- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Горещият стол
Има ли потребител дето те дразни ? А който харесваш ?
Обичаш ли деца ?
Ходиш ли на фитнес ?
Любим спорт ?
Външния вид или акъла е по важен според теб ?
Кво мислиш за мен ?
Винаги съм мислила, че това е раздела, в който мозъчните клетки идват, за да умрат, но случайно видях, че последната тема, в която е писано е 'горещия стол', не знам защо я отворих, имахме си такава в 'кофата'. ^^
Не четох какво си писал, НО видях, че си скорпион. :О Ако това на снимката си ти, не си приличаш много на зодията, но както и да е.
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ УЧИШ МЕДИЦИНА?!
Като човек, който също е в сферата на здравеопазването, мога да изредя куп причини, поради които е ужасно да се занимаваш със здравеопазване. ^^
Защо не пишеш в кофата ни?! ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За брата и сестрата-изглеждаш ми много търпелив. Повечето хора, които познавам и които са търпеливи имат по-малък брат или сестра.. А и някакво предчувствие имах, не мога да кажа точно защо смятах така.
Това за шишкавите момичета ми хареса много. Още се смея.
Според теб момичетата в Пловдив, които са на 13-15 години по-"развратни" ли са от тези, които са на 17,18?
Защото всичките, които познавам са пращали голи снимки на някой за да привлекат някакво дори и мимолетно внимание.. И това е само един от примерите, които мога да дам.
Имаш ли мнение за наркотиците? Ако да, какво е?
Използвал ли си наркотици?
Какво е мнението ти за "днешната младеж"?
Имаме няколко във форума такива. Тлъстички, дето се мислят за голямата работа, че са си направили сефтето с някой, че се запознали с някой на някакъв купон и вече се шибат всяка вечер с него. Ама наистина, що не се погледнат в огледалото, та да видят колко жалки и смешни изглеждат. А си мислят, че не могат да отслабнат единствено, защото ги мързи да си помръднат дебелите задници навън да потичат или да направят някое упражнение. Храна и секс. Това им е в главите. Като пускат на всеки се мислят за много "Велики" и много "харесвани", а не осъзнават, че момчетата и мъжете ги гонят единствено щото нямат друга п*тка (съжалявам за грубия израз..), която да им прави кефа.. И ми е направило впечатление това, че наистина те са на 14-15-16, ама спят с 25-30 годишни. Да си правят сметка колко са желани.... А и секс не се прави със всеки срещнат. Колко по-хубав е секса с чувства и любов.. Дали ще разберат някой ден? Е, сигурно, ама ще е късно.
И въпроси:
Би ли спал с дебеланка?
Разбирам, че не ти е приятно женските да ти мрънкат на главата колко са дебели, рошави, как грима им се е развалил.. Нали?
Коя е любимата ти книга?
Имаш ли любим анимационен герой?
Какви чужди езици знаеш?
Боледуваш ли често?
Романтичен ли си?
Преценяваш ли хората от пръв поглед?
Завистлив ли си?
Какво е мнението ти за цигарите? Разбрах, че си пушач. Искаш ли да ги спреш?
Не се дразня на пушачи, самата аз имах един кофти период през който бях започнала да пуша, но след една-две седмици започна да ми става лошо и след като повърнах от тях не съм припарила до цигара. Не ми пречат, тъй като майка ми е пушачка, както и батко ми и дишам цигарен дим всеки ден. Това си е избор на пушачите, никой не може да им нареди да спрат. Малко се издразних, че влезе тази забрана за пушенето в закрити помещения, защото първо, че така заведенията губят клиенти и второ, че това е един вид дискриминация. Обаче съм твърдо против хората, които пушат само за изгъзица, защото това е "модерно". Или 11-12 годишните пикливи деца, които се мислят за по-големи с цигара в ръка. То не, че аз съм много голяма, обаче си имах причина, поради която се насочих към цигарите, а не само заради гъзарията. И да, мисля, че цигарите могат да се спрат. Само че се иска голяяяяяяяяяяяяяяяяяяма воля за това. Спомням си как баба ми си държеше кутията с цигари и я оглеждаше.. хвърли я на земята и каза "От днес аз НЯМА да пуша!". И наистина спря. И до ден днешен не пуши. Това няма да го забравя, такава воля и такова желание... Можеш да ги спреш, стига да искаш!
Иии:
Имаш ли хоби?
Обичаш ли да рисуваш?
А да си похапваш?
Вярваш ли в духове?
Вярваш ли в Господ?
Мнението ти за изневярата? Би ли я простил?
Кое е най-слабото ти място?
Би ли променил нещо в себе си?
Какво е способно да те изкара извън релси?
Между другото много ми харесва това, че не е нужно да си обяснявам въпросите по-подробно и ме разбираш, и отговаряш пълно на тях! Дано ме разбра![]()
Първо да поздравиш специално баба ти от мое име за голямата воля! Второ - и на мен са ми много весели тия гъзарите, дето са на 12 и пушат, направо изглеждат като на 15-16 (сигурно така си мислят)Лошото е, че наистина много от рано взеха да започват с цигарите, ама то си има родители за тая работа, ако има достатъчно контрол, няма да се случва това. Аз мога да ти кажа аз как пропуших. Бях 12 клас и ходех на уроци за кандидат-студентски изпити и много се притеснявах как ще свърши цялата работа и бях рухнал психически и ги почнах цигарите. Понеже вече съм на 23, очевидно няма пред кого да се "гъзаря", щото нито съм в гимназия, нито имам това тийнеджърско мислене за гъзарията, но пак си продължавам да си пуша, въпреки че знам че е вредно, просто ми е кеф (макар и да пуша по малко де)
) То не, че всички пушачи не са наясно, че е вредно и може някои хора и да нямат пари за ядене, ама цигари си купуват, това си е право на личен избор и приоритет, аз дори ги оправдавам, щото разбирам, че е трудно в днешно време. Ама знаеш ли кое ме дразни - някой по-възрастен от мен като почне да ме поучава колко били вредни цигарите... все едно съм малоумен... и аз отговарям: "Оле, ма то вредно ли било наистина? Спирам ги, благодаря, че ме просветлихте по въпроса!" Имах и един асистент по пулмология, който казваше: "Колеги, няма да пушите, пушачите са второ качество хора", обаче гледаш как през престилката му прозира кутията Pall Mall
Толкова за цигарите за сега
Имаш ли хоби? -> Обичам много да пътувам с колата, особено вечерно време и дори през нощта, решавам го с някой и си правим екскурзийка ей така изненадващо, много е яко така на момента като го реши човек. Друго, което много обичам да правя, е да имитирам хората, но се препоръчва имитациите на характерните мимики, жестове, типични фрази и т.н. за някого, да се правят пред него, щото ми се е случвало човек да рабира, че го имитирам, ама го чул от друг и реагира остричко, а аз по принцип не го правя с цел подигравка, ами за да разведря обстановката и да се посмеем![]()
Обичаш ли да рисуваш? -> Обичам да правя карикатури, ама по принцип изобщо ме няма в рисуването...
А да си похапваш? -> А, бе, когато сам си направя нещо за ядене, най ми е вкусно) Пък когато е вкусно нещо, всеки го обича... Но понякога късно вечерта мързелът надделява над глада и дори си лягам гладен в някои случаи
Вярваш ли в духове? Това е много интересна тема, по принцип допускам, че може да има такива работи, но не съм се докосвал до тази материя... ако се запозная с някой, който е по-навътре в нещата, би ми било интересно
Вярваш ли в Господ? -> Да. Преди година и половина, обаче, бях на другия полюс. Имах труден период и бях се отчаял много, мислех си, че ако има Господ, не биха ми се случили някои неща, които се случиха и говорех кви ли не глупости... Май месец ми се случи пътуване до Франция, много се страхувах от пътуването със самолет и само се молех ако има Господ, да пази самолетаВсичко беше наред, разбира се, само че в деня, в който си пристигнах от Франция, взех на баща ми колата и един глупак взе, че ме изтряска отстрани... Няма да обяснявам, че е много дълго, ама от тогава си промених коренно мисленето ииии се срамувам как по едно време бях почнал да богохулствам
Няма да се повтори
Мнението ти за изневярата? Би ли я простил? Мнението ми за изневярата - крайно негативно, разбира се. Връзка с изневяра - абсурд. Да простя - не (хайде да не се заричам де, ама аз съм доста краен, затова го казвам сега още). Без компромиси в това отношение, без значение връзката нова ли е, на 5 години ли е, дали има женитба и деца... за съжаление дори с цената на това да страдат децата, пак не бих простил изневяра. То жена ми ще знае какво е мнението ми още предварително, затова ще внимава и няма да стори такова нещо - това го споменавам заради хейтърите, които ще кажат, че съм егоист да жертвам децата си пред принципите сиНе, това дори не са принципи, просто изневярата е недопустимо нещо, ако аз я извърша, не бих имал претенции ако жена ми ме напусне
![]()
Кое е най-слабото ми място? -> Прекалено състрадателен съм и взимам чуждите проблеми много присърце... Прекалено доверчив съм понякога, а също и доста търпелив и на някои по-близки хора позволявам да ми се качват на главата понякога, но както бях споменал - имам си граница и аз като човек и после ако я прекрачи някои, става неприятна ситуацияДруго слабо място, ама то по-скоро не се нарича слабо място, ами недостатък - това, че съм много краен по отношение на някои неща (напр. както се изказах за изневярата), ама няма да раздувам въпроса и да се впускам в обяснения. Иначе от тялото ми слабото ми място е кожата - много чувствителна на дразнения и външни въздействия... лошо
![]()
Би ли променил нещо в себе си? Разбира се, всеки има недостатъци и всеки бърка някъде. Когато усетя къде бъркам, се опитвам да се променя, за да не допускам пак същата грешка. На приятелите си съм казал, когато има нещо, което ги притеснява, да ми го казват, а не да си мълчат и да си траятОт външния вид - бих искал да кача още 10 кила :Р
Какво е способно да те изкара извън релси? -> Най-често други хора и по-точно поведението им. Напр. когато някой му е ясно, че не е прав, обаче напук продължава да спори и да ти обяснява неговото, без изобщо да се опитва да се вслуша в това, което му казваш... И нахалното поведение на някои хора също ме вбесява![]()
Между другото много ми харесва това, че не е нужно да си обяснявам въпросите по-подробно и ме разбираш, и отговаряш пълно на тях! Дано ме разбра -> Разбрах те. На мен пък ми харесва, че влизаш в разговор и коментираш отговорите ми и така се получава диалог, което е важно, защото ако се получи като разпит само с въпроси и отговори, би било доста отегчително, а така ми харесваХайде, чакам пак коментари, както и следваща порция въпроси, че бонусът е само до неделя
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Ах, това за изневярата.. И аз бях на това мнение до преди време, обаче напоследък го промених. Дали е за това, че имам прекрасна връзка (да, знам, на 13 за каква връзка мога да говоря, обаче е така.. дори 20 годишни хора ми завидяха< и като казвам това нямам намерението да се хваля или нещо, просто си защитавам мнениетo..
Та дали е от момчето, или просто съм прекалено влюбена - не знам. А може би и двете? Имам му пълно доверие и знам, че не би направил такова нещо, а дори и да го направи то ще си има причина, която със сигурност ще е достатъчно разбираема, че да му простя. Но все пак, това е нещо недопустимо и със сигурност ще ми стане изключително неприятно ако разбера, че човека, на който държа ме е предал по този начин. Но всъщност не се знае, дано не разбирам какво е да ти изневерят.. Имам роднини, които са изневерявали и съм им се сърдила, че са го правили. Що се отнася за мен - никога не бих изневерила и да искам няма да мога..
И така:
Изневерявали ли са ти?
Гнуслив ли си?
Харесваш ли се? Като външен вид, характер..
Можеш ли да танцуваш?
Влияеш ли се от мнението на околните?
Колекционираш ли нещо?
Какво харесваш в компанията си?
И един важен въпрос -Смяташ ли се за щастлив? Какво може и те прави истински щастлив човек?
лионче сядай и да та почваме![]()
първи въпрос - сядаш ли![]()
как се казваш Любов
на колко си?
имаш ли си приятел ?
повече приятели или повече познати?
познаваш ли някой лично от форума ?
какво мислиш да правиш лятото ?
каква искаш да станеш като пораснеш голяма![]()
засега толкова![]()
обичаш ли даскалото ?
вкъщи или на даскало ?
кой клас си ?
четеш редовно книги / само когато трябва / въобще?
любим предмет ?
най-годен предмет ?
имаш ли приятели от класа ?
Като дойдеш в Пловдив , къде ти харесва най-много да се размотаваш ?
От колко време ходите с приятеля ти ?
С колко завършия тая година ;д ?
Любима песен в момента?
Какъв стил музика слушаш ?
Пушиш ли ? Ако - не , опитвала ли си ?
Спортуваш ли нещо ?
Колекционираш ли разни неща ?
Коя ти е любимата книга ?
Любима комедия / ужас / екшън ?
Гледаш ли някои сериал в момента ?
Коя зодия си ?
Шоколадов / Ванилов сладолед ?
Пазиш ли си още играчките от когато си била малка ;д ?
Някои потребители в форона ,които ти харесват ?
Някои които те дразнят с коментарите си ?
Суеверна ли си ?
Гледаш ли футбол ?
Любимен футболен отбор [Български] ?
Обичаш ли змии ?
Паяци ??
От какво имаш фобия ?
Нещо което те отличава от другите ?
Какво най-много цениш у приятелите си ?
Какво може да те издразни в поведението на едно момче ?