.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Question Бихте ли се обвързали с момиче само за лятото?

К, значи даскалото свържи и лятото дойде, и понеже съм на работа това лято не искам да си остана forever alone цяло лято. Та там където живея аз има едно момиче, което наистина си пада по мен. Проблема е че аз не си падам по нея! По скоро физически ме привлича, и то доста, но характерът и ме отблъсква. Въпросът ми е дали да се събера с нея само за това лято колкото поне да съм си задоволил физическите нужди. Не харесвам да манипулирам хора и не съм сигурен че това е правилното нещо за правене, защото тя изпитва чувства а аз не. Вие как бихте постъпили? Не искам да и нараня чувствата..

Мега фен Аватара на Chacho
    По принцип си ценя нервите и, ако не си пасваме с мацката, въобще няма да се въвличам. Но пък има един момент, че хората отначало са едни, пък с времето си показват истинската кожа. Може просто да носи маска за пред обществото и като се разкрие, да ти допадне. Иначе съм говедо, бих ходил с някоя за едно лято.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Има ли чувства и кофти характер...по-добре сам и свободен,отколкото сексуално обвързан и преследван...Не си създавай излишни главоболия.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Колко точно те отблъсква?

Аз лично не бих започнала връзка с предварително зададен срок на годност. Ако е за едното ебане все се намират желаещи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Има ли чувства и кофти характер...по-добре сам и свободен,отколкото сексуално обвързан и преследван...Не си създавай излишни главоболия.
    +1
    Пести си нервите щом не можеш да и траеш характера.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Не се забивай в тази главоблъсканица. Така само ще нараниш чувствата и и в същото време накрая пак ще си останеш forever alone. Просто не се занимавай...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

anonymous708973
    Guest
    За чий ти е връзка, щом не си пасвате? Чукай си я там, чукай и още 1-2 и ето ти ги физическите нужди задоволени.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма да останеш удовлетворен, ако тръгнеш с нея. Няма да заприлича на връзка, щом не ти допада - няма да ти достави удоволствие, дори когато искаш да задоволиш физическите си нужди. Аз не бих тръгнала да се занимавам с нея, ако бях момче ;d
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ОК разбирам как мислите, но мисля все пак да се пробвам и няма да и го кажа по типическия преизползван начин "ей искаш ли да сме повече от приятели...ти си всичко от което се неждая...мрън мрън мрън". Мисля просто да и кажа истинските ми намерения и да не очаква сериозна връзка. Просто приятели за...........сещате се, колкото и егоистично да звучи.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Щом има кофти характер - защо ти е?Мислиш,че ако само правите секс няма да те дразни и да те преследва?Е,не,едва ли ще стане.Според мен си намери някоя друга.

Повечето мацки ще те отрежат така. Може да я вкараш веднъж в леглото и после да й предложиш само секс

@Останалите, ще го преследва и тормози, ако й позволи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Помисли дали на теб ще ти е приятно ако някой е с теб по този начин,ако пък не както си споменал й кажи истинските си намерения пък каквото стане.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ще постъпиш глупаво, дори да й кажеш истинските си намерения.
    Намери си момиче, което не изпитва нищо към теб, а си търси приятел само за секс.
    От какъв зор ще се подиграваш така с момиче, което те харесва? Може и да се съгласи, ако е здраво хлътнала и глупава, но със сигурност ще се надява това да прерасне в нещо повече и накрая пак тя ще е наранената.
    И спря да се върти за миг земята..

А тя глава на раменете няма ли си, за да прецени? Или той е отговорен за нея, като постави условията?

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Няма смисъл да говориш за връзка изобщо.Кажи ѝ пък може да ти излезе късмета и да се съгласи да сте приятели с привилегии.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако не искаш да я нараниш, покажи й, че не искаш сериозни взаимоотношения, ами само секс.

Даа прави сте..., но мисля че не ме разбрахте като казах че характерът и ме отблъсква. Нямах впредид че е досадна или непоносима а че не е мой тип. Не бих искал сериозна връзка с подобен вид момиче --barbie girl--. И все пак не мисля че ще я нараня като и споделя че я харесвам, но не искам да се обвръзвам. Ако и хареса идеята супер, ако не ще ми го каже, голяма работа. Мерси за съветите хора!

Защо не, малко неангажираща връзка няма да ми дойде зле.. ххаха
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Може да я вкараш веднъж в леглото и после да й предложиш само секс
    Подло, ама много.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Имах такава връзка миналото лято... като цяло и на 2мата ни беше ясно, че няма да просъществува много... и 2мата не постъпихме много коректно, но нямаше проблеми и си продължихме напред. : )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    По-скоро - не.
    maDamn

Доживях и да ми отговори granger! :P

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Въх, че шо
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Подло, ама много.
    Е, подло. Тя за кво влиза под завивките? Не е като да й предлагаш фалшиви звезди преди това.

Ох, не обичам момчета, които се възползват от чувствата на дадено момиче само за да го вкарат в леглото си.
    По-добре си намери друга.
    Последно редактирано от mrazqkindergarten : 07-03-2012 на 18:11
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си