- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Гей парада
Сатан, нацията от свръххора на Хитлер е не само безумие, ами и безумна утопия, дори по-правилно антиутопия. Това че човек може да е насилник в дадени моменти, не значи че не може да бъде и най-милосърдното същество на този свят. Всеки който вижда само насилствената страна е циник и нищо повече, а не реалист. За това че е утопия показва и постижението на Джеси Оуенс на олимпиадата в Берлин, където великите свръххора-арийци не успяха да направят нищо в бягането срещу една по-"нисша" раса. Да убиваш болни и слаби е безумие, макар и човешко безумие. Да им помагаш също е човешко. Има много хубави психологически изследвания на Хитлер при това правдиви, а не просто с цел да го очернят. Там се показва какъв е характера на Хитлер, какво го е мотивирало. В крайна сметка за твоя изненада може би Хитлер не е искал велика Германия, вътрешната скрита цел на Хитлер е разруха, заради самата разруха, тотално и крайно унищожение. Няма и друго оправдание на това да жертваш хиляди и милиони войници, когато военните ти стратези казват, че е по-добре да има отстъпление.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Нацията от свръх хора е реалност, потърси за евгениката. Прав си че човек може да бъде както насилствен, така и милостив и миролюбив, това са два полюса в човешката природа , който се отричат и в същото време се допълват, като теза + антитеза = синтеза. Аз не защитавам само едното, вие го правите, като казвате че човекът задължително трябва е миролюбив роб на системата....
"Всеки който вижда само насилствената страна е циник и нищо повече, а не реалист"
Същото се отнася и за този който вижда само миролюбивата страна.
" За това че е утопия показва и постижението на Джеси Оуенс на олимпиадата в Берлин, където великите свръххора-арийци не успяха да направят нищо в бягането срещу една по-"нисша" раса."
-каза history channel
В случая имаше един много подходящ виц. - И на тези олимпийски игри, белите доказаха че са най-добри в стрелбата, а черните в бягането. Това че черните могат да бягат не ги прави по-висша или равноправна раса, това е особенност развита с цел по-добро приспособяване. Да бягат от лъвовете
. Поради расови характеристики черните са ней-негодните плувци, и във състезание по плуване негър не можеш да видиш. Това доказва ли че някой е по-нисш или по-висш? Идеята за свръххората няма нищо общо с расовите качества, така че явно само на това реагира, това те жегна, и си помисил че за него става на върпос. Свръххората могат да се създават във всяка раса, чрез подходящото комбиниране на кръвните линии и чрез унищожението на слабите и непотребните, остават само най-силните, телом и духом.
"В крайна сметка за твоя изненада може би Хитлер не е искал велика Германия, вътрешната скрита цел на Хитлер е разруха, заради самата разруха, тотално и крайно унищожение.Няма и друго оправдание на това да жертваш хиляди и милиони войници, когато военните ти стратези казват, че е по-добре да има отстъпление."
Докато не представиш мотиви и факти, не съм склонен да го приема. Хитлер е осъзнал че войната е загубена още при обсадата на Сталинград, биел се е заради едната чест, измрели са милиони за тази чест. Това е неговото оправдание за жертваните войници - честа. В крайна сметка това е била една от най-важните цели на Хитлер - да възстанови честа след срамното поражение на Германия в ПСВ. Когато през 1917 Русия излиза от войната, на западният фронт се пренасят много нови германски войски, и тъкмо когато Германия има шанс да спечели войната, евреите и комунистите вдигат стачки, провокират насилие и безредие. И Германия губи с непобедена войска. Този срам, за честолюбивия германски националист е бил пагубен. Ние сега не се интересуваме от тези неща, но тогава национализмът е бил преди всичко останало. И този срам е искал да изтрие Хитлер. Ако се беше предал във ВСВ, то той щеше отново да опозори страна. Та всичките тези жертви за направени за честта. Колко жалко че никой не го оценява.... Психологическите профили изготвени за Хитлер са платени измишльотини. Истински достоверната информация з него, идва от неговите приближени, а всички те го описват с божествени качества и никой не го е предал... От това по-показателно няма.
