- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Радостна новина!
Това е толкова тъпо колкото и това да кажа, че не се къпеш, щото слушаш метъл. Повечето метъли, които съм виждал.. които всички сме виждали, са пропаднали боклуци, ходещи с мешки на рамо и с мазни коси до кръста, невидели баня, живеещи в "норвежките гори". Това не е намек, да не си помислиш нещоТова значи ли, че всички са такива? Просто чалгата се слуша предимно от разни пикли, които нямат грам мозък да притежават собствена индивидуалност и копират курвите от Планета, но не музиката е виновна за тва, а обърканото общество. Казвал съм го и пак ше го кажа: смърт за кифлите, курвите и техните поддръжници. Но чалгата е просто музика, с която хората се разтоварват. Пък ако някоя малолетна пача иска да си свали гащите и да танцува кючеци на масата, аз не го правя и не го толерирам.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Ми какво да си помисля, освен, че изтъкваш метълите или защото съм с дълга коса, или защото винаги се намесват метълите в античалга спор. Иначе да ги коментираш е напълно безпредметно в случая.
Сам каза какви са метълите, сам каза, че всички сме ги виждали, толкова за метълите.
Далеч съм от мисълта, че цялата мутро-кифленска култура произлиза от чалгата. Обратното, чалгата произлиза от нея и върви ръка за ръка с нея. Слушането на чалга върви с ходене на чалготеки, излизане с чалгари, говорене като чалгар, обличане като чалгар/курва, гледане на планета и т.н.
Не мислиш ли, че именно в чалготеките като ориента се случват най-характерните извращения за чалга културата и всички се прекланят пред кривината на обществото, която изтъкна?
Точно така! Всички метъли са на игла, ядат кебапчета от пода на гарата и имат гарги в гъза. Ходят в пещерите да убиват деца и ядат главите на прилепи и др. дребни земноводни. Боядисват си косите с мензиса на бабите си и почитат САТАНАТА и СПАЙДЪРМЕН. Биха направили всичко за дозата си дори да си извадят окото. Спорет мен всички метали трява да бадат обити с камани! Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни
вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК
и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна
отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го
нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се
самуубеся или ще изчезна безкрайно...
Такаче сам права.![]()