.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен недей да действаш, ако не си напълно убеден, че тя отговаря на твоите чувства. Иначе това би било пагубно за вашето приятелство, което надали искаш да стане.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Според мен недей да действаш, ако не си напълно убеден, че тя отговаря на твоите чувства. Иначе това би било пагубно за вашето приятелство, което надали искаш да стане.
    Ти като си аресаш неко момък, винаги ли си напълно убедена кво точно му е у главътъ?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Напълно съгласна.Започни с леки намеци..прегръщай я повече,усмихвай й се...виж как ще реагира.Ако е ок с това твое държание,предприеми следващата крачка,ако ли започва да се отдръпва и да се чувства некомфортно в компанията ти,просто се опитай да преодолееш чувствата си към нея,защото в противен случай приятелството ви ще замине.Но при всички случаи,трябва да се стегнеш,защото с това "срамежлив съм" няма да имаш голям успех с момичетата.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Напълно съгласна.Започни с леки намеци..прегръщай я повече,усмихвай й се...виж как ще реагира.Ако е ок с това твое държание,предприеми следващата крачка,ако ли започва да се отдръпва и да се чувства некомфортно в компанията ти,просто се опитай да преодолееш чувствата си към нея,защото в противен случай приятелството ви ще замине.Но при всички случаи,трябва да се стегнеш,защото с това "срамежлив съм" няма да имаш голям успех с момичетата.
    Не слушай ЛейдиТерибъл и не чакай реакцията на мацката. Действаш и, ако стане - стане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    защото в противен случай приятелството ви ще замине.Но при всички случаи,трябва да се стегнеш,защото с това "срамежлив съм" няма да имаш голям успех с момичетата.
    Какво приятелство? Приятелството им отдавна вече е изгубено.
    Авторе,рискувай. Няма к'во повече да губиш. Намекни й за чувствата си, или говори директно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си