Освен това Хитлер не е искал унищожението на другите раси, и доминиране на бялата, както повечето ограничени умове си мислят. Мит е че когато Джеси Оуенс е спечелил бягането в олимпийските игри, Хитлер не е искал да го поздрави. Даже напротив, стиснал му е ръката и го е похвалил. По късно Джеси Оуенс пише в своите мемоари, че навсякъде в Нацистка Германия е бил посрещан топло, без предразсъдъци, и е имало по-малко расизъм и омраза към негрите отколкото в родната му Америка. И наистина в германските университети често са канени професори от смесен произход, в Африка на фронта даже негри са се били за германците....
Последно редактирано от Doctor_Satan : 07-02-2012 на 11:52
Мит е, че неговите приближени го описват с добри думи. Сигурно за това Рудолф Хес се озовава случайно във Великобритания, сигурно Хафгщенгъл след като емигрира не го описва с добри думи. Неговите подчинение с какви думи искаш да го опишат след като им е заплашен живота и са изпаднали под влиянието на личността им. Честта не е най-важното и определено не може да е оправдание за безумието. Проникни отвъд честта и ще видиш, че зад нея има деструктивност, а не нещо смислено. Хитлер си е нереализиран художник, който и без това не е достатъчно талантлив да бъде такъв. Доказателства има в анализа, който му е направен от един психоаналитик. Ти също не ми представяш никакви доказателства за твоята теза, така че няма как да я приема. Ако си малко наясно с човешката природа ще знаеш, че всяка нация от свръххора ще бъде обречена да се разпадне от само себе си, защото в човешката природа е заложен потенциала на милосърдието и жестокостта унищожава човека, а не го прави по-силен. Убийството на слабите и беззащитните ще убива малко по-малко душевно човека и един ден ще съществува раса от бездушни машини, които ще се наричат "хора", но в тях няма да има нищо човешко. Срещу природата си човек не може да върви. Хитлер е безумец и нищо не може да ме убеди в противното. Не е никакъв герой, напротив той е едно слабо и малко същество, да имал е дарбата да убеждава, успял е да се издигне, но си остава един страхлив човек. Не можейки да преживее това, че не е успял се самоубива, какво по-показателно от това, че е страхливец.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
^ Хахах, Ilikeliljon, много си назад с информацията, бе, момче. Хитлер не се самоубива след края на войната. Не е такъв глупак, какъвто го описваш.
Някоя друга тъпотия да кажеш?!
Ха!
Безумец или не, без значение дали нещата, за които се е борил са осъществими, Хитлер е велик човек. Рудолф Хес е избягал в Англия, защото Хитлер е бил ужасен човек, това ли ми казваш хахахахаххахахахахахха Само виж това http://www.vbox7.com/play:d695f58b . Срещу фактите от първа ръка, човек няма как да се противи, и тази ти изцепка за Рудолф Хес просто обесмисля обективността и истинноста на другите ти аргументи.
Честта дали е важна не знам. За теб може да не е важна, за Хитлер е била висша ценност. Честта е наистина безсмислена и няма никакво полезно деиствие, но е важна черта от онези рицарски ценности, които Хитлер е искал да запази. За мен също е безсмислена но за него, е значела много, и той е направил всичко да я запази, включително и да подложи на излишно мъчение своето най-скъпо нещо - германският народ. Затова заслужава уважение.
Хитлер си е нереализиран художник Това си чиста простотия. Човекът е постигнал неща, за които ти само можеш да сънуваш. Той е превзел цяла Европа, човек без образование,човек който не е роден със сребърна лъжичка в уста. На него му е оставена една разпаднала се страна, и той един нищо и накакъв немски фронтовак, се издига до водач на цял един народ, и се бори смело с практически почти целият свят. И ти наричаш този човек просто нереализиран художник? Дори и да не си съгласен с неговите идеи и деиствия, все пак трябва да признаеш че той е постигнал нещо, което ти никога няма да постигнеш.В този ред на мисли никога няма да оплюя хора като Чърчил и Сталин. Въпреки че не ми харесва това, което са направили, никога няма да ги сведа до просто нещо си. Сталин е велик човек, човек стомана, избил е маса народ, но е постигнал много. Чърчил също много умен човек и постигнал много. Кой съм аз да ги съдя? Изобщо кой съм аз да съдя когото и да е било? Същият въпрос трябва да си зададеш и сам на себе си.
