.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Hybrid View

Голям фен Аватара на magita
    Niakoitam
    1-во фройд не е написал само 1 нещо бъркаш се с нещата които е писал. Така в това което аз съм прочела не се възхвалява жената или мъжа. Пише за тва как жената е потискана години наред и въпреки тва е запазила качествата си. Основния недостатък е обаче е че всяка жена има вградена малоценност. Питам се защо ли? заради такива като тебе.

2-ро далече не слагам всички под общ знаменател. След като си имам приятел и приятелите са ми момчета, едва ли ако бях Феминистка или слагах всички под общ знаменател щях изобщо да се занимавам с тях. Слагам такива като теб.

Защо валдес може да уважава една жена и мъките и всичко останало (поне от нещата които прочетох в тая тема) а ти не можеш. Виждаш ли, така ти ставаш женемразец както и другите ти казаха.

3-то ние по-малко хора ли трябва да се чувстваме от факта, че сме жени?!

ПС - яко развитие на "раздялата след 3 години"
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Niakoitam
    1-во фройд не е написал само 1 нещо бъркаш се с нещата които е писал. Така в това което аз съм прочела не се възхвалява жената или мъжа. Пише за тва как жената е потискана години наред и въпреки тва е запазила качествата си. Основния недостатък е обаче е че всяка жена има вградена малоценност. Питам се защо ли? заради такива като тебе.

2-ро далече не слагам всички под общ знаменател. След като си имам приятел и приятелите са ми момчета, едва ли ако бях Феминистка или слагах всички под общ знаменател щях изобщо да се занимавам с тях. Слагам такива като теб.

Защо валдес може да уважава една жена и мъките и всичко останало (поне от нещата които прочетох в тая тема) а ти не можеш. Виждаш ли, така ти ставаш женемразец както и другите ти казаха.

3-то ние по-малко хора ли трябва да се чувстваме от факта, че сме жени?!

ПС - яко развитие на "раздялата след 3 години"
    1 В това дето си го постнала не се възхвалява, а се възхвалява много яко.Че са подтискани жените много време това е факт,че някой ги подтискат и в днешно време е факт...особено пък за арабският свят.Но да подтискаш една жена е едно пък да не и позволяваш да ти се качи на главата заради добротата ти е съвсем друго.Всеки човек в един момент се изкушава да го направи.Не си мисли че всички жени имат вградена малоценност.Напротив на някои в днешно време им е нужна малко такава.И не си мисли също и че няма мъже с вградена малоценност също.Просто може би са ти незабележими.И не,повярвай ми не е заради такива като мен колкото и някои да се опитвате всячески да ми го вмените.Най-вече е заради разни яки пичове,дето ви защитават и ви изпълняват всички желания сваляйки ви звезди докато сте им интересни, а ако решат може да ви направят на носни кърпички и вие да тичате след тях,защото са много готини нищо че всички мъже били еднакви.
    2.Разбира се че слагаш.Явно за да са достойни за теб приятелите ти и гаджето трябва да са винаги съгласни с теб.Пробвай да го покажеш това нещо на приятеля ти да видим как ще реагира.В по-добрият случай или няма да му пука или ще има благоразумието да си премълчи,защото е влюбен в теб и не иска да се карате за такива неща.
    Иначе много е лесно всеки да сваля звезди.Повярвай ми мога да карам една жена да се чувства като принцеса поне доколкото са ми възможностите, а те не са хич големи стига да преценявам че го заслужава.Мога да съм търпелив с нея и да я разбирам идеално.И не само на букви или на думи,важни са действията.Какво прави един човек, а не какво говори.Които хора трябва са го разбрали това.А кой как ще ме определи си е лично негов проблем.То нали много жени им е ориентир само свалянето на звезди.
    3.НЕ, ЗА МЕН ВИНАГИ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ СА БИЛИ РАВНИ И МНОГО СЪМ СПОРИЛ С ХОРАТА,КОИТО ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО. Ако още някое момиче/жена ме попита същият въпрос ще го цитирам това на големината на една форумна страница.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си