- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
За мен имат сантиментална стойност и затова си ги преснимам....
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Хаха, аз си го имам снимано![]()
Последно редактирано от SunT : 06-30-2012 на 08:23
Аз мисля да отида в старото училище да си извадя ново удостоверение. И без това от другата година ще се явявам за стипендия и ми трябва.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ако на някой с Хром му дава съобщение за вирус, това е сайта от подписа ми.. Не съм влизала от хиляда години там, но не знам как да го махна, така че го скривам.Извинявайте
някой знае ли дали английската в бургас имат униформи?![]()
Аз също 2012-2013 ще бъда 8 клас и ме приеха на първо класиране в първото ми желание - 2АЕГ с испански, история и БЕЛ![]()
3MSC
Какво стана ?
Много запустя темата![]()
Зайци от НЕГ-а да ме намират на скайп: viktoria,kraleva)
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Еййййййййййййй , ако има някой приет във ФСГ с английски да пише![]()
Абе... не е по темата, ама... направих грешката да вляза в темата на колко сте и какво пушите и останах безмълвна... Ама то пък аз що ли се шокирам, като знам колко пушачи на 14 познавам...
Момиче съм!
Спокс, бе мацки. Ще ни върнат оригиналите от удостоверенията. Уловката е, че без оригинала не можем да се запишем в друго у-ще и така един вид училището се застрахова, че ние ще сме ученици там.
btw..кога излиза второ класиране, между другото![]()
Последно редактирано от Dreams12 : 07-01-2012 на 18:07
хей хей хей - важен въпрос! при записването трябва ли да даваме едни..отпусни? които взимаме от бившите училища?или може на 15ти..?
ии между другото, смятам, че на 3ти пак ще се оживи темата![]()
![]()