"Ако си малко наясно с човешката природа ще знаеш, че всяка нация от свръххора ще бъде обречена да се разпадне от само себе си, защото в човешката природа е заложен потенциала на милосърдието и жестокостта унищожава човека, а не го прави по-силен."
Всяко нещо в природата се разпада. Нарича се ентропия.
Искаш да ми кажеш че общество от слаби ще бъде по-ефективно и по-дълго ще просъществува?
В човешката природа са заложени както милосърдието, така и жестокоста. В момента в който започнеш да не ги възприемаш като добро и лошо, тогава ще достигнеш по-близо до истината за човешката природа.
"Убийството на слабите и беззащитните ще убива малко по-малко душевно човека и един ден ще съществува раса от бездушни машини, които ще се наричат "хора", но в тях няма да има нищо човешко"
Това наистина е така и всъщност важи за всяко утопично, перфектно общество. Накрая всички ще се превърнат в безмозъчни зомбита. Но не е ли това всъщност природата? Няма друго животно което да подлага на съмнение, да има критическа мисъл и т.н. освен човека. Може би ние хората сме просто една еволюционна грешка, излязла извън контрол.Според мен първоначалният ни дизайн е бил да живеем като диваци и да се избиваме, като така запазваме популцията си стабилна. С една дума да сме като всики останали животни, с примитивно съзнание и без критическа мисъл.Но явно някъде нещо се е объркало... Най-вероятно когато хората са развили прекалено голям мозък, като средство за оцеляване, който вече е служил и за други цели. И тук е най.силният коз на расизма. Има такива хора, които използват мозъка си само за оцеляване - тези хора имат черен цвят на кожата, живеят както са живели преди хиляди години, за тях няма прогрес, и те са в равновесие с природата. Те са истинските хора, ние сме грешките на природата. За добро или за лошо.....Поне одо такива изводи съм достигнал. Въпроса е искаме ли да бъдем примитивни и в хармония с природата, или искаме да бъдем критично мислещи, прогресиращи индивиди. От природна гледна точка, първото правилно, от наша гледна точка, второто е правилно.Това е въпрос без отговор.
"Не е никакъв герой, напротив той е едно слабо и малко същество, да имал е дарбата да убеждава, успял е да се издигне, но си остава един страхлив човек. Не можейки да преживее това, че не е успял се самоубива, какво по-показателно от това, че е страхливец."
През ПСВ война печели железен кръст, защото е пренасял важни съобщения през фронтовата линия, като е ранен. След това през така нареченият "Бирен пуч" в Мюнхен, Хитлер заедно с най-верните си последователи тръгва сам срещу вражеският огън. През краят на войната много приближени бягат в Южна Америка и Испания. Той също е имал възможност да тръгне с тях, но е останал. След всичките тези неща, да го наречеш страхливец е липса на елементарна логика. А се е застрелял не от страх, а защото е искал да го изгорят, за да не могат да се гаврят с тялото му, както е станало с Мусолини. И въобще как можеш да се застреляш от страх. Ти имаш ли смелоста да посегнеш върху живота си?
Сатан логиката ти е по-зле от на дефендърчо. (ама съвсем сериозно така мисля)
Не ми пука за гей парада, но и не виждам някакъв смисъл в него. Нямам нищо против обратните. Нито ми пречат нито нищо дори напротив, един от най-добрите ми приятели е обратен и е супер свестен.
Написа 2 реда и ме затапи.Брааааво. Ilikeliljon поне дава аргументи .....
Общо взето само един въпрос имам към теб: http://www.youtube.com/watch?feature...EnvJRkif0&NR=1![]()
Няма какво повече да се каже хората тук са се опитали да ти обяснят нещо, ама ти си дрънкаш някакви глупости и това е.
"Сатан логиката ти е по-зле от на дефендърчо. (ама съвсем сериозно така мисля)" ти би ли се обяснявал на дефендър? Нямам намерение да го правя и на теб, а и просто си прочети постовете в темата и това е ,няма нужда от повече. Достатъчно са си хабили думите хората преди мен след като не си ги разбрал няма смисъл и аз да го правя.
