.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Аз си мия лицето със плодови и зеленчукови води. Първо, сутрин го мия нежно със сапун, когато се изпотя го минавам с мокри кърпички и вечер го поливам с вода от краставица или лимон или ябълка, каквото ти падне, много ми помага. Накрая го изплаквам. Преди пет месеца започнах. Тогава цялото ми чело и нос и брада и бузи бяха в черни точки. От тогава не ми е излязла нито една пъпка, нито една черна точка.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Аз си мия лицето със плодови и зеленчукови води. Първо, сутрин го мия нежно със сапун, когато се изпотя го минавам с мокри кърпички и вечер го поливам с вода от краставица или лимон или ябълка, каквото ти падне, много ми помага. Накрая го изплаквам. Преди пет месеца започнах. Тогава цялото ми чело и нос и брада и бузи бяха в черни точки. От тогава не ми е излязла нито една пъпка, нито една черна точка.
    сериозно ли?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    как така с вода от плодовете ? слагаш ги да стоят и после ги махаш и ползваш водата ли ?

Голям фен Аватара на Leticcia
    Цитирай Първоначално написано от PRECARIOUS Виж мнението
    как така с вода от плодовете ? слагаш ги да стоят и после ги махаш и ползваш водата ли ?
    Да, наистина....Стана ми много интересно...
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си