.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Преди година си бях взел реплика на iPhone 4's .. изглеждаше точно като оригинала, с 2 карти, TV и т.н.
    За един месец, два пъти му изгоря някакъв лентов кабел и давах по 20 лв за ремонт - на третия път го пробутах на някакъв идиот в aukro.bg .. Според мен няма смисъл от реплики - евтини са, но ще се охарчиш за ремонти. Сега си взех на изплащане един SE Xperia и съм повече от доволен !! Ти си решаваш все пак

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
    Преди година си бях взел реплика на iPhone 4's .. изглеждаше точно като оригинала, с 2 карти, TV и т.н.
    За един месец, два пъти му изгоря някакъв лентов кабел и давах по 20 лв за ремонт - на третия път го пробутах на някакъв идиот в aukro.bg .. Според мен няма смисъл от реплики - евтини са, но ще се охарчиш за ремонти. Сега си взех на изплащане един SE Xperia и съм повече от доволен !! Ти си решаваш все пак
    Заради такива лайнарчета като теб сме на това дередже.. Аз десетки пъти съм се набутвал с боклуци и никога не ми е минавала мисълта да ги пробутам на някой. Просто приемаш че си се прецакал и пиеш една студена вода. Гледай поне да си продаваш боклуците на някой от другия край на България, защото все някой ше те намери и ще те накара собственоръчно да му сменяш лентовия кабел, докато те оправя в гъза.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си