Общо взето просто казвам, че съм съгласен с хората, които не са съгласни с теб.
Последно редактирано от chukipuki : 07-02-2012 на 14:23
Имаш напредък, написа цееели 3 реда!!!!!!!!!!!!! ОМГ! На дефендър съм се обяснявал не веднъж. Дефендър е просто е заблуден и вярва в неща само защото устройват нуждите на психиката му. Между другото с всички ни е така, а постигането на някакви обективни наблюдения е много трудно. Думите на тези преди мен съм ги разбрал, и то доста по-добре от теб. И съм съгласен с някой от тях, просто те не могат да разберат че има и друга гледна точка, която аз просот искам да и представя. Но те го разбират, че аз съм поддръжник на тази гледна точка и им я налагам. И от там идват представите за мен че съм луд и нелогичен.
Ето Хитлер колко се е самоубил
![]()
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Сравняваш обратните с убийци и изнасилвачи, по-дяволите как очакваш някаква адекватна реакция от някой?(въпреки, че ги получи де тук явно има доста услужливи и добри хора)
Казваш, че разрешаването на гей бракове ще доведе до деградация на хората и даваш пример с Америка, където единствения щат в който гей брака е позволен е Вашингтон. И забравяш за скандинавските страни и Канада например, където гей браковете са позволени и това са страните с най-висок жизнен стандарт, а и са с най-ниска престъпност.
Казваш, че сега имало повече гейове от когато и да било, което няма как да се докаже точно, но дълбоко се съмнявам като процент от населението да са повече от когато и да било, просто са повече, защото има 7млрд души. Сигурно си чувал вица : Древните Гърци измислили секса, Римляните добавили жената.
И повечето велики личности, като пълководци, крале, художници и т.н. са били или обратни или би сексуални или не са имали нищо против гейовете. Мързи ме да ти търся сега доказателства, ако те интересува ще разбереш, че е така и сам, ще ти дам само примери с Александър Македонски, Ейбрахам Линкълн, Леонардо да Винчи и т.н.
Относно "мислите" ти върху "Ако двама хомосексуални мъже правят секс законно, то това по никакъв начин няма да ти се отрази и ти пак ще си бъдеш точно толкова свободен, колкото и преди"
ScarlettS не знам как и се е занимавало, но е дала хубаво мнение.
А и, ако трябва да бъда честен ти бях прочел само първите мнения в темата явно не съм разбрал, че просто си търсиш с кого да си спориш за спорта, но наистина позицията която беше заел е безнадеждна.
https://docs.google.com/open?id=0B1Y...0xjamlQYWpYVUE
стига толкова по темата. =)
За гей браковете си признавам открито в няколко поста по напред че пиша глупости и споря заради самият спор. Аз си мислех че имаш нещо да кажеш за последните ми постове. Дори и да съм писал глупости това не значи че няма и сега няма да напиша още
Сравних гейовете с убийците по единствената логика че и двете са неудобни за обществото но съществуват в човешката природа. Това че едните убиват, а другите не, казах че за мен не значи нищо, тъй като убийството е също толкова оправдано биологически, колкото и хомосексуализма. Даже убийството е по-оправдано.
"Казваш, че разрешаването на гей бракове ще доведе до деградация на хората и даваш пример с Америка, където единствения щат в който гей брака е позволен е Вашингтон. И забравяш за скандинавските страни и Канада например, където гей браковете са позволени и това са страните с най-висок жизнен стандарт, а и са с най-ниска престъпност."
В случай че не знаеш, Вашингтон е един от най-пропадналите и пропити с престъпност градове в САЩ. Това че имат висок жизнен стандарт не значи че не деградират морално и духовно. Както казах, нямам нищо против моралното и духовно пропадане, защото и аз съм част от него, но е факт че то вреди на обществото. Скандинавските страни имат все още висок жизнен стандарт заради трудолюбивите, бели, качествени хора. Като се смени още едно поколение и страната се напълни с негри и педерасти, ще видиш че ще пропадне както всичко останало. Въпрос на време...... В Испания този процес е вече започнал. Естествено, хомосексуализма няма нищо общо с това какво е икономическото състояние на страната, но с приемането на тези неща като нормални, ще започнат да се приемат и много други, който неминуемо ке доведат не само до морален и ценностен срив, но и в последствие икономически. Но гейовете все още не са толкова много, а и трябват години за да се проявят тези процеси.
