- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Акне и черни точки
Кажете как да се справя с акнето и черните точки, моля ви...
Има 15 000 такива теми. Вместо да ти препоръчвам хиляди мазила, които могат не само да не повлияят на твоята кожа, а и да влошат положението ще те посъветвам да посетиш дерматолог.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Аз си мия лицето със плодови и зеленчукови води. Първо, сутрин го мия нежно със сапун, когато се изпотя го минавам с мокри кърпички и вечер го поливам с вода от краставица или лимон или ябълка, каквото ти падне, много ми помага. Накрая го изплаквам. Преди пет месеца започнах. Тогава цялото ми чело и нос и брада и бузи бяха в черни точки. От тогава не ми е излязла нито една пъпка, нито една черна точка.
Акне аут лосион- без рецепта е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
една причтелка си чисти лицето с утайката на кафе, сметана и сол май (всичко се втрива в лицето около 15 мин след това измиваш и се изчиства добре... само гледай да не си направиш ранички от мн триене :Д
не де, не се изразих правилно, простете. Изстискваш си плодове или примерно настъргваш една краставица и си изстискваш сок...
аааа......Така кажи...и помага ли? и аз да почна![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
За акнето може да ползваш крем Здраве - лека формула .