- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ви е балът и къде кандидатствахте?
Някой за Немската ? Дано да има и печени хора :Д , че сега се притеснявам класа да не е... . ;д
Значи моят бал за механо техникума в Бургас е 26.108 предполагам че ще ми стигне за автотранспортната техника или за ел.инсталаций и машини! Нещо подобно беше! Вече съм забравил. Или пък за електрото ! Или пък за автото ! Но вече за стоителния примерно водно строителство няма да ми стигне ! То незнам колко иска но 100% няма да ми стигне ! Аз от тук съм с най-нисък бал но все пак ми кажете имам ли шанс за някое от тези училища ?? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Балът ми е 34, кандидатствах по следния начин:
1.ЕГ"Пловдив" - ЧЕ-АЕ/НЕ
2.ЕГ"Иван Вазов" - ЧЕ-АЕ/РЕ
3.ОМГ - Математика и английски
4.ЕГ"Пловдив" - ЧЕ-НЕ/АЕ
5.ЕГ"Иван Вазов" - ЧЕ-Исп.Е/РЕ
6.ГХП - ЧЕ-АЕ/Хуманитарен
7.Моето си СОУ с хуманитарен профил, колкото да покрия минимума за желания :Д
Оле мале до кога смятат да ни мъчат с тези резултатите ! В РИО-ПЛЕВЕН пише че днес следобед към 17:00 часа ще бъдар побликувани резултатите от 1 класиране! Чакам ги с нетърпение!
35 с френски.. имам горе- долу добър бал, но тази година баловете са се дигнали страшно много![]()
направих си специално регистрация за да ви кажа..
значи не знам кой ви е казал, че е наркоманско.. освен ако приятелите ви мислят, че пушенето е наркомания..... иначе да много хора от фег-а пушат, но за сега (1 година мина откакто влезнах в това даскало) не съм срещал наркоманска работа...ако някой е влезнал във френската да ми пише лс или ако има да ми задават някакви въпроси..
http://www.facebook.com/simonatselova
ъъ леко спамя, но все пак който е за немската да се добавим, че поне да имам някакви познати там :Д
Някой за НФСГ?
Моя бал е 35.714-кандидатствах в ПМГ с информатика (от Хасково съм)![]()