.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от kyon Виж мнението
    @a1a2b3v така ще излезе, че като е изгубил всичко отива да се утешава при нея.
    И аз така мисля. Значи както ги виждам нещата вариантите са два: или се опитвам да си я върна или въобще не и казвам, че съм се върнал, за да не я обърквам, в случай че все още изпитва нещо към мен. Тя, разбира се, ще разбере след време, в това няма съмнение, но...и аз не знам вече

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate Виж мнението
    И аз така мисля. Значи както ги виждам нещата вариантите са два: или се опитвам да си я върна или въобще не и казвам, че съм се върнал, за да не я обърквам, в случай че все още изпитва нещо към мен. Тя, разбира се, ще разбере след време, в това няма съмнение, но...и аз не знам вече
    Хмм не бях помислила за това, май сте прави.
    Но пък ако разбере от други хора, че си се върнал, а дори не си отишал да я видиш как е сигурно би и станало кофти. Все едно си я забравил. Май ще си е по-добре да опиташ да си я върнеш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Хмм не бях помислила за това, май сте прави.
    Но пък ако разбере от други хора, че си се върнал, а дори не си отишал да я видиш как е сигурно би и станало кофти. Все едно си я забравил. Май ще си е по-добре да опиташ да си я върнеш.
    Няма да си помисли това, защото и бях казал че още я обичам и че бих се върнал заради нея. Тя съответно ми заяви, че дори и да се върна няма да се събере с мен, но много общи приятели ми казват да не го вярвам това много много, но въпреки всичко тя си го каза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си