Хайде отиди в Испания и ще видиш на всяка втора крачка гей. Съмнявам се че в селцата, крепостите и градовете на средновековна Европа е можело свободно да виждаш мъже как се целуват, паради на голи мъже с пера в гъза и т.н. Тук забележката ти беше неуместна, Отвори учебник по история. Може да е имало много бележити хора гейове но това не значи че гейовете са били толкова и тогава(като % от населението).
Позицията която съм заел е с цел да ви дразня като си измислям логични обяснения на неща, които по принцип се приемат едностранчиво. Някъде успявам, някъде не успявам. Все пак познанията ми за хомосексуализма не са толкова големи, но за идеите на Хитлер съм се интересувал много и се съмнявам там някой да ме закопае.
Аз знам един човек който може да те закопае и там само че няма да му се занимава затова е излишно да го споменавам. Та това за Вашингтон ми е пределно ясно и казах, че само това си дал ти за пример нямаше нищо общо с скандинавските страни. А в скандинавските страни няма никой да отиде да ги развали не се притеснявай, негри там едва ли има много и едва ли им е много приятно там също така и езиците им са много трудни за учене така, че едва ли. А за обратните ми те и сега са си много там... Добре сега за средновековието, ами то тогава просо са щели да те заколят, ако те видят с друг мъж че и по-лоши начини да те убият са имали (Pear of Anguish). Така е било когато църквата е била на власт. И хората ги е било страх и не са били публично достояние тези действия. Така както обаче аз не мога да бъда сигурен и ти не можеш.
Хахахах,тва сега го видях ахах.Ами имам някои изисквания.
То не става ей така и хоп вече си ми жена.
1.Интелект и култура
Забрави,че ако си отличничка в училище и имаш 3 висши и ще ме впечатлиш !
Трябва да имаш IQ поне 150 !
Не ме гледай,че слушам рап-той е за прикритие.Класиката е задължителна !
Вагнер да е на почит и на първо място за теб !Рахманинов,Лист,
Бетовен,Шопен,Чайковски,
Шостакович,Моцарт и т.н.
Да говориш за средновековна музика,класицизъм,ренесанс ,барок...
Трябва да владееш поне 4 езика.Да говориш на всякакви теми-от обичайните история,литература,географ ия и биология
до квантова физика/механика,окултното и алхимията.
Трябва да четеш всякакви книги.
Да владееш ораторството,реториката,
диалектиката,философията и политиката.
Да изучаваш трудовете на Ницше,Гьоте,
Декарт,Шопенхауер,
Квинтилиан,Демостен,Тенисо н,Кетлин Норис,
Уилсън,Робърт Стивънсон,Дефо и Монтен,
Байрон,Шилер,Толстой,Ролф Емерсън,
Джон Брайт,Бърнс...
...трактатите на Цицерон,речите на Анатолий Кони и Уилиям Гладстон,Ейбрахам Линкълн,стиховете на Худ,да цитираш големи откъси от Шекспир,Милтън,
Уърдсуър и Шели,да владееш до съвършенство фразеологията на Тукидид,
да говориш за изобразителното и-во,фотографията,графичния дизайн и архитектурата.
2.Тайни Общества и Хитлер:
Трябва да си задължително в някое от тези тайни общества-или Илюминати,или във все още съществуващите VRIL,Туле,Черно Слънце и Аненербе.
Задължително да познаваш някой от фамилиите Хабсбург,Рокфелер и Ротшийлд.
Излишно е да ти казвам,че за Хитлер и Третия Райх е задължително да знаеш повече от "всичко" !
Трябва да изучаваш и речите на Райха,както и политиката им.
Огромен портрет на Фюрера трябва да е окичен на стената ти на видно за всички място.Златния Орел със свастиката отдолу да краси дома ти.Задължително да носиш някои от пръстените,които ще ти се дадат-като пръстена на Туле,
VRIL пръстена,във формата на летяща чиния със свастика,както и металния символ на Черното Слънце,украсен с редки минерали,светещи в тъмното.
