.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ленти Стреп..

Здравейте!
    Днес си взех лентички стреп, но не прочетох, че са за тяло..може ли да ги ползвам за лице, или ще стане някакъв проблем :Х

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    По принцип кожата на лицето е по-нежна, затова има специализирани лентички... Аз лично ползвам едни (не се сещам в момента за марката), много са хубави и на опаковката пише за лице И тяло.. Но не знам дали точно тези на стреп можеш да използваш върху лицето :/ прочети указанията, може да има някаква полезна информация
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

пише '' лентите са най-практичният и ефикасен начин за премахване на нежеланите косъмчета'' ..не пише нищо за лице, чудя се да пробвам ли

Пробвай, но после те съветвам да сложиш обилно количество крем '' Здраве ''.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Пробвай, но после те съветвам да сложиш обилно количество крем '' Здраве ''.
    + 1... аз тези си ги ползвам и за лице и за тяло, никакви проблеми досега.. слагаш кремче и нямаш ядове.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

и аз останах доволна, много са хубави, и кожата ми стана мека (sun)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Еднаа приятелка ползва лентите за тяло за лице. Не се е оплакала, но си е до организъм.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако не се лъжа специално при Стреп май разликата между двата вида беше само в големината на лентичката,но не и в състава (като говоря за лентите от един вид,примерно "За чувствителна кожа").
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си