- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкетка за или против!
За или против изкуствените мигли,нокти и замазване с грим от момичетата?
Последно редактирано от New_Teen_Mashine : 06-26-2012 на 14:48
ни тъ разбрах
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Анни2000 1во по-грамотно писане и 2ро ти си на 12 и си много малка да мислиш за тези работи.
За грима (в умерени количества), против другите 2!
BOY
Ако си говорим за принципа - за съм жените да се поддържат. Целенасочено използвам този израз, защото не одобрявам прекаленото мацане. Едни изкуствени мигли могат да придадат доста мръснишки вид, но пък скромните ми наблюдения показват, че дългите/изкуствени нокти по - скоро пречат (или поне на мен ми пречат) в екшъна. Но като цяло грима е докато ви излъжем да ни го изсулите... после и с грим, и без грим... излъгал си се, свършил си работата.Мен лично в тая жега не можеш да ме накараш да сложа грим, камо ли да си легна с грим, та ако ще... к'вото ще да става.
Оф,не се научихте- анито е трол.
Кифли не обичам.
maDamn
Боли ма хуя, стига да изглежда добре в очите ми. В повечето случаи не се получава с гореизброените пособи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кифли по темата или като анито?
Против съм.
Едно е да се грижиш за себе си в границите на нормалното. Друго е да прекалиш с това, а с гореизброеното в повечето случаи не се получава добре, изглежда по - скоро като клоун, отколкото като поддържано момиче.
Всеки с вкуса и мнението си, де.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Против 1-сантиметровия грим! Мъжете обичат семплия грим. Заглеждам повече грима на жени на средна възраст от колкото на момиченца..!
Аз съм против прекаляването с грим, много е грозно. И защо тая тема е публикувана в раздел Секс не ми е ясно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Само един повърхностен човек ще хареса изкуствена и наконтена "дама"(то дори и това определение не заслужава)
Всичко в умерени количества е хубаво,стига да е сложено и както трябва
(макар че аз съм против изкуственяците особено на разни 12 дЕца)
Козметика и диети звучи подходящо. Освен ако не питаш за прекаляването с грима по време на секс.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Против, повечето които го правят, въпреки че си мислт че изгреждат добре, изглеждат смешно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ПРОТИВ! Иначе и аз мисля, че тази тема не е за този раздел, а за ''Козметика и диети''![]()
Против, естествено - тъй де, няма лошо да една госпожа на 40 да си сложи грим, за да си прикрие кожните недостатъци, стига да си сложи малко, а не да се кипри с 1000 тона, но при младите това изглежда напълно смешно, а и не виждам нужда. За изкуствените мигли - честно казано не я разбирам тази простотия, за ноктите - зависи, ако имаш някакво супер незабравимо парти, а маникюра ти е в ужасно състояние и не търпи промени може и да мине, но само в крайни случаи...
Лично мнение, де. Че на кифлите ще им е различно - не се и съмнявам.
ПРОТИВ изкуствените мигли и нокти.ЗА грима, когато не се прекалява с него.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
против превръщането на индивиди от женски пол на орангутани![]()
А, К'во ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако има официален повод за това - някакво важно събиране, мероприятие от ключово значение, жената трябва да изглежда добре - грим, рокля и другите работи. Обаче да ми се натрапват някакви омацани, дето не можеш да им видиш лицето, а очите им да имат достатъчно спирала за изрисуването на НДК.... абсурд. Има си достатъчно ексфолианти, кремове и подобни, които не струват толкова скъпо - те вършат същата работа като грима - правят жените по-красиви. Разликата е, че там ефектът ще бъде дълготраен, а кон, маскиран умело, ще си остане кон и на другия ден.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.