- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- skype или тел. номер
Според вас кое трябва да се даде на момче/момиче което харесваме например да напишем на листче и да й/му го дадем , но скайп или тел. номер ??
За което те попитат.
Аз не бих тръгнала да си раздавам координатите. Ако съм заинтересована от някого ще го попитам, за това което искам да знам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Вие се побъркахте с тези компютри.
Защо не вземеш да напишеш на един лист едно писмо,любовно ли каквото ще,прецизно да го сложиш в плик.
След това да й/му го дадеш..
Къде е романтиката тези дни?Пред компютрите чата пата да скърцат копчетата на клавиатурата..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз лично винаги съм си мислила , че е по-добре да си оставиш телефона заради тръпката , но това е много рисковано така че....
Каквото ти поиска.
Принципно номера си не го давам на хора, които не съм опознала достатъчно.
И в повечето пъти се е случвало да дам скайп/фейсбук.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бих дала фейсбук/скайп,но не и телефон!Телефона си го давам само на близки приятели.А и така поне съм застрахована,че ако въпросния ми е неприятен спокойно ще мога да го разкарам с едно "Блокирай потребителя"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Така е,квото ти поиска даваш го.И един съвет- ако има зареден патлак,да знаеш,че освен телефона си,ще трябва да му дадеш и кинтите и бижутата си ахахахах .
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Tелефонен номер, по-трудно ще се измъкне![]()
не бих си дала номера от раз. по-скоро скайп или фейсбук
зависи, но аз по принцип не си вдигам телефона, така че ми е все тая..
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Аз пък със фейсбука на някого мога да направя много повече мизерии, отколкото с телефона примерно... ;D
Вместо да залагате на виртуалния,заложете на реалния свят.Телефонът е по-близо до него.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз залагам на скайпа защото във facebook може и да не те намери точно теб (малко вероятно но има шанс)