- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката при момчетата/мъжете ?
Аз обичам да е гладко навсякъде.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
в днешно време е модерно да си бръснеш крака, ръце и да скубиш вежди ... лично аз не понасям някакви шантавелковци с вежди като на някоя курва ...
За бръсненето на подмишниците и пениса съм съгласен, но да си обръснеш краката и гърдите, това съвсем не е нормално, освен ако не си окосмен като маймуна. Човек е най красив във естествения си вид.
А за махането на космите на краката с машинка ? Остават малки косъмчета и не са по-гладки от на жена. Аз мисля, че с малко косъмчета тоест да ги махам с машинката е най-добре.![]()
Щом характера и естествените черти не стигат да ни забиват мацките, да пробваме да обръснем краците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм момче и съм бръснал своите... изглеждаше ми гадно просто толкова гладконо за подстригване със специални машинки съм с по-позитивно мнение
![]()
Аз от скоро си ги бръсна, защото бяха МЕГА космати. Дори си открих няколко белези след като обръснах.
Малко съжалявам, защото често трябва да се занимавам с тях, а и доста време отнема да се обръснат както трябва.
Веждите не си оправям, само там където се сключват. Ръце никога няма да бръсна - гадно е. По корема и гърдите ми тръгват малко мъхове - но мисля и с тях да не се занимавам още.
А това доколко е свързано със сексуалността ми - мога да ви кажа. Преди да вляза в банята онзи ден харесвах жени, като излязох с гладки крака - пак ги харесвах. ЧУДО!
ами на мен специално ми е доста отвратително когато видя момче с по-гладки крака от моите хаха. Така де, какво мъжествено има в това? а относно половия орган и подмишниците, ДА определено! ;д
Обръснете си краката и се напръскайте със рефан 192 за да бъдете истински мъже
Нито за, нито против. Както му е удобно.![]()
I'm inlove with a criminal...
Както ние не можем да си представим че можем да спим с жени с окосмени гърди и крака, така и жените не могат да си представят да спат с мъже с обръснати (разбирайте и гладки) гърди и крака. Това е все едно мъж да спи с мъж, или пък жена да спи с жена.
По принцип съм за! Но зависи от къде се погледне.. Разбира се, че е хубаво да нямаш косми по-красиво е! Но от МЪЖКА гледна точка това е мъжественост така да го кажа! Губи се мъжкото усещане така.. според мен!
Аз ги поддържам на средно ниво с машинкатаНито много къси , нито много дълги.От една страна си е въпрос на хигиена
едва ли на някой му е приятно да се поти като маймуна ...