.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 164

Тема: li0n

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Suiadan
    Град
    ... in a galaxy, far, far away...
    Обаче тия кифли, дето ги изтипоса са яко чалгаджийки, тва ви е наследството в Кърджалийско, да метате маанета и гьобеци... Нов вързодителен процес за вас...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Suiadan Виж мнението
    Обаче тия кифли, дето ги изтипоса са яко чалгаджийки, тва ви е наследството в Кърджалийско, да метате маанета и гьобеци... Нов вързодителенпроцес за вас...
    n00bs

Повече от фен Аватара на Suiadan
    Град
    ... in a galaxy, far, far away...
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Предпочиташ да се самоопределят като турци? Да вземат областта без бой? Когато учех в ТУ, имах колега от Кърджали, той ми е казвал, че 50% от населението в града е турско, в околните села близо 100. Както те са помохамеданчвали българите 500 години, време е да отвърнем. За чиста и свята република!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Предпочиташ да се самоопределят като турци? Да вземат областта без бой? Когато учех в ТУ, имах колега от Кърджали, той ми е казвал, че 50% от населението в града е турско, в околните села близо 100. Както те са помохамеданчвали българите 500 години, време е да отвърнем. За чиста и свята република!
    просто показах грешката от бързане, а ти ми написа цял роман, аз обикновено си чета това което пиша за такива грешки

А ако зависеше от мен турците щяха да са с български имена, а ако не са съгласни знаят къде е границата. Както и забрана да ходят забулени и забрана за строеж на нови джамии и да се ограничи шума на старите.
    Последно редактирано от yakuza_ : 06-25-2012 на 00:13
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Обаче тия кифли, дето ги изтипоса са яко чалгаджийки, тва ви е наследството в Кърджалийско, да метате маанета и гьобеци... Нов вързодителен процес за вас...

Точно тея "кифли", не слушат чалга.. А дори и да слушаха, то да бяха само тя, и само в Кърджали.... И сериозно ли продължаваме да коментираме темата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си