- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Аз музика чакам, те футбол ми пуснали.
Абе ей.
'сиктир.
И спря да се върти за миг земята..
Ох, да ставаше лесно. Ама честно казано, не искам да ги спирам..вредни, невредни - харесват си ми..
Значиии, да се оплача от мене си. Онзи ден си казах, че ще спра пържено, газирано и всякакви боклуци, а от вчера се тъпча само с Мак Доналдс, KFC, течни шоколади, кола и хляб дори. Аз съм ебати смотаната, за нищо няма да се заричам повече, 'щото явно си правя напук... о.О
аз спрях да ям мазнотии,че покрай работата само такива храни около мен,за това само плодове и вода (нещо само с колата прекалявам) ,а и алкохол не пия и цигари не пушаа и се чувствам перфекно...жертвай се поне за 1 седмица ще видиш колко ще ти е кеф![]()
Болят ме бъбреците (май) оф
и от няколко дена ми е тъпо на здравословно ниво
поне си взех изпита
прави ми се нещо
искам блаб да ми пише в скайп, щото тя ще ме разбере за нещичко, i believe
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Криво ми е. Напоследък все кофти събития и новини.
Welcome to the Jungle...
И на мен ми е кофти...ама ще ми мине,утре поне е края.Искам почивка,нуждая се от почивка.
maDamn
тая свиня ще идва в унсс и ще ми каже пф ще я насера
Добре е...аз едвам хващах 4ворки по математика,а ся наще ме карат да кандидатствам да уча индустриален мениджмънт с висша математика...после аз съм бил оптимист...хем в момента се подготвям за единствената специалност в която имам шанс и пак недоволни :Х ще вляза с оценка в дипломата 3.75 в специалност дето се учи висша математика....Малеее само да ми се получат нещата,няма да се замисля,оставям всичко,багажа и Америка...само малко да ми потръгнат нещата,да се придвижат само...
>>DjBelev<<
Днеска прецедентно ми се спи по това време, ама ще се разсъня набързо. И е петък! И шефа няма да го има до вторник. И ще си я видя довечера.
наааааааааааайс
Айде последния напън вече е настал!
Още малко и финито!Бивам ,мааааалко ми е сдуханко заради снощи,ама ще мине.
maDamn
А мързи ли ме?! Цяла нощ се мятах като риба на сухо, сънувах един сън отново и отново и отново. Леднах си в 3, станах в 6. В 9 и нещо ще тръгвам от нас, ще си взема бележника и чао до семптември. Ще се прибера и ще спя като заклана.
Може да мина през библиотеката преди това, че имам цял сак книги вече.
До обяд лятото ми официално ще е започнало...
И спря да се върти за миг земята..
сдухвам се като се сетя за мача..
тъжно ми е заради мача
ама нищо, имаме две години за подготовка за световното , ще си напънат гъзовете и ще тренират максимално, за да отидат колкото може по-напред
ся се съсредоточавам върху байерн , отново!
иначе ми е перфектно, напихме се снощи, пяхме на караоке
нямаше проверка, въпреки предупрежденията, екстра просто
днеска съм за бележници и после-кеф!
малко лятото няма да ми е от най-интересТните, ама история + импровизиран плаж на терасата всеки ден-доволно
нямам търпение другата или подругата седмица да си го видя <3
ще е забавно
в понеделник съм на рожден ден, пак пиене, пак пари ще хвърчат
ама снощи открихме най-евтиното и готино заведенийце и там ще си ходим вече
успеха ми е 5.86 май, демек стипендията си е моя йей
и имам 6 по химия![]()
Боли ме корема ужасно много.
Дано да ми мине до довечера поне малко, че не знам как ще пътувам.
Само да свърша работа и после съм на имен ден, а по нощите тръгвам за морето. Йеей<3
Обърнах цялата къща, спалният чувал го няма никъде...като се прибера продължавам да го търся.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Още ми е тъжно.
Добре, че ще ходя в Несебър, поне малко да забравя за случващото се.. уж..
Може да си взема една малка кутия цигари, че и без това се е видяло, че няма да ги откажа напълно.
Майка ми вчера веднага усети, че нещо ми има, мамка му..
Добре, че беше тъмно като се прибра, защото очите ми бяха подути от рев и щеше да се филмира пак.
Мани, мани..
http://ask.fm/iwwkaa
Яд ме е, че не се напънах за шестица по физическо :д Иначе ми е добре, мързеливо, чудя се кой филм/сериал да гледам. И в 3 съм на интервю, надявам се да мине добре и да имат приемливи условия на работа. Добре ще ми идват малко парички.
Да, сивик е. Чудех се между сивик и прелюд, но на сивик се спрях
След време да се надяваме на една S2000 ама има време.
По темата: Ами супер съм. Днес се записах на шофьорски курс и много се кефя. Много ме е яд, че не го изкарах миналата година в началото. Как само ми се провалиха тогава плановете.... :X
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Очаквам обаждане и изчезвам. Хубаво ми е днес. Необичайно хубаво.
едит: SisiStrange йе тая гад можеш ли да ми кажеш каква е? Пиша тук, щото не получаваш ЛС-та. (линк с 6 снимки прилагам) Или ако някой друг знае... нека сподели. Лоши са снимките щото не си взех фотоапарата
http://imgur.com/a/YYhhx#ZsQlM
Последно редактирано от valdesbg : 06-29-2012 на 10:39
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Превъзходно!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride