.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    България

Акне и черни точки

Кажете как да се справя с акнето и черните точки, моля ви...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Има 15 000 такива теми. Вместо да ти препоръчвам хиляди мазила, които могат не само да не повлияят на твоята кожа, а и да влошат положението ще те посъветвам да посетиш дерматолог.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Аз си мия лицето със плодови и зеленчукови води. Първо, сутрин го мия нежно със сапун, когато се изпотя го минавам с мокри кърпички и вечер го поливам с вода от краставица или лимон или ябълка, каквото ти падне, много ми помага. Накрая го изплаквам. Преди пет месеца започнах. Тогава цялото ми чело и нос и брада и бузи бяха в черни точки. От тогава не ми е излязла нито една пъпка, нито една черна точка.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Акне аут лосион- без рецепта е.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Аз си мия лицето със плодови и зеленчукови води. Първо, сутрин го мия нежно със сапун, когато се изпотя го минавам с мокри кърпички и вечер го поливам с вода от краставица или лимон или ябълка, каквото ти падне, много ми помага. Накрая го изплаквам. Преди пет месеца започнах. Тогава цялото ми чело и нос и брада и бузи бяха в черни точки. От тогава не ми е излязла нито една пъпка, нито една черна точка.
    сериозно ли?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

една причтелка си чисти лицето с утайката на кафе, сметана и сол май (всичко се втрива в лицето около 15 мин след това измиваш и се изчиства добре... само гледай да не си направиш ранички от мн триене :Д

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    как така с вода от плодовете ? слагаш ги да стоят и после ги махаш и ползваш водата ли ?

Голям фен Аватара на Leticcia
    Цитирай Първоначално написано от PRECARIOUS Виж мнението
    как така с вода от плодовете ? слагаш ги да стоят и после ги махаш и ползваш водата ли ?
    Да, наистина....Стана ми много интересно...
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

не де, не се изразих правилно, простете. Изстискваш си плодове или примерно настъргваш една краставица и си изстискваш сок...

Голям фен Аватара на Leticcia
    аааа......Така кажи...и помага ли? и аз да почна
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на Your.Passion
    За акнето може да ползваш крем Здраве - лека формула .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си