.
Затворена тема
Страница 47 от 120 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2977
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    математика и химия и край
    ще звънна на още едно място за работа
    довечера-пиано бар, супер доволно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Скапано.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Адски ми е тъжно. ;(
    Надявах се лятото ми да започне добре, ама както е тръгнало.. :х
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Адски ми е тъжно. ;(
    Надявах се лятото ми да започне добре, ама както е тръгнало.. :х
    Горе главата, дребен, времето е слънчево и има още 2 месеца.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пфхах
    Да подариш "отбивка" , само за да надцакаш някого...тъпи са тия мойте съученички.
    Ама да правят квото искат. Техен проблем,писна ми аз да се разправям.Нека драмата започне сега.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Как се подарява отбивка? Аз си представям отбивка за Пловдив на магистралата :д

Сънено ми е, ама поне се наспах :д Изпратих сестра ми до Карфур (баш до нас е) да ми купи кроасан с масло и планирам да го нагъвам, докато гледам сериал. НААААЙС!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Как се подарява отбивка? Аз си представям отбивка за Пловдив на магистралата :д
    И аз тва си помислих
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    "Отбивка"-нещо само да отбиеш номера,нещо без стойност , нещо ненужно за човек като класната ми например...но нвм... Най-накрая им креснах по телефона и пак мойто стана,така че-мир и любов! Hell yeah!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Горе главата, дребен, времето е слънчево и има още 2 месеца.
    Като не е с любимите хора, какво е значението..
    ;(

Супер фен Аватара на NambyPamby
    'Баси мамата, парите пак ми изтекоха през пръстите, а даже не знам за какво, заклевам се. Списък си правих дори и пак не мога да ги докарам. Губила ли съм някви, на някого давала ли съм, прилоша ми чак. Пък взех онзи ден, направо не е реално такава сума да съм изхарчила. Пазарувах, пазарувах, ама чак пък толко... Просто списъкът не излиза. Вкарах всичко вътре, от дрехите и козметиката до сутрешната вафла и кафето от всевъзможни автомати, не излиза, да го таковам. Ще се побъркам, не ми излиза сметката, губят ми се цифра пари някъде по трасето. Кошмар.

Поне днес той ме изненада приятно. Страшно е... мх, чарровен. Бях си обещала, че ще се спра вече и ще се фокусирам върху належащите неща, ама то пусто младо сърце не трае. Лято е, да му се невиди, нормално е да не мога да се концентрирам, пък като си обещая, че ще си зарежа тотално личния живот, точно тогава ме налазват разни апетитни младежи, пък аз нали съм добра душа... Само да спра да троша пари наляво и надясно, само това искам. Лятото ми тотално ще се прецака, барабар с всичките планове и кроежи, ако не започна да се държа като възрастен човек и да си управлявам финансите. То бива, бива моето, ама... Бил Гейтс да си хвана, пак ще го разоря.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много добре!
    Доволно ми е, наспах се, не пих кафе получих каквото чаках, сега отивам да ударя един душ и после се връщам с пълна пара към социалния живот. Мухахаа.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Нещо се опитва да ме боли главата - not like it !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Blab
    изстивам. топката напусна моето поле. пас.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Зле.За миг загубих най-ценното си.Толкова време беше до мен,никога не съм вярвала ,че всичко ще приключи толкова бързо.Не мога да се примиря,сърцето ми се къса.Година и половина с най-прекрасният човек,просто се изпари за него.Не знам на кой свят се намирам...Иска ми се да затворя очи и това да е просто кошмар и когато ги отворя да видя ,че всичко е както преди..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    липсваше ми това ! бях забравил чувството <3

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Нещата ще стават интересни :Д Утре ще е тежък ден,урок,след това ще подавам документи и...дано поне вечерта да е интересна,че нещо малко ми се струва че се провалиха работите...но има шанс да се позабавляваме и да се напием :Д
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Офф, напоследък само бира, бира и отново бира. Главата ми витае из облаците. След малко лягам да се наспя, а утре ще е страхотен ден!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре, трогнато, тъжно леко.
    Еуфорично някакво ми е, ей така, без причина!!! Искам сега малко да си почина, да убия време във форума... Изморена съм, но хич не ми се ляга.
    Everything changes, but beauty remains ...

Оф, вече не знам кво да си мисля.
    По-объркано може ли да бъде?
    И за късмет ПАК няма с кой да се "консултирам".
    Ми бахти.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Free style от една страна,от друга малко напрегната.Тея няколко дни трябваше да свърша доста неща и съм малко объркана..Много бързо разбрах,че трябва да си стягам багажа за морето и днес го стегнах,ама 2 сака и 1 куфаар..сама ще трябва да ги нося във ферибота,оф, ще пътувам с на брат ми приятели,защото няма с кой друг,а не ми се чака още,абе чудо..

Мега фен Аватара на xoxi
    Горда съм от себе си.
    Срещата днес протече неочаквано добре. Доволна съм, впечатлена съм и искам пак.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    'Само да спра да троша пари наляво и надясно, само това искам. Лятото ми тотално ще се прецака, барабар с всичките планове и кроежи, ако не започна да се държа като възрастен човек и да си управлявам финансите. То бива, бива моето, ама... Бил Гейтс да си хвана, пак ще го разоря.
    Same here. Не мога да повярвам колко широки пръсти имам...само купувам, купувам, купувам иии купувам дрехи, които ми писват още преди да съм облякла, затова...продължавам да купувам. И нещо съм почнала много да пуша. Като изключим днес, днес не ми се пуши толкова, ама предните дни направо бях ебаси комина. А не е като да съм нервна. И дай Боже да си хвана Бил Гейтс хохохо.///

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Правя си великите планове как ще се стягам това лято, ама като се познавам - всяко лято си оставам само с каненето. Но тази година вече наистина е наложително, че е плачевно чак. Щом започнах може и да поизтрая повечко време :Д.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Йоанке,спри цигарите ;/

като цяло лятото върви екстра,но има още доста неща за правене

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Супер съм. Ровичкам се тука из мобилето. Харесах си една много яка Хонда, много запазена, остава само малката подробност с парите, но нека бъдем оптимисти. Останаха ми очите по нея. <333333
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си