- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ох... темата вече не е като преди, но и аз да се отчетасутринта се записах в НТБГ.Не срещнах никой от моята паралелка
Засега знам само за едно момиче от моето дск, което не познавам, и 2 момчета от бг мама.Е, ще ги видя на 15ти какво да се прави
Сградата вътре е сравнително просторна, поне 1 етаж.Ние отидохме рано и не сме чакали, но като свършихме подминахме доста хора на опашка за записването.Двете униформи струват космическите суми 80 и 175 лв (и то аз от лятната нямам панталонки), а още във втората стая плащаш 60лв за охрана и други такива.Направи ми впечатление вътрешната градинка (ако съм видяла правилно).Много беше мила госпожата по Оперативно счетоводство, представи ни една от бъдещите ми учителки.Като цяло всички бяха стахотни и любезни.Не можаха да разберат коя ще ми е класна, но пък аз разбрах, че ще ми преподават французи О.о Като цяло съм.. със смесени чувства.Хем се радвам, хем не..
Друго, което ме притесни (по-точно баща ми го забеляза и аз.. така де, нормална реакция) беше, че на 10 метра от у-щето се бяха събрали един куп ученици, които пушеха необезпокоявано.Те не бяха и с униформи, де, но не смея и да си мечтая като заек за това.. Е, свързано-несвързано, това е.
![]()
Последно редактирано от SunT : 06-28-2012 на 18:11
Оххх...значи да ви питам последно хд
Сега на 1во класиране съм класирана в 18то "Уилям Гладстон" и реших да пробвам на 2ро класиране за ФЕГ .Обаче ако не успея във ФЕГ ,мога ли да си се запиша в 18то???А и ако примерно на 2ро не ме класират никъде ,какво става??? Моля ви отговорете ,защотооо дайсхдйкса :@@@
Infinity. мястото ти в 18-то се пази и ако не те приемат никъде се записваш в 18![]()
и ние в ловешко имаме униформи :ДД аз обичам и се надявах да са цели (с поличка <333), но се оказа че са само половинкиее както и да е като отидохме да се записваме се оказаха мноогоо сладкии <3<3, особено ризката. Имаше риза, блуза (всекидневна) и пуловер. (да се надяваме, че има и сака ии някак си да изнамерим поличка
) ето я ризката: http://www.bonitastyle.com/page.php?n=45497&SiteID=74 видях я на едно момиче и много добре стоеше
единственото гадно е, че униформата струва над 150лв...
Деъм, и мойта униформа ще е 250 лева. хахаха
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз имам само вратовръзка - 15лв.
Днес като ходих да си я купувам, се надявах да има фишу (това исках), но то се оказа, че тази година ще има само вратовръзки ...
ЗдарвейтеВчера се записах в 157 ГИЧЕ, но нямах възможност да се запозная с никой. Има ли някой приет тук? Ако да нека ми пише, за да се запознаем
![]()
Всички тук ли кандидатствате след 7-ми клас?Аз ще кандидатствам след 8-ми в ПГВМ "Иван П. Павлов", Стара ЗагораОще от сега ми е много притеснено
![]()
Здравейте, нова съм, но ви чета от известно време.
Приета съм в НПМГ с Мат./Инф/АЕ има ли някой там записан?
Казаха ми, че общежитието е към спортно у-ще "Владимир Стойчев". Мнения?
Днес се записах и аз. Пуф. Научих си къде е училището, не е далече от спирката, но е далече от мястото, където ще живея. Както и да е. На 15ти трябвало да съм с униформата !?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Имам въпрос. Вчера отидох до НПМГ да се запиша и ми поискаха само две неща - характеристиката и оригинал от удостоверението за завършване на 7 клас. Питах ги дали оригинала после се връща - казаха не. Въпросът ми е и на вас ли така са ви взели оригинала, или само на мен?
Последно редактирано от TheBeatles : 06-29-2012 на 16:46
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън