.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Това е толкова тъпо колкото и това да кажа, че не се къпеш, щото слушаш метъл. Повечето метъли, които съм виждал.. които всички сме виждали, са пропаднали боклуци, ходещи с мешки на рамо и с мазни коси до кръста, невидели баня, живеещи в "норвежките гори". Това не е намек, да не си помислиш нещо Това значи ли, че всички са такива? Просто чалгата се слуша предимно от разни пикли, които нямат грам мозък да притежават собствена индивидуалност и копират курвите от Планета, но не музиката е виновна за тва, а обърканото общество. Казвал съм го и пак ше го кажа: смърт за кифлите, курвите и техните поддръжници. Но чалгата е просто музика, с която хората се разтоварват. Пък ако някоя малолетна пача иска да си свали гащите и да танцува кючеци на масата, аз не го правя и не го толерирам.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Това е толкова тъпо колкото и това да кажа, че не се къпеш, щото слушаш метъл. Повечето метъли, които съм виждал.. които всички сме виждали, са пропаднали боклуци, ходещи с мешки на рамо и с мазни коси до кръста, невидели баня, живеещи в "норвежките гори". Това не е намек, да не си помислиш нещо
    Ми какво да си помисля, освен, че изтъкваш метълите или защото съм с дълга коса, или защото винаги се намесват метълите в античалга спор. Иначе да ги коментираш е напълно безпредметно в случая.

Сам каза какви са метълите, сам каза, че всички сме ги виждали, толкова за метълите.

Просто чалгата се слуша предимно от разни пикли, които нямат грам мозък да притежават собствена индивидуалност и копират курвите от Планета, но не музиката е виновна за тва, а обърканото общество. Казвал съм го и пак ше го кажа: смърт за кифлите, курвите и техните поддръжници. Но чалгата е просто музика, с която хората се разтоварват. Пък ако някоя малолетна пача иска да си свали гащите и да танцува кючеци на масата, аз не го правя и не го толерирам.
    Далеч съм от мисълта, че цялата мутро-кифленска култура произлиза от чалгата. Обратното, чалгата произлиза от нея и върви ръка за ръка с нея. Слушането на чалга върви с ходене на чалготеки, излизане с чалгари, говорене като чалгар, обличане като чалгар/курва, гледане на планета и т.н.

Не мислиш ли, че именно в чалготеките като ориента се случват най-характерните извращения за чалга културата и всички се прекланят пред кривината на обществото, която изтъкна?

Banned Супер фен
    Повечето метъли, които съм виждал.. които всички сме виждали, са пропаднали боклуци, ходещи с мешки на рамо и с мазни коси до кръста, невидели баня, живеещи в "норвежките гори". Това не е намек, да не си помислиш нещо
    Точно така! Всички метъли са на игла, ядат кебапчета от пода на гарата и имат гарги в гъза. Ходят в пещерите да убиват деца и ядат главите на прилепи и др. дребни земноводни. Боядисват си косите с мензиса на бабите си и почитат САТАНАТА и СПАЙДЪРМЕН. Биха направили всичко за дозата си дори да си извадят окото. Спорет мен всички метали трява да бадат обити с камани! Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни
    вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК
    и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна
    отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го
    нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се
    самуубеся или ще изчезна безкрайно...
    Такаче сам права.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Точно така! Всички метъли са на игла, ядат кебапчета от пода на гарата и имат гарги в гъза. Ходят в пещерите да убиват деца и ядат главите на прилепи и др. дребни земноводни. Боядисват си косите с мензиса на бабите си и почитат САТАНАТА и СПАЙДЪРМЕН. Биха направили всичко за дозата си дори да си извадят окото. Спорет мен всички метали трява да бадат обити с камани! Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни
    вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК
    и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна
    отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го
    нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се
    самуубеся или ще изчезна безкрайно...
    Такаче сам права.
    ахахахха
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си