.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хубаво е да седнете и да си поговорите.За нуждите си и удовлетворяването им,щото си личи ,че имате проблеми.
    ние уж говорихме и затова е този принцип или - или .. и прибегнах към този форум , но вместо съвети получих нападки и пр.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от love it Виж мнението
    ние уж говорихме и затова е този принцип или - или .. и прибегнах към този форум , но вместо съвети получих нападки и пр.
    какви са тия условия? или-или? Пхх, разкарай го. така и двамата ще си хванете човечета, които имат същите сексуални нужди като другия.

Забравих да добавя и трябваше в още самото начало , че ми е още некомфортно и леко болезнено докато го правим .. Оттам идва всичко ..
    Т'ва е щот го правите рядко. С времето и практиката, болката ще отмине.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    какви са тия условия? или-или? Пхх, разкарай го. така и двамата ще си хванете човечета, които имат същите сексуални нужди като другия.

Т'ва е щот го правите рядко. С времето и практиката, болката ще отмине.
    еми точно самия проблем..ако не го правим няма да ме целува ( но вече го изясних ) иначе и да искам няма да го оставя , защото го обичам прекалено много и дори аз да съм лишената или потърпевшата ще търпя именно заради това

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    еми точно самия проблем..ако не го правим няма да ме целува ( но вече го изясних ) иначе и да искам няма да го оставя , защото го обичам прекалено много и дори аз да съм лишената или потърпевшата ще търпя именно заради това
    А замисли ли се , че не си единствената лишена и потърпевша?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си