.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

по-малък от мен :?

Хей ... ами..имам си приятел ,който наистина много харесвам .. но е с една година по-малък от мен .. не съм срещала такава двойка до сега и .. нз .. ако може да ми кажете смешно ли е ? .. и .. нз .. какво мислите ? а той е по висок от мен не му личи, че е с една година по-малък : ? ( а не веднъж един приятел беше ходил с едно момиче с 3 години по голямо от него.. значи съм срещала .. ) е ? )

anonymous708973
    Guest
    На теб пука ли ти? Ако не - какъв е проблемът?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И какво от това?

ами нз .. чувствам се странно но в същевременно и добре защото го харесвам ..

Град
    Хасково
    не се притеснявай, и моят приятел е по- малък от мен с около година и половина, в началото и аз не бях сигурна дали няма да ми се подиграват, но с времето всичко си дойде на мястото и в момента сме много добре заедно, важното е да го харесваш и да се чувстваш добре с него, да не ти пука за мнението на другите
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

Цитирай Първоначално написано от Footbalgirl Виж мнението
    не се притеснявай, и моят приятел е по- малък от мен с около година и половина, в началото и аз не бях сигурна дали няма да ми се подиграват, но с времето всичко си дойде на мястото и в момента сме много добре заедно, важното е да го харесваш и да се чувстваш добре с него, да не ти пука за мнението на другите
    мхм.. Благодаря ти ... истината е че бяхме най-добри приятели .. след това започнахме да излизаме .. да си пускаме намеци .. но аз бях твърде срамежлива .. знам ли защо . .та той е по малък от мен :Д .. надявам се да се получи

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Ти за себе си ли живееш или за хорското мнение? Отговориш ли си на този въпрос ще намериш отговора и на зададеният по горе от теб.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Град
    Хасково
    SisiJ, и ние си бяхме най- добри приятели и с времето нещата се задълбочиха, но това, че сте приятели от преди е само плюс- познавате се добре и няма от какво да се срамувате, когато сте заедно, винаги ще ви е забавно и ще има за какво да си говорите! Давай смело напред и живей за момента, за да видиш колко по- добре ще си, когато забравиш за хорското мнение и се впуснеш в едно ново "приключение" с момчето, което харесваш!
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Повечето момичета, с които съм бил са били по-големи. : )

Повече от фен Аватара на embraceme
    На мен по ме кефи момичето да е по-голямо от момчето ,не виждам нищо странно

Цитирай Първоначално написано от embraceme Виж мнението
    На мен по ме кефи момичето да е по-голямо от момчето ,не виждам нищо странно
    Почти всяко момче си мечтае за по голяма какичка от него да го научи на това онова

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Големия прас, ако ти се подиграе някой. Ти нали си щастлива с това момче?
    Моя колежка живее заедно с момче с 2 години по-малко от нея (т.е. тя е първи курс, а той е още ученик). Чудо голямо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз също ходя в повечето случаи с по-големи каки от мен. 97 съм, но съм се писал 95, защото никой не ми дава 15години (не само за ръст,мускулатура,бой, но и разсъждения).

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Няма нищо смешно това единственото смешно нещо е,че такова нещо може да те притесни и да си мислиш,че другите ви се смеят или нещо подобно.Няма срамно момичето да е по-голямо даже за него ще е още по-добре.

Голям фен
    Странна си ти.Имах един познат 93 набор ,който се ожени за даскалата по психология.Много го бъзикахме , ама нали той се чука с милфа

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ААА ПЕДОФИЛКААА!!!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Около мен пък има не едва или две такива двойки. Не подозирах дори отначало, разбрах по-късно и то съвсем случайно.
    Какво трябва да мисля? Двойка като двойка. Намерили сте се и толкоЗ. Единственото, което може да прецака връзката ви на тоя етап е, ако някой от вас, в частност ти, робувате на хорското мнение. А хората винаги ще одумват и ще дават акъл там, където никой не ги е питал.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Странна си ти.Имах един познат 93 набор ,който се ожени за даскалата по психология.Много го бъзикахме , ама нали той се чука с милфа
    Късметлия.

Да не ти пука.Аз зарязах гаджето си,заради приятелите ми които постоянно ми викаха че бил по-малък от мен.А не трябваше да го правя.

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    ААА ПЕДОФИЛКААА!!!
    :**

Само исках да споделя че нещата не се получиха .. просто не мога ...той ми е най-добър приятел и не се чувствам добре като съм с него ... не изпитвам нищо , но когато не съм с него го харесвам :ХХ ...

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от SisiJ Виж мнението
    Само исках да споделя че нещата не се получиха .. просто не мога ...той ми е най-добър приятел и не се чувствам добре като съм с него ... не изпитвам нищо , но когато не съм с него го харесвам :ХХ ...
    (facepalm) Много си зле.. Като не знаеш какво искаш, за к'во пускаш теми..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    (facepalm) Много си зле.. Като не знаеш какво искаш, за к'во пускаш теми..
    phaxhaxh ... be q se uspokoi malko ! (sry za latinicata , bugna se kompa )

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами тъпо си е. Горкото момче.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на sasha_90
    Чак смешно,не е.Зависи той как се чувства.Защото на мен не би ми било приятно да ме командва жена.Но във вашата връзка едва ли си "командващата".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си