.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    za6to da nemoje no ne na vsqko momi4e i e otiva moga da kaja 4e e po hubavo momi4e s plo4ki otkolkoto momi4e s palaski taka 4e vie sami kajete

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

миии аз имам плочки обаче не са като на културистка, достатъчно са си оформени и съм си стегната и се харесвам и ме харесват :P
    но все пак зависи от цялата фигура.... не на всеки му отива да има плочки

Ако го стегне и тогава има плочки ,ще е хубаво ,но така да ми се разкарва без да стяга и да се виждат под потничето , не мерси!

Град
    Там, където е сърцето...
    ... че темата не е за тук може би
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Na men ne mi haresva
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    40 Miles from the Sun
    Женско с мускули е грозно!

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    миии аз имам плочки обаче не са като на културистка, достатъчно са си оформени и съм си стегната и се харесвам и ме харесват :P
    но все пак зависи от цялата фигура.... не на всеки му отива да има плочки
    аз съм в същата ситуация и съм напълно съгласна!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ми не не ми харесва и не бих искала да имам плочки
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

абе я бягайте беее ! Много ясно че бих ходил , вие да не предпочитате да ходите с някоя с бирено коремче !?!

ами не знам според мен ще е супер яко да имаш плочки, даже сега заради вас обмислям да почна да правя упражнения. По-добре някаква стегната, отколкото 100килограмова. Плочки, ами не знам, да яко ще е да имаш, никой не е казал, че като на културистките, а и едно момиче не може толкова много да ги развие все пак, така, че не се притеснявайте няма да ви станат като тяхните

Повече от фен Аватара на babati
    Бе съвсееем малки и по-скоро стегнатост е ОК. Ма яките плочки за момиче... Нямам не ме кефи. Предпочитам 10 пъти повече леко коремче.

Стегнат корем да,но плочки някак си не ми харесва.

Голям фен Аватара на magita
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ясни и много видими - не. Аз съм имала съвсем леки, които са си изглеждали симпатични и на всички им е харесвало. Не съм ги правила нарочно, просто от тренировките се образуваха. Не се оплаквам , де. Мисля отново да си направя такива - съвсем лекичко да си личат.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Добре, че отворихте тема от 2008
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Добре, че отворихте тема от 2008
    Добре, че оттогава досега все още нямат плочки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Плочките са коремни мускули. Защо само на момчета ви се струва нормално? За момичета даже е похвално и не е никак грозно дори. Освен ако наистина не са като на културистка.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си