.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София

Какво бихте направили?

Понеже днес водих спор с една приятелка,за случай в който,момичето си е харесало много ама МНОГО момче,разбират се,влюбени са и т.н,обаче тя е недоволна в леглото,ако сте на нейно място,какво бихте направили,дали бихте го зарязали или се опитате заедно да направите нещата да са по-добре или пък се бихте примирили с това?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По-скоро бих се опитала да оправя нещата, едва ли ще го оставя заради това

Мега фен Аватара на xoxi
    Не бих се примирила в никакъв случай.
    Ще поговоря с него, ще се опитаме да открием решението на този проблем.
    Ако не стане, предполагам обстоятелствата сами ще ни накарат да се разделим. Всеки, който води полов живот и е имал сериозни връзки, знае че ако секса не върви, започва да се отразява и върху останалите неща.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не ми се е случвало, но предполагам, че ще потърсим заедно решение на проблема. Не бих го оставила само заради това, не бих се и примирила. Ще направим опит да се напаснем с времето и с открити разговори на кой какво му харесва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Нда. Винаги проблема може да се реши. Ако тя е по-опитна лесно може да му каже и покаже какво и харесва. Вярно малко е кофти в началото ти да си учителя,но пък ,ако има желание нещата да потръгнат- това ще стане.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    сейм
    ще търсим решение на проблема заедно
    сексът е много важна част от една връзка, но ако наистина има чувства и хората са влюбени един в друг,не мисля, че е достатъчна причина , за да се разделят
    ако при мен е така-приятелят ми да е по-неопитен и да не знае какво прави просто бих му казала или показала какво ми харесва повече
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не бих се примирила в никакъв случай.
    Ще поговоря с него, ще се опитаме да открием решението на този проблем.
    Ако не стане, предполагам обстоятелствата сами ще ни накарат да се разделим. Всеки, който води полов живот и е имал сериозни връзки, знае че ако секса не върви, започва да се отразява и върху останалите неща.
    +1
    Ще опитам първо с разговор, показване кое и как ми харесва, но ако и тогава нищо не се промени, просто няма да имам друг избор освен да се разделим, колкото и да не ми се иска и да ми е тежко.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    между другото,може и да стане обратното,мъжа да не е доволен,така че може и мъжката част да вземе участие,аз като се досетя един познат как наричаше приятелката,точно по този повод....ме хваща срам а и тя имаше бая извратени представи
    Последно редактирано от MarkKnight : 07-01-2012 на 10:13

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^
    Как я е наричал?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами да поговори с него.. ?!

Аз бих пробвала да променя нещата, бих се опитала да го науча на това, което ми харесва и да подобрим сексуалния ни живот. Ако след това видя, че не става... явно не сме един за друг.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Ще опитам първо с разговор, показване кое и как ми харесва, но ако и тогава нищо не се промени, просто няма да имам друг избор освен да се разделим, колкото и да не ми се иска и да ми е тежко.
    Любовта приятелко е състояние на духа, не на пи*ката

Цитирай Първоначално написано от archon Виж мнението
    Любовта приятелко е състояние на духа, не на пи*ката
    Така бе , колега !
    + Infinity

anonymous708973
    Guest
    Оф, тук от личен опит колко имам да говоря...

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Едно към едно. Започна да се отразява на другите неща, карахме се много за всичко, големи скандали... когато най-накрая се престраших да говоря с него, беше 2-минутен монолог. Накара ме да се почувствам супернеловко и 5 пъти съжалих, че съм си отворила устата. Точно това чувство е останало в мен и досега (макар и в много по-малка степен) и ми е страшно кофти да говоря за нещо, което не е наред в леглото. Човекът беше... все още е много свестен, обаче сексът далеч не му беше приоритет, а на мен ми е. Беше ми и тогава въпреки неопитността.

Така че... разговори, разговори, ама ако човекът отсреща не вижда никакъв проблем в секса или не желае/не може да го промени... кел файда? Връзката ни продължи още няколко месеца, но за мен беше приключила няма и седмица по-късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си