ?
    Паяци ??
    От какво имаш фобия ?
    Нещо което те отличава от другите ?
    Какво най-много цениш у приятелите си ?
    Какво може да те издразни в поведението на едно момче ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си