.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Аз обичам да е гладко навсякъде.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Против. Не искам приятеля ми да е по-женствен от мен.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    МЪженствен звучи по-малко обидно

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    МЪженствен звучи по-малко обидно
    Wut? Това за мен ли се отнасяше?

в днешно време е модерно да си бръснеш крака, ръце и да скубиш вежди ... лично аз не понасям някакви шантавелковци с вежди като на някоя курва ...

Град
    Бања Лука
    За бръсненето на подмишниците и пениса съм съгласен, но да си обръснеш краката и гърдите, това съвсем не е нормално, освен ако не си окосмен като маймуна. Човек е най красив във естествения си вид.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Принципно нито съм "ЗА" , нито "ПРОТИВ". Всеки си има глава на раменете и може да мисли , и да реши кое е най - доброто за него.

Ако се приемаш по - добре без косми на ръце, крака - махай ги. За веждите вече ми става гнусно, когато момче си ги изтънява адски много. Разбирам да си ги маха само по средата, за да не се слеят двете вежди, ама другото вече си е гадно.

А за подмишниците - естествено, че е по - добре без. Поне за мен. По - добре е от хигиенна гледна точка, същата гледна тока е и за мъжкия полов орган.
    +1
    Всеки сам решава какво да прави.Някои ги махат,други не.Някои искат мъжете да си ги махат,други не,тъй че кой каквото си реши.

А за махането на космите на краката с машинка ? Остават малки косъмчета и не са по-гладки от на жена. Аз мисля, че с малко косъмчета тоест да ги махам с машинката е най-добре.

Цитирай Първоначално написано от shadowcrew Виж мнението
    Колкото и да се напъвам не виждам нищо привлекателно.

О, да...понеже ние всичките сме така?!

Мега фен Аватара на Chacho
    Щом характера и естествените черти не стигат да ни забиват мацките, да пробваме да обръснем краците.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз съм момче и съм бръснал своите... изглеждаше ми гадно просто толкова гладко но за подстригване със специални машинки съм с по-позитивно мнение

Аз от скоро си ги бръсна, защото бяха МЕГА космати. Дори си открих няколко белези след като обръснах.
    Малко съжалявам, защото често трябва да се занимавам с тях, а и доста време отнема да се обръснат както трябва.

Веждите не си оправям, само там където се сключват. Ръце никога няма да бръсна - гадно е. По корема и гърдите ми тръгват малко мъхове - но мисля и с тях да не се занимавам още.

А това доколко е свързано със сексуалността ми - мога да ви кажа. Преди да вляза в банята онзи ден харесвах жени, като излязох с гладки крака - пак ги харесвах. ЧУДО!

ами на мен специално ми е доста отвратително когато видя момче с по-гладки крака от моите хаха. Така де, какво мъжествено има в това? а относно половия орган и подмишниците, ДА определено! ;д

Голям фен Аватара на SWT
    ПРОТИВ!!!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    50/50

Обръснете си краката и се напръскайте със рефан 192 за да бъдете истински мъже

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Евала, приятел! Това е истината! ^^

Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Обръснете си краката и се напръскайте със рефан 192 за да бъдете истински мъже
    BOW!

Цитирай Първоначално написано от eti725 Виж мнението
    краката и ръцете - с косми, иначе космати гърди, гръб, подмишници, курове и една вежда да не съм видяла
    и аз така
    n0 mus1с, n0 l1f3

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Приемам и двата варианта.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Нито за, нито против. Както му е удобно.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Бања Лука
    Както ние не можем да си представим че можем да спим с жени с окосмени гърди и крака, така и жените не могат да си представят да спат с мъже с обръснати (разбирайте и гладки) гърди и крака. Това е все едно мъж да спи с мъж, или пък жена да спи с жена.

По принцип съм за! Но зависи от къде се погледне.. Разбира се, че е хубаво да нямаш косми по-красиво е! Но от МЪЖКА гледна точка това е мъжественост така да го кажа! Губи се мъжкото усещане така.. според мен!

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    ЗА. десеттъпибукви

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Аз ги поддържам на средно ниво с машинката Нито много къси , нито много дълги.От една страна си е въпрос на хигиена едва ли на някой му е приятно да се поти като маймуна ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си