Задължително се изучават и трудовете на Сенека, Епиктет, Антоний,
Плутарх,Адам Смит,
отново реториката на Квинтилиан,също и Базедов,Мейнерс,
Хелвеций,Ла Брюйер.
И след всичко това,евентуално ако бъдеш одобрена ,вече може да говорим за сватба,котенце ахахахах.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
![]()
Не можах само да разбера дали твърдиш, че гейовете се увеличават на брой или дали броят на тези от тях, които изразяват открито хомосексуализма си, се увеличава. Постоянно смесваш двете неща. За второто мога донякъде да се съглася, но за първото нямаш никакви доказателства и са просто празни приказки. Ако се опитваш да намекнеш, че в следствие на второто, първото ще стане факт, то отново пренебрегваш факта, че сексуалната ориентация на човека не се променя или повлиява от социални фактори. Това е и причината ефектът от всякакви психологически 'лечения' на хомосексуализма да е нулев. За разликата в приемането му от обществото можеш да погледнеш книгата, която Аурис е постнал, и сам да си направиш изводи.
По-рано казах, че легализацията и приемането биха намалили броя на тези, които просто искат да парадират с нещо, защото хомосексуализмът вече няма да се приема като нещо специално и различно, а ще е напълно нормално. Доколкото разбрах се съгласи с това, а сега продължаваш с някакви противоречиви необосновани лични убеждения, че щяло да доведе до приемане на много други такива неща (?), които ще доведат до упадък на обществото. Дай пример кои ще са тези неща.
Дали броят на хомосексуалистите се увеличава или просто се показват повече, не мога да ти кажа, защото никой няма база за сравнение. Ако мога да се върна в средновековието ще ти кажа.Както и да е аз не се обявявам против гейовете, идеята мога да я възприема, разбирам че е генетично заложено, но просто казвам че това ще доведе до непоправими промени в обществото и цивилизацията. Ще видите след 20-30 години как децата или внуците ви ще тичат с розовите полички по дискотечките с променен морал и нулев интелект. И тогава ще видите че съм бил прав. Но ще е твърде късно.
Ще споделя друго мнение, с което се надявам да се тролнете още повече. Защо няма хомосексуална пропаганда в Африка? Защо там презервативите са в недостиг, защо се внушава постоянно на белите хора че трябва да приемат чужденци от африканските страни? И защо се внушава на белите хора, тази пропаганда съм я виждал с очите си, че е много трудно да отгледаш дете, че трябва да се грижиш за него, че трябва да си достатъчно богат за да можеш да му осигуриш всичко? Според мен цялото това е един план за унищожението на бялата раса, и примането на хомосексуализма като нещо нормално, ще изиграе своята роля в този план. Целта е да се размият националните граници, да се премахнат предръзсъдъците и накрая да останат само мелези и педераси. за да не бъда голословен, ще кажа че белите хора през 1950 са били почти 28 процента, очаква се към 2050 да станат под 10 процента. Целта е глобално правителство , управляващо хора като американците - тъпи мелези и педали без национални идеали. Това са идеалните роби..... Колкото и конспиративно да звучи, мисля че това е истина и примерите станаха все по-очевидни ......
Това за легализирането на гей браковете е добра идея но само на теория. Сравни Испания и Иран. Там където са разрешени има все повече и повече, там където са забранени няма. Ясно че приписвате всичко на генетична аномалия но мисля че и социалните фактори също имат значение. Един пич преди време беше изказал теорията че всички сме малко или много бисексуални. Даже даваше пример с някакви маймуни, дето се клецат безразборно, но си прaвят и стандартен секс, с цел поддържане или увеличаване на нивото на популацията. Ами ако наистина всички сме бисексуални и разрешаването на еднополовите бракове би довело до масово безразборно плющене ?Тогава излиза че всичко е заложено във всички нас, но разрешаването му го изкарва на показ.
И аз съм съгласен, че не е само генетично. Обаче това, че като си обратен значи, че си тъп съвсем не е така. И мисля, че това, че толкова велики хора са били обратни го доказва.
Казах тъпи мелези и педали, не тъпи мелези и тъпи педали. Тъпи се отнася за мелезите, хомосексуалистите не съм забелязал да са по-тъпи. Ето едно видео в подкрепа на прeдния ми пост http://www.youtube.com/watch?v=_GMW2...eature=related
Последно редактирано от Doctor_Satan : 07-02-2012 на 19:05
Може би аз се изразих неточно, но аз също не мисля, че е само генетично. Имах в предвид, че вече изградената сексуална ориентация не може да се промени от някакви външни фактори. Както и да е. Аз се придържам към убеждението си, че легализирането няма да доведе до някакви духовни, социални, икономически и каквито и да било кризи в мащабен план. Предлагам да приключим този спор.
Иначе ниския или дори отрицателния прираст на населението си е нормален при развитите страни и не е нещо, което трябва да се приема като проблем. Дори е хубаво, че има такава "пропаганда", защото за личностното развитие на едно дете е по-добре да бъде отглеждано от хора с нужните възможности, а и така се намалява опасността от пренаселване. Целият проблем идва оттам, че страните от третия свят имат прекалено висок естествен прираст. Нямат нужните ресурси за изхранване и предлагане на условия на жителите си като резултатът е, че повечето живеят в мизерия.
Не го считам за някаква конспирация и повод надпревара между расите. По-скоро си напълно очаквано и нормално да се получава така като вземем в предвид нивото им на развитие. Клипчето, което си сложил, сигурно действа много мотивиращо на християните, решени да не допускат мюсюлманите да ги надминат. Мен подобни религиозни въпроси не ме засягат. Не ме интересува от какво вероизповедание ще е мнозинството от света, докато не го налага на останалите и има нужната толерантност. Иначе в момента атеизмът и нерелиозността са едни от най-бързо разрастващите се като позиции спрямо религията, докато повечето религии бавно губят последователи.
Само след 20-30 години Европа ще е в междурасова, междуетническа и междурелигиозна гражданска война. Това че не те интересува сега, не значи че когато те сбарат мангалите в тъмната уличка и те изнасилят, няма да ти пука. И на мен не ми пука, аз мисля да си построя къща дълбоко в гората където да си живея сам, далеч от проблемите на хората. Но ми е тежко на сърцето като си помисля че хората, който най-малкото са ми дали цивилизация, наука, слово, философия, технология и т.н. ще бъдат заличени и претопени от група варварски ислямски мелези и още по варварски негроидни форми на живот. Искаш или не искаш, тази вълна от притивни маймуноподбни ще се изсипе и тук. Тя вече се е изсипала, и това ще доведе до много кръвопролития. Затова ви казах че расизмът, ксенофобията, хомофобията и затвореното мислене не са подходящи за духовният и твореца, но са задължителни за успяващото общество. В момента в който поискате свобода, отваряте кутията на Пандора. Безспорно има много добри страни на свободата, и свободата на правото да избираш, но на природата не и дреме че искаш да си свободен. Природата иска да се обединиш с хората от твоето племе и да избиеш съседното племе. Просто и ясно....
Отдавна съм минала тийнейджърската възраст за да ми говориш по този начин. Използването на думата 'комплекс' е много популярно в днешно време, но в случая е съвсем на място. А и не си ти този който ще ми казва дали ми е затворен умът или не, след като самият ти сам си противоречиш и оплиташ в собствените си писания.
Педофилията не е достатъчно добре изучена за да се направи заключение. Изследванията ПРЕДПОЛАГАТ връзка между генетичните фактори и педофилията, но не я доказват сто процентово. Пак казвам, че не ги осъждам твърде строго, някои от тях дори не прибягват до действия, а си остават само с фантазиите. За разлика обаче от хомосексуалистите, педофилите вредят на себе си и на обществото. Педофилите имат тенденция към ниско IQ, като деца имат и по-ниски оценки, при тях дори е по-вероятно да останат да повтарят една учебна година, т.е като цяло мога да заключа, че не са едни интелигентни и високообразовани хора които по някакъв начин да помагат на обществото. От друга страна при хомосексуалните няма данни които да показват, че са по тъпи и неработоспособни от хетеросексуалните, така че не виждам и с какво вредят на обществото.