- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса
Съжалявам ако има такава тема, но търсих и намерих само съвети с "добри продукти". Та исках да попитам, дали има нещо, което бихте ми предложили, защото си изправя косата и след 10 минути е ужасна. Може и някой продукт, от който сте МНОГО доволен, а може и някои бабини хитрини. Ползвала съм на Швартскоп, но не ми помага ВЪОБЩЕ!![]()
Кристали за коса? Има ги най - различни: предотвратяване на цъфтежи, по - дълго запазване на прическата и др. Бях ги мернала в Кауфланд за към 5 лв.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В по-големите и хубави аптеки, в магазини Draka също (не знам от къде си). Преди и в Лили мисля, че имаше. Около 20 лева е.
Хубавото изправяне е следвано от няколко фактора:
- състояние на косата
- видът преса/сешоар
- продукти за преди и след изправянето
п.с. Не мога да се сдържа .. пише се Шварцкопф ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+ лак като е непокорна. Изправяш, пръскаш решиш, пръскаш, решиш, на бритона повече и седи - няма къде да идеНа Taft са хубаави, сигурно знаеш вече.
От лака да не ти казвам какво става. Ставам по къдрава, от колкото съм преди да си изправя косата.. Дефектна съм си.А иначе знам, че се пише Шварцкопф, даже се пише ШвасрТскопф, ама на кой му пука, нали всички разбраха за какво говоря.
![]()
Ако я пръскаш отблизо и дълго време на едно място се мокри и пак се къдри. Пръскай отдалеч и равномерно.
Съгласна съм с Хилари. Изтощената коса по-трудно се изправя и по-лесно се накъдря.
Каква ти е пресата? Може само да си мислиш, че е хубава, но да не е.
На мен лятото специално хининовата вода ми прави косата прекрасна, но зимата не става... Можеш да пробваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.