- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществуват ли все още свестни момчета? :( ......
Здравейте! Не знам дали точно това е подходящият сайт, в който да пиша но се чувствам вече много отчаяна.... Чудя се дали изобщо все още съществуват свестни момчета... Всички които съм срещала досега са само едни надути мачовци, които ги интересува само да се фукат с пари и коли и да гледат на момичетата като на поредната бройка... това е отвратително!(...
Къде останаха истинските момчета? Тези, които умеят да уважават момичетата, да могат да им дадат цялата си любов и да са искрени в чувствата си, да бъдат възпитани и да се държат добре с тях... А какво виждаме днес? Някакви си надути фукльовци които псуват, пият, пушат и дори и нямат цел в живота си а искат момичетата да ги обичат... Защо вече сме станали толкова недоверчиви и отчаяни и сме загубили вярата си че ще срещнем някой различен? Защото в днешното време повечето момчета които срещаме са такива - простаци и използвачи! Не останаха ли свестни? Какво става бе хора? Вижте само нашите поколения в какво са се превърнали! В хора без цел в живота си... Това е не е тъжно.. това е направо отчайващо и трагично!... Нямам думи вече.... съмнявам се някога да открия някой по-различен! Всички момчета май вече сте еднакви! ...
"Съществуват ли все още свестни момчета?" - да разбира се
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами аз съм точно от тези момчетаИ заради това, че се държа добре с момичетата съм forever alone
Напоследък не съм точно forever alone :Д Сега имам някакви отношения с едно момиче и се надявам нещата да се получат
![]()
аз съм много свестен
то густо, то пусто
аз съм добър и свестен, ама съм мноу надут
ми огледай се по-добре то е ясно че тези които ти описа няма как да са свестни![]()
Докато чалгията върлува надлъж и нашир така ще е....и не само няма момчета в момента, а и момичетата (не всички но повечето) с маниите им да приличат на Андреа и тем подобни кифли са пълен ужас в момента...на първо място в главите им е кога ще имам силикон, колко богат ще е приятелят ми, колко пъти на ден ще ходим на мола и тем подобни материалистични глупости, на които и те не знаят за какво са им освен като ги купят да ги хвърлят някъде и така до следващата покупка, а на момчетата мислят само за това колко ку*ви да забият , колко алкохол ще изпият, и с кой да се сбият в 4 сутринта пред чалготеката. Ето това са моралните ценности в Бъл(чал)гария в момента.
Последно редактирано от tube9 : 06-30-2012 на 16:48
Имаше абсолютно същата тема преди време. Престанете с тези идиотщини. Поредната опарена девойка, която сама си е виновна, пуснала тема да се оплаква. Пфф.
Има свестни момчета ... но ги откриваме когато най малко очакваме (поне при мен така стана :Д припаднах върху него ;д)
не мога да разбера защо повечето хора си мислят , че ще намерят насила този когото търсят...това винаги става съвсем случайно или непринудено иначе не е истинско, а фалшиво...а като е фалшиво работата се проваля бързо
Абе хора, това че няколко пъти сте се опарили и не сте случили на човек не означава, че всички други са такива. Както при момчетата има "издънки", така е и при момичетата.
нали знаете, че ако принца не идва при вас... най-вероятно не сте принцеса.
то густо, то пусто
Не, всички са еднакви - гадняри, които гледат на момичетата като поредната бройка.![]()
И аз това си помислих.
Как пък един път не съм попадала на несвестен. Имало е хора, с които не си пасваме, ама чак несвестни - не. Камо ли пък надути мачовци или както ги описа. Сегашният ми приятел е много стабилно момче с нормални цели, амбиции и досега не съм го видяла да слуша чалга и да се налива с алкохол.
Това, че не знаеш къде да търсиш или нямаш вкус, си е твой проблем. Не на момчетата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чакай да позная какъв човек търсиш: нахакан, но не прекалено, с тяло на мистър олимпия, с 3 висши, да те обича и уважава, да ти угажда и да е на бял кон или поне в бяла ес-класа. Еми не, няма свестни момчета!