- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Доволна съм.
Искам да споделя колко съм доволна - учебната година за мен свърши. Аз не че много съм се разходила на училище, особено тази година, но все пак е много приятно, защото единственото ми задължение приключи.
Сега е време за Слънчев бряг, партита, трипчета навсякъде и едно прекрасно лято :}
Какви планове за лятото имате?
Ох и аз съм доволна от това.
Поне вече спират да ме заплашват, че ще ми намалят оценките, 'щото не съм ходила.
Плановете ми засега са мързел и г/д социалстване. Евентуално някви пътувания.
На море е гадно, хем скъпо хем умираш от жега и изгаряш... да не говорим за мръсотията :X може да ида за 1 ден, ама иначе съм на балкан за 10 дена <33
за мен шофьорски курсове...дано поне щипна по София,Варна,а-у
![]()
maDamn
И аз съм доволна. Сама се наебах с тъпите отсъствия и другата година няма да си го позволя. :з
Иначе плановете ми, нз, имам някакви вътрешни, ама искам много да пътувам на стоп (черноморието да го пообиколя).
+1
и аз не обичам да ходя на плаж
и въпреки че не съм от най-социалните ми харесва атмосферата и партитата и разходките :д
Ами, от малка не се кефя на морето - водата е доста мръсна, солена, прекалено много хора в нея.
И въпреки това намирам през нощта морето за много красиво, и съм готова да си вдигна боклуците до някъде, само за да се разходя през нощта по плажа (:
Плановете ми бяха да работя НАЙ-ПОСЛЕ, но пак не стана и сигурно ще съм от онея дето чак на 30 почват да работят, щото вече няма накъде -.- тоест плановете ми за лятото вече са преебани, докато на другите сега им започва (((
пътувания до софия за кандидатстудентски изпити, документи за записване, търсене на квартира или общежитие, тва ми остана като задължителната част, останалото явно ще е безцелно пилеене по разходки и партита по моята си част от черноморието.
пс: Педи ходи на ранен плаж от 8 до 11 примерно, и за мен е трудно такова ставане, но пък ако държиш на по-чиста вода си струва.
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
Защо да нямаш 12ти клас??
Иначе,за мен учебната година свърши още средата на април.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Защото някои места, които ги има в Слънчев бряг, тук ги няма. Защото обичам да ходя на много места, обичам да пътувам и да обикалям.
Защо да нямам 12 кл, втф? О.О Ще имам септември, сега завърших 11ти, просто съм '94 ;d
Няма ги близки, които са там, и ще им погостувам, както и някои партита.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
ооо моето лято започна преди 1 месец някъде и вече си направих първото море....очертава се още на Слънчев бряг... до болка втръснало ми е това курортче честно, ноо нямам друг избор ;/![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Аз съм така със Златни пясъци. Ама пък и там е приятно
RedArmy, мен не са ме назначили, но на теб май трябва да ти назначат някоя дружка, защото липсата на внимание се усеща дори и в темата ми, но аз помагам на хората, така че се чувствай свободен да продължаваш да пишеш коментари, на които само ти се забавляваш, щом ще ти помогне, няма даже да ти отговарям, за да не ти